Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κοιταξτε μεχρι τωρα η εντυπωση μου ειναι οτι παιζω το καλυτερο παιχνιδι ever, ειναι τοσο smooth το gameplay και τα γραφικα ειναι απο αλλο πλανητη.. :blink: :blink: :blink: :blink: [/b]
    Δικαιώνομαι για άλλη μια φορά

Μπορείς να βάλεις 2-3 εικόνες από τις περιοχές που ήδη ξέρουμε (μέση ανατολή) για να δούμε πως φαίνεται σε tv και όχι στα hd(?) video του gametrailers;
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Δικαιώνομαι για άλλη μια φορά

Μπορείς να βάλεις 2-3 εικόνες από τις περιοχές που ήδη ξέρουμε (μέση ανατολή) για να δούμε πως φαίνεται σε tv και όχι στα hd(?) video του gametrailers;
      [/b]
      Ναι αλλα δεν ξερω πως θα φαινεται απο την καμερα του κινητου...

Θα δοκιμασω τωρα..

Α και το night vision ειναι τρελο, το καλυτερο που εχω δει.. B)

Comment

• Απο τα videos το παιχνιδι δεν δειχνει τοσο καλο σε γραφικα αλλα οσοι το εχουν παιξει εχουν περιπου την αποψη του UEG.

Αυριο εντυπωσεις απο μενα.Ελπιζω να το βρω σε κανα πλαισιο...

Comment

• Ποια κάμερα κινητού ρε συ; ψηφιακή 30mpixel δεν έχεις;

Τέσπα αν κρίνω από κάτι παλιές που έβγαλες με το κινητό, καλές θα είναι .

Βάλε καμιά δεκαριά εικόνες, εννοείτε πάντα από γνωστές περιοχές.

Comment

• Ποια κάμερα κινητού ρε συ; ψηφιακή 30mpixel δεν έχεις;

Τέσπα αν κρίνω από κάτι παλιές που έβγαλες με το κινητό, καλές θα είναι .

Βάλε καμιά δεκαριά εικόνες, εννοείτε πάντα από γνωστές περιοχές.
            [/b]
            Εχω μια sony 7.2mp που ειχα βγαλει παλια αλλα τωρα εχω κινητο 5.0mp, θα βγαλω το βραδυ και θα ποσταρω.. ;)

Comment

• Περιμένω B) MGS4 OEO!

Comment

• Δυστυχως το κινητο μου το βραδυ και στην TV βγαζει χαλια φωτογραφιες.. Θα δοκιμασω αυριο με την ψηφιακη αν βρω το φορτιστη..

Comment

• A ρε κάθαρμα UEG, εσύ παίζεις MGS4 σε HDTV και εγώ Twin Snakes σε 32" CRT (καλύτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ). Σταματάω τη συμμετοχή μου σε αυτό το topic, καλό λιώσιμο παιδιά, νιώστε το όσο δεν πάει και πείτε εντυπώσεις στο "Τι παίζετε" και στο "Just Finished".

Comment

• Συγνώμη για το ξεκάρφωτο, αλλά...

[/b]
                    Ωραία αφίσα πίσω!

UEG, κινητό, κινητό, αλλά βλέπω ακόμα κι έτσι φαίνεται πως έχεις και γ*** την ποιότητα. Βγάλε και με την ψηφιακή να μας αρρωστήσεις.
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• http://www.gametrailers.com/player/35050.html

Το videoReview απο το gametrailers (προσοχη εχει spoillers )....δε ξερω κατι με εχει πιασει ,ειναι η πρωτη φορα που βγαινει metal gear και δεν εχω βγει στα μαγαζια ακομα!!!! I need a ps3!!

Comment

• Eιμαι Act 3 και το παιχνιδι γινεται ολο και καλυτερο, ειναι τοσο καλο το gameplay που ειτε αποφασισεις να το παιξεις stealth με το tranquilizer gun ειτε john rambo με το M60 ειναι το ιδιο απολαυστικο και εθιστικο, it plays like a dream.. Το μενου ειναι το καλυτερο που εχω δει, υπαρχει τεραστια ποικιλια στα οπλα και αναβαθμισεις.

Η αναλυση ειναι 1024χ768 λενε αλλα προσωπικα εκτος απο μερικα απλα textures που εχει ειναι οτι καλυτερο εχω δει, ο σχεδιασμος των χαρακτηρων ειναι απιστευτος.. :blink:

Μονο μεση ανατολη ξερετε απο locations? αν βαλω pic απο αλλη τοποθεσια ειναι spoiler ε..?

Comment

• <div class='quotetop'>(UEG &#064; Jun 12 2008, 09&#58;46 AM) [snapback]28061[/snapback]</div>
                          Μονο μεση ανατολη ξερετε απο locations? αν βαλω pic απο αλλη τοποθεσια ειναι spoiler ε..?
                          [/b]
                          Bαλ&#39;την σε λινκ και γραψε οτι ειναι spoiler.

Comment

• oxi mi vazeis photo apo alles perioxes mono apo m.anatoli. Se sd pos deixnei?

Comment

• εικόνες από το λανσάρισμα του MGS4 την Ιαπωνία

περισσότερες εδώ:
                              http://www.gfdata.de/archiv06-2008-gamefront/3831.html
                              NDS themes

Comment

• K*λοφαρδοι σχιστομάτηδες :icon_twisted:
                                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Working...
                                X