Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Παιδια σας χαιρετω ολους μετα απο αρκετους μηνες και δεν χρειαζετε να σας πω οτι σας ζηλευω
    τεσπα δεν εχω διαβασει τα ποστ σας ως τωρα γιατι φοβαμαι τα σποϊλερ

    Metal Gear Solid 4 sells 1.3 million units on day one, drives hardware up 180% in America!
    http://www.vgchartz.com/news/news.php?id=1297

    Comment


    • Eιναι super τα γραφικα bigBOSS,το εντυπωσιακο στο act(στο 2) που ειμαι ειναι οτι παιζεις σε τεραστια περιοχη και το frame rate παραμενει εξαιρετικο.Ειναι παρα πολυ καλα δεν το συζητω.

      Το animation ειναι επισης φοβερο,αν εξαιρεσεις την σπαστικη κινηση των των militia

      To αρνητικο ειναι οτι μου φανηκε καπως μικρο το πρωτο act και σε συνδιασμο με το γεγονος οτι ειχα δει πολλα βιντεος απο αυτη την περιοχη ξενερωσα...
      Βεβαια απο δω και περα τα πραγματα θα ειναι σιγουρα διαφορετικα.

      Comment


      • UEG εγώ δεν το είπα αυτό... , εσύ πάντως έμεινες έτσι :blink: :blink: :blink: μόλις είδες τι γραφικά έχει το game, είπαμε "Raising hell with cell" (από το review του gamepro).
        Aυτό στο οποίο αναφέρθηκα

        Raising hell with cell
        UEG συμφωνείς ή είναι υπερβολή;

        18 ώρες cut scenes και gameplay; τι λέγαν τότε για 20 - 9;
        [/b]
        Συμφωνω οτι ειναι ενα απο τα ομορφοτερα next-gen παιχνιδια που εχω παιξει, τωρα υπερβολες εχω ακουσει πολλες για αυτο το παιχνιδι και ειναι εν μερη δικαιολογημενες απο τους φανς..

        Δεν ειναι ομως τα γραφικα το θεμα ειναι το λιγοτερο, κοιταξτε το gameplay και την ιστορια πανω απο ολα.. ;)

        Παντως ρε παιδια το τελος ηταν λιγο ακυρο, δε θα πω περισσοτερα θα το δειτε..

        20+9 ωρες κανουν οι noobaδες εγω το τελειωσα σε 18 σε naked snake δυσκολια χωρις να περασω κανενα cut-scene.. ;)

        Comment


        • Neltharion κανόνισε να βρεθούμε τώρα που είμαι Ηράκλειο να το δω.δεν μπορώ να περιμένω λέμε.
          Carpe diem

          Comment


          • Eγω στο Solid Normal χωρις να κανω skip κανενα cut scene στις 18 ωρες. H αναλογια θα ελεγα οτι ειναι 10 ωρες gameplay 10 ωρες cut scenes.Πρεπει να το παιζει κανεις πολυ... αργα για να τελειωσει το παιχνιδι σε πανω απο 23 ωρες πραγματικα δεν γινεται.Αργοτερα θα πω περισσοτερες εντυπωσεις πραγματικα ειναι ενα αριστουργημα !


            Aντρέας Παγουλάτος

            Comment


            • Solid Normal κι εγώ (το προτελευταίο). Μόλις τελείωσα το πρώτο μέρος και έχω ενθουσιαστεί. Το παίζω με 2 φίλους οπότε από αύριο ξεκινάμε το 2ο. Α ρε Kojima το έκανες πάλι το μαγικό σου.


              Comment


              • Το τελειωσα ξανα σημερα και εκανα 5.30 ωρες..

                Να πω μερικα πραγματα για το παιχνιδι τωρα που εχω ολοκληρωμενη αποψη, ενταξει τα γραφικα ειναι κορυφαια το περναμε αυτο.

                Στο θεμα του gameplay τωρα το παιχνιδι ειναι ευκολα το καλυτερο της σειρας, απιστευτα εθιστικο gameplay και μηχανισμοι, εκτος απο το χαλια ΑΙ δεν υπαρχει κανενα αλλο ψεγαδι για μενα, ειναι η πρωτη φορα σε mgs που μου αρεσει περισσοτερο το gameplay απο την Ιστορια. ;)

                Παμε στην ιστορια που ειναι και απο τα πιο σημαντικα για μενα, εδω δυστυχως το παιχνιδι δεν ξεπερναει το 3 και το 1, ειναι πολυ sci-fi και πολυ δραμα για τα γουστα μου. Τα cut scenes ειναι τεραστια και πολλα απο αυτα σου δινουν την εντυπωση οτι βρισκονται εκει απλα για να γεμισουν το blu-ray, ενα cut scene των 30' πχ θα μπορουσε να γινει ευκολα σε 10' απλα και περιεκτικα χωρις να σε κουρασει..

                Τα bosses δε φτανουν σε καμια περιπτωση αυτα του 1 η του 3 με εξαιρεση 1,2 τα υπολοιπα τα βρηκα ολα αδιαφορα και οτι υπηρχαν εκει απλα για να υπαρχουν μεχρι να φτασεις στο τελος, δεν ειχαν καθολου development σε ολο το παιχνιδι και πολλα απο αυτα δεν τα θυμαμαι καν, απογοητευτικο αυτο για metal gear..

