Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σημαίνει ότι.......... άντε κατάλαβε
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Eσύ μη μιλάς γιατί δεν κατάλαβες τι εννοώ και μια τέτοια διατύπωση έχει και μια δόση χαβαλέ.[/b]
      Και εμένα μια τεράστια δόση χιούμορ

Και εννοείται πως κανένας εδώ μέσα δεν έχει κουραστεί από την εμμονή σου με τον τίτλο και με τον Μεσσια PS3.Κάνε ένα poll να δεις if you don;t believe me lad

EDIT:
      Το κάνω φανερά εγώ poor twisted me.
      Επειδή ο τίτλος πραγματικά με ενδιαφέρει και πραγματικά είναι λόγος για μένα αγοράς ps3 κάποια στιγμή όπως και το FF 13 και White Knight Story προσπερνώ τα τραγελαφικά σε αυτό το θέμα και φιλτράρω τα όσα χρειάζομαι...Ωστόσο φήμες πως στο launch του Metal Gear Solid 4 θα έρθουν οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης,η Shiva και ο Behemoth κρίνονται ως ανακριβείς. (Xουριανοιοιοιοιοι έπισιιιι ο Ντάου Τζονιιιιιςςςςς!!!!)
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• "...και μια τέτοια διατύπωση έχει και μια δόση χαβαλέ..."

Αυτό να προσθέσω μπήκε ΜΕΤα το edit.Α ρε ΒιγΒος
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• lol ο Big Boss μιλαει σαν τον Λιακοπουλο

Και... στο πρωτο trailer... 1:16-1:17 WTF WAS THAT?
          [/b]
          Θέλω και γώ να βάφω έτσι τα μαλλιά μου!!!

Comment

• BigBOSS όταν κάποιος φτιάχνει ένα προϊόν για μία εταιρεία που τον πληρώνει πολλά λεφτά για να το κάνει, δεν πρόκειται ποτέ να κακολογήσει τον ίδιο του τον εργοδότη και τα προϊόντα του. Οπότε, το γεγονός ότι ο Kojima είπε καλά λόγια για το PS3 όχι μόνο δεν μου λέει κάτι, αλλά κάνει και την δήλωση σου περί δικαίωσης απλά αστεία. Ας μην ακούσω πάλι (για 20η φορά) το κάνω πλάκα που ακολουθεί μετά από κάθε δήλωση τέτοιου είδους γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι.

Comment

• Και εννοείται πως κανένας εδώ μέσα δεν έχει κουραστεί από την εμμονή σου με τον τίτλο και με τον Μεσσια PS3.Κάνε ένα poll να δεις if you don;t believe me lad

[/b]

Ο κοτζιμα σε δικαιωσε παλι ΒΒ, οχι δεν πιεστικε απο τη σονυ να αλλαξει τις δηλωσεις απλα διαβασε αυτα που εγραψες εδω και επραξε αναλογα.. ;) ;)

Παντως το πρωτο trailer τα σπαει ασχημα.. αντε να βγει και θα ξεχαστουν ολα αυτα αμεσως.. B) B)

Comment

• <div class='quotetop'>(UEG &#064; May 13 2008, 11&#58;32 AM) [snapback]22438[/snapback]</div>
                Ο κοτζιμα σε δικαιωσε παλι ΒΒ, οχι δεν πιεστικε απο τη σονυ να αλλαξει τις δηλωσεις απλα διαβασε αυτα που εγραψες εδω και επραξε αναλογα.. ;) ;) [/b]
                Παντως εγω αν θυμασαι ειχα μεταφρασει σωστα τις πρωτες δηλωσεις του
                Αρα δεν αλλαζω αποψη,και πλεον ειναι βεβαιο οτι εγιναν τα πραγματα οπως τα ειπε ο kojima στην δευτερη συνεντευξη.
                το ιδιο πραγμα λεει ουσιαστικα,δεν βλεπω καμια διαφορα.

Τεσπα ας μην ασχολουμαστε αλλο με το τι λεει ο kojima κτλ.
                Αντε να βγει να...λιωσετε( ) γιατι βλεπω οταν αρχισω να το παιζω εγω εσεις να το εχετε τερματησει
                καταραμενη εξεταστικη&#33;ελπιζω να ειναι η τελευταια μου

BigBOSS με την σταση που εχεις για το παιχνιδι(απιστευτο,επος κτλ) προβλεπω οτι θα το μισησουν οι περισσοτεροι στο τελος,γιατι εχουν βαρεθει να ακουνε τα ιδια.

