Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • <div class='quotetop'>(AkiraGr &#064; May 8 2008, 06&#58;18 AM) [snapback]21571[/snapback]</div>
    Πραγματικά όταν είδα την είδηση έβαλα τα γέλια, και να φανταστείτε ότι η Ευρώπη είναι και η καλύτερη αγορά του PlayStation 3.

    Κρίμα διότι έλεγα να το πάρω αν το συγκεκριμένο bundle (80g,DualShock3,BACKWARDS COMPATIBILITY,και MGS) αλλά τα @@ θα πάρουνε από μένα.
    [/b]
    ακριβώς αυτά σκεφτόμουνα κι εγώ.με 100 ευρώ θα το πάρω το ps3 όπως πήρα κα το 2(135 το είχα πάρει αλλά σιγά την διαφορά).έχω το 360 θα πάρω ίσως και το Γουί...η σόνυ μπορεί να πάρει μια ωραία μούτζα,μην πω τίποτ&#39;άλλο.
    Carpe diem

    Comment


    • Etsi pesta xrisostome&#33;
      Apo tn alli BB afto pou tous enoxlei sto sugkerimeno paketo einai to 40gb ps3 xoris backwards combatibility.Apla den tous kanei.8eloun to 60ari pos na to kanoume&#33;Sovara tora einai i koroidia stin timi.Gia to paketo afto einai polu akrivoteri tou amerikanikou paketou pou exei kai to 60ari ps3.An kano kapou la8os dior8oste me.

      Telos to rachet to anefera giati perase aparatirito para tn sxetika kali kritiki pou peire apo polous kai den anaferomai mono stis poliseis(oute esu dn endiafer8ikes na to pareis&#33; lol).Dn exei ginei to idio me ta duo prota ratchet.
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

      Comment


      • Εμένα δεν με ενδιαφέρει το bc έχω ps2, και για εμένα το μη bc δεν αποτελεί λόγο για μη αγορά κονσόλας, η τιμή αποτελεί. Από την άλλη no ps3 --&#62; no mgs4. Πάντως οι fans σίγουρα θα το πάρουν το πακέτο ps3 + mgs4.

        Dn exei ginei to idio me ta duo prota ratchet.
        [/b]
        Aν μου περίσσευαν τα λεφτά θα έπαιρνα και το νέο Ratchet και όχι ότι το θεωρώ ανάξιο αγοράς .
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Gia sena.Gia arketous omos to bc einai shmantikotato.Episis 8eoreis dedomeno oti to 40ari prepei nanai to vasiko paketo(opos mas exei kanei i sony na 8eoroume gia Evropi) kati pou den paizei me tin kamia.To 60ari einai i pio olokliromeni ekdosi tis konsolas kai afti einai pou aksizei ta lefta tis 100%.
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

          Comment


          • <div class='quotetop'>(paixtis &#064; May 8 2008, 11&#58;48 PM) [snapback]21691[/snapback]</div>
            Gia sena.Gia arketous omos to bc einai shmantikotato.Episis 8eoreis dedomeno oti to 40ari prepei nanai to vasiko paketo(opos mas exei kanei i sony na 8eoroume gia Evropi) kati pou den paizei me tin kamia.To 60ari einai i pio olokliromeni ekdosi tis konsolas kai afti einai pou aksizei ta lefta tis 100%.
            [/b]
            Eγω θα ελεγα οτι η πιο ολοκληρωμενη εκδοση θα ηταν το 80αρι.

            Comment


            • Σκατά είναι το bc, τα 400 ευρώ είναι αρκετά λεφτά. Kι εγώ δεν τα έδωσα μες τη τρελλή χαρά.

              Από τη στιγμή που παίρνεις ένα από τα δυνατότερα μηχανήματα όλων των εποχών ως προς το hardware, με ενσωματωμένο blu ray και τα κορυφαία παιχνίδια να έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν και ενόψει του καλύτερου τίτλου όλων των εποχών, δηλαδή του MGS4 το bc είναι το λιγότερο και δεν αποτελεί σημαντικό λόγο μη αγοράς της κονσόλας.

              Πλέον το 40gb είναι το standard πακέτο το 60 gb δεν υπάρχει πια και αν υπήρχε θα έκανε 500 ευρώ κι εσύ paixtis θα έλεγες μετά άλλα πως είναι πανάκριβο - απλησίαστο το ps3 κτλ. Όποιος θέλει τόσο πολύ να παίζει last gen games (ή του κάπνισε τώρα να θέλει και ps2 hardware) στο ps3 ας πάρει καινούριο ps2 που κάνει περίπου 100 ευρώ 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.

              end off topic.
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ SONY

                Από τη στιγμή που παίρνεις ένα από τα δυνατότερα μηχανήματα όλων των εποχών ως προς το hardware, με ενσωματωμένο blu ray και τα κορυφαία παιχνίδια να έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν και ενόψει του καλύτερου τίτλου όλων των εποχών, δηλαδή του MGS4 το bc είναι το λιγότερο και δεν αποτελεί σημαντικό λόγο μη αγοράς της κονσόλας.
                [/b]
                :blink: :blink: :blink: :blink:

                Tέσπα
                Metal Gear Retrospective Part One
                http://www.gametrailers.com/player/33740.html
                I attack sharks
                when i smell them bleed
                I dont go swimming
                water just wants to be around me.