                Επισης το τελος, δε μπορω να πω πολλα για αυτο αλλα εμενα προσωπικα μου φανηκε αστειο, εχει πολλα "WTF εγινε τωρα? αφου πριν μας εδειχνε..." και αρκετα "forced" πραγματα απλα για να ικανοποιησουν τους φανς και για την "Αμερικανια"

                Αρκετα με τη γκρινια ομως, το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο και ας μην φτανει τα στανταρ του 1 και 3 για μενα, plays like a dream εχει απιστευτα γραφικα και ηχο και θα ικανοποιησει και με το παραπανω ολους τους φανς, πραγματικα αξιζε το hype αν και περιμενα λιγο περισσοτερα σε θεματα ιστοριας και bosses..

                Για μενα παει ετσι: MGS1>MGS3>>MGS4>>>>>>>MGS2

                Overall το παιχνιδι τα σπαει και του βαζω 9/10

                B) B)

                Comment


                • Kαι εγω απο αυριο θα του κανω ενα replay οποσδιποτε ! τωρα για την αξιολογηση σου UEG δεν σου αρεσε η AI πραγματικα παραξενευομαι ?
                  ακομα και στο Solid Νορμαλ καλη μου φανηκε

                  EDIT : κατεβαζω και το soundtrack xexe B)


                  Aντρέας Παγουλάτος

                  Comment


                  • Kαι εγω απο αυριο θα του κανω ενα replay οποσδιποτε ! τωρα για την αξιολογηση σου UEG δεν σου αρεσε η AI πραγματικα παραξενευομαι ?
                    ακομα και στο Solid Νορμαλ καλη μου φανηκε

                    EDIT : κατεβαζω και το soundtrack xexe B)
                    [/b]
                    Ενταξει μου εκανε κατι ακυρα ωρες ωρες αλλα δεν ειναι και σοβαρο θεμα.. βεβαια το επαιζα και σε naked snake ισως για αυτο.. Βασικα περναγα μπροστα απο μερικους και δε με βλεπανε και κατι τετοια, αναμενομενα και δε με ενοχλησαν σχετικα καθολου. ;)

                    Comment


                    • Παντως και παλι προτεινω τουλαχιστον στους εμπειρους με τα mgs να το αρχισουν στο πιο δυσκολο.

                      Comment


                      • Ωραίες οι εντυπώσεις παίδες.
                        Τώρα για την A.I. σ? όλα τα Metal Gear Solid έτσι ήτανε, μέχρι το Normal ήταν από τραγική (στο προ normal) μέχρι υποφερτή (normal), όταν το έβαζες στο δύσκολο άλλαζε το πράμα, είμαι σίγουρος πως κι εδώ έτσι θα είναι, αλλά επειδή είμαι περίεργος να δω, όταν μπορέσετε κάντε μια παλικαριά και δοκιμάστε την A.I. σε ανεβασμένη δυσκολία.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                        Comment


                        • Το ξεκιναω σε BigBoss Extreme να δω... ;)

                          Comment


                          • <div class='quotetop'>(Loggo &#064; Jun 15 2008, 10&#58;45 AM) [snapback]28656[/snapback]</div>
                            Ωραίες οι εντυπώσεις παίδες.
                            Τώρα για την A.I. σ? όλα τα Metal Gear Solid έτσι ήτανε, μέχρι το Normal ήταν από τραγική (στο προ normal) μέχρι υποφερτή (normal), όταν το έβαζες στο δύσκολο άλλαζε το πράμα, είμαι σίγουρος πως κι εδώ έτσι θα είναι, αλλά επειδή είμαι περίεργος να δω, όταν μπορέσετε κάντε μια παλικαριά και δοκιμάστε την A.I. σε ανεβασμένη δυσκολία.
                            [/b]
                            Το εχω κανει εγω αλλα δεν εχω παιξει καθολου στο ευκολο και το Normal για να κανω συγκριση.
                            Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος σε αυτο το επιπεδο και να εχεις μια στρατηγικη για την εξοντωση των εχθρων(το MkII βοηθαει πολυ στην εξερευνηση των χωρων γυρω απο τον snake).Oσες φορες εχουν περασει απο διπλα μου μεχρι στιγμης με εχουν δει(παρόλο που ειχα το χρωμα του εδαφους) εκτος αν κρυβομουν πισω απο τοιχο.Οταν ομως ειμαι απλα κοντα τους δεν με βλεπουν.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι oι pmcs πολλες φορες εντοπιζαν καποιον νεκρο που ειχα κρυψει σε χορτα,παρολο που βρισκονταν σε πολυ μακρινη αποσταση(ενω στο MGS3 δεν γινοταν αυτο).


                            Μια διαφορα που ισως να υπαρχει ειναι ο χρονος που χρειαζεται για να περασεις μερικες περιοχες.Εχω κολλησει σε καποιες αρκετη ωρα.

                            Comment


                            • Δεν είχαν τραγική αλλά τυποποιημένη από ένα σημείο και μετά, αλλά αυτό δεν ήταν μειονέκτημα. Όσο για την AI στο MGS4 τα περισσότερα review λένε πως είναι εξαιρετική (extremely smart A.I. κτλ) οπότε απορώ με αυτά που λέει ο UEG, βέβαια είναι νουμπάς και μάλλον θα το έπαιξε στο easy ή normal . Bέβαια όταν το παίξω κι εγώ θα έχω πολύ καλύτερη άποψη. Θα το παίξω στο Big Boss extreme, όπως προτείνει ο hideo, απλώς θα ήθελα να ρωτήσω εάν το Big Boss extreme είναι πάνω από το extreme.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • to teliosa ke ego mou pire 18 ores peripou to perimena pio megalo mou arese perisotero to storyline para to gameplay. pantos 10/10 nomizo den axizi ine polli kalo alla ohi telio

                                Comment

                                Working...
                                X