Comment

• Kαι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κυρίως μόνο spamarismata στο συγκεκριμένο topic...
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• BigBOSS όταν κάποιος φτιάχνει ένα προϊόν για μία εταιρεία που τον πληρώνει πολλά λεφτά για να το κάνει, δεν πρόκειται ποτέ να κακολογήσει τον ίδιο του τον εργοδότη και τα προϊόντα του. Οπότε, το γεγονός ότι ο Kojima είπε καλά λόγια για το PS3 όχι μόνο δεν μου λέει κάτι, αλλά κάνει και την δήλωση σου περί δικαίωσης απλά αστεία. Ας μην ακούσω πάλι (για 20η φορά) το κάνω πλάκα που ακολουθεί μετά από κάθε δήλωση τέτοιου είδους γιατί θα πηδήξω από το μπαλκόνι.[/b]
                    Nαι καλά λέγε ότι θες. Ο Kojima ξέρεις τι έλεγε πριν ένα, ενάμιση χρόνο;;, πως και το 360 μπορεί να τρέξει το MGS4, τότε δεν είχε εργοδότη; αλλά τότε κυρίως τα xbots λέγανε ότι ο Kojima είναι μάγκας και λέει αυτό που πιστεύει και δεν υπολογίζει ούτε SCE ούτε τίποτα όμως και μετά την παρερμηνεία των δηλωσεών του (δακτύλιος microsoft; δεν ξέρω λέω) έβγαλαν το ps3 ανάπηρη κονσόλα. Τώρα λένε πως πληρώθηκε από την SCE.

Τώρα μετά από ενάμιση χρόνο και αφού ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του τίτλου βγαίνει και λέει πως μόνο το ps3 του παρέχει ότι θέλει για αυτό που θέλει να πραγματοποιήσει και προφανώς δεν αναφέρεται τόσο στο hardware αλλά περισσότερο στο blu ray κάτι το οποίο δεν παρέχει το 360. Το wii δεν παρέχει τίποτα από τα δύο (ισχύ, blu ray) και αποτελεί άλλου παπά ευαγγέλειο. Και πάλι όμως λέει ήθελε να πετύχει κάτι παραπάνω κατάφερε μεν να κάνει το αμάξι να γίνει ιπτάμενο που είναι κάτι επαναστατικό αλλά δεν κατάφερε να το κάνει να ξεφύγει από την γήινη ατμόσφαιρα, το παράδειγμα που χρησιμοποιησε.

BigBOSS με την σταση που εχεις για το παιχνιδι(απιστευτο,επος κτλ) προβλεπω οτι θα το μισησουν οι περισσοτεροι στο τελος,γιατι εχουν βαρεθει να ακουνε τα ιδια.[/b]
                    Αυτοί δεν πρόκειτε να το πάρουν αφού δεν θα πάρουν ps3 άμεσα ή ποτέ, και δεν με ενδιαφέρει, ας σπάζονται που δεν θα χαρούν τέτοιο game. Αφού το game είναι έπος εγώ θα το λέω. Όσοι πρόκειτε να το πάρουν γουστάρουν με αυτά.

Comment

• Για το demo είχε μιλήσει,όχι για το full παιχνίδι (τότε).Τα πρόσεχε τα λόγια του.

Επισης,το έχεις πάρει χαμπάρι πως ΕΝΑ ΟΛΟΚΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΛΑΘΟΣ και μόνο εσύ ο ΣΩΣΤΟΣ;;;
                      Originally posted by Raf

Comment

• Που είμαι λάθος ακριβώς; Παραδέχομαι ότι αρκετες φορές είμαι υπερβολικός με το MGS ή γράφω μερικά πράματα για σπάσιμο γιατί σπάζομαι κι εγώ, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Kojima τα πήρε για να πει ότι είπε και πιστεύω αυτά που λέει.

Comment

• Nαι ακόμα και να μην τα πήρε,παίρνεις DE FUCKTO ότι τα λόγια του αντικατοπτρίζουν το γεγονός πως το Ps3 και μόνο το Ps3 δείχνει που βρίσκεται το μέλλον των games επειδή αυτό βολεύει τον ακράδαντο και ζωολειπτικό fanboy-ισμό σου.
                          Originally posted by Raf

Comment

• Nαι ακόμα και να μην τα πήρε,παίρνεις DE FUCKTO ότι τα λόγια του αντικατοπτρίζουν το γεγονός πως το Ps3 και μόνο το Ps3 δείχνει που βρίσκεται το μέλλον των games επειδή αυτό βολεύει τον ακράδαντο και ζωολειπτικό fanboy-ισμό σου.[/b]
                            Ρε παιδί μου όχ,ι αυτό που ήθελα να πω σε αυτό που αναφέρεσε είναι (το έλεγα πριν ενάμιση χρόνο στο gamepro forum) πως καινούρια πράματα στα videogames δεν είναι απαραίτητο πως θα δούμε μόνο από τελείως διαφορετικό τρόπο παιξίματος (wii) αλλά και από ισχύ και εξοπλισμό hardware (cell και blu ray στην προκειμένη περίπτωση). Ο Kojima λοιπόν είπε πως για αυτό που ήθελε να κάνει, το οραμά του τέλος πάντων, το ps3 του παρείχε σχεδόν ότι ήθελε. Αυτό δεν μπορούσε να του το παράσχει το wii ή το 360. Άλλο παράδειγμα είναι το GTA IV.

Comment

• Metal Gear Solid 4 Intro Movie
                              http://kotaku.com/389818/new-new-new-mgs4-trailers

New, New, New MGS4 Trailers
                              http://kotaku.com/389818/new-new-new-mgs4-trailers

Comment

• Tότε εντάξει,αλλά όπως έγραψες το ποστ σου,το νόημα βγαίνει όπως το κατάλαβα εγώ.Οτι δλδ μόνο το ps3 θα μας βα΄λει στο δρόμο του βιντεοπαιχνιδιου.
                                Originally posted by Raf

Comment

Working...
                                X