                Comment


                • To korufaio paixnidi olon ton epoxon to afino asxoliasto&#33;It&#39;s ok na 8eoreis vasiko paketo to 40ari alla toulaxiston mn pas na eksafaniseis teleios ta 60aria kai 80aria ps3(giati afto ousiastika kanei i sony stin evropi).To bc prepei na 8eoreitai aftonoito pleon gia konsoles neas genias.Den einai toso anousio opos to parousiazeis.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • Ναι ρε έχετε πρόβλημα μη σας πλακώσω&#33; :icon_twisted:
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment


                    • ενόψει του καλύτερου τίτλου όλων των εποχών
                      [/b]
                      Pee and a little &#33;

                      Κι εγώ βρίσκω τα MGS απίθανα αλλά δεν μπορείς να κρίνεις κάτι πριν βγει..ειδικά έτσι


                      Comment


                      • Ναι paixtis το καλύτερο όλων των εποχών και μόνο στο ps3 την καλύτερη κονσόλα . Και ξαναλέω όσοι θέλετε να παίζεται και ps2 games κι εδώ και 8 χρόνια δεν πήρατε ps2, πάρτε τώρα, κάνει 100 περίπου ευρώ και μαζί με το 40gb ps3 θα σας στοιχίσει σχεδόν όσο το 60gb ps3.

                        Όλα αυτά τα είπα για να τσιμπήσουν ο paixtis και ο pilgrim γιατί είναι επιρρεπείς χα χα.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment


                        • ναι ρε φίλε αλλά εγώ δε γουστάρω να δίνω 500 ευρώ για να έχω 2 μηχανήματα που μου πιάνουν επιπλέον χώρο όταν μπορώ να τα έχω σε ένα μόνο.γιατί δηλαδή εμείς μλκς είμαστε να πάρουμε ένα ανολοκλήρωτο προϊόν;εγώ τη θέλω τη bc.αυτήν περιμένω.άσε που είναι και προχειροκατασκευή το 40άρι.εγώ θέλω Playstation 360.μέχρι τότε σόνυ no honey no money.άντε μου και στο διάολο δηλαδή.το 360 γιατί έχει συμβατότητα;όχι σε όλα αλλά έχει.και σιγά σιγά αυξάνεται η λίστα.
                          απλά την έχουνε δει κάπως εκεί πέρα και μας έχουνε στο κλάσιμο γιατί ξέρουν ότι όλα τα φανμπόις θα τρέξουν να πάρουν την κονσόλα για 3 παιχνίδια και μόνο(mgs4.ff13,gt5).ΕΛΕΟΣ δηλαδή...

                          και κάτι άλλο.το mgs4 δεν έιναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ.μία από τις καλύτερες ταινίες ίσως...
                          Carpe diem

                          Comment


                          • άσε που είναι και προχειροκατασκευή το 40άρι.
                            [/b]
                            Tι; Τότε το 360 που 1 στα 4 χαλάει τι είναι;
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • βλέπω απαντάς μόνο ότι σε συμφέρει έτσι;
                              αυτό ίσχυε στα πρώτα μοντέλα.πλέον όμως έχει ελαττωθεί αυτό το φαινόμενο.το καλό είναι ότι η Μ&#036; τουλάχιστον έχει πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από την Σώνει Πια&#33;&#33;&#33;
                              τέσπα back to the topic...
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Tι; Τότε το 360 που 1 στα 4 χαλάει τι είναι;
                                [/b]

                                Ακομα μεγαλυτερη προχειροκατασκευη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και το 40αρι ps3 δεν ειναι ελλειπης. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θετεις ετσι, δλδη να κανεις την συγκριση.

                                Παντως πιστευω οτι τα ποσοστα που δινει η ms για ελλατωματικα μηχανηματα ειναι απολυτες μουφες, η συντριπτικη πλειοψηφια χαλαει. Σε site μονο για το 360 εχει βουηξει ο κοσμακης, αποκλειεται ολοι αυτοι να ειναι μονο 16%. Εμενα 2 φορες μ χαλασε και το τωρινο μηχανημα δν παει και πολυ καλα...τοσο γκαντεμης ειμαι???

                                Comment

                                Working...
                                X