Announcement

Collapse
No announcement yet.

Heavy Rain [spoiler thread]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by Altair View Post
    Όποιος της τον σφύριξε είναι μουνόδουλος;Αν ναι,τότε όποιος δεν της τον σφύριξε είναι gay.

    εχει και τσοντα μεσα ? δεν το ηξερα , πηγα απο αλο ''δρομο'' αλλα θα το ξαναπαιξω , με πωρωσατε κουφαλες σας αγαπω !


    Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

    Comment


    • #32
      Originally posted by majorfox View Post
      εχει και τσοντα μεσα ? δεν το ηξερα , πηγα απο αλο ''δρομο'' αλλα θα το ξαναπαιξω , με πωρωσατε κουφαλες σας αγαπω !


      http://www.youtube.com/watch?v=QAU31d7kUls
      Έχει διπλή τσόντα. Ότι ποθεί η ψυχή σου ! :xp:
      sigpic

      Comment


      • #33
        Originally posted by Tanno View Post
        Έχει διπλή τσόντα. Ότι ποθεί η ψυχή σου ! :xp:


        πςςςς γουσταρω , το ξανα παιζω να δω ολα τα σεναρια της τσοντας.

        Comment


        • #34
          Παιδιά χαίρομαι που επιστρέψατε, χαθήκατε για ένα μεγάλο διάστημα και πρόσφατα απορούσα γιατί. Άντε καλό posting .

          Comment


          • #35
            Originally posted by Evans
            Παιδιά χαίρομαι που επιστρέψατε, χαθήκατε για ένα μεγάλο διάστημα και πρόσφατα απορούσα γιατί. Άντε καλό posting .


            εγω ειχα πεθανει και τωρα ειμαι σε exoskeleton , i am back from a death ...

            Comment


            • #36
              Late to the party, αλλα ειπα να μπω κι εγω στο club.
              Τις εντυπωσεις μου τις εγραψα σε αλλο θρεντ, αλλα ευκαιρια να γραψω εδω μερικες σκορπιες σκεψεις.

              Το 1ο trial το πηρα χαλαρα και γιατι οχι αλλωστε, δεν υπηρχε καποιο διλημμα. Παρολαυτα οπως αποδειχθηκε, μαλλον κι αυτο ενα mindfuck ηταν, αρχιζεις με ενα απλο "objective" (περιμενοντας να συνεχισει το παιχνιδι αναλογα, πραγμα που σε εφησυχαζει οσο να ναι) για να καταληξεις σε λιγο πολυ αρρωστημενα trials στην πορεια.
              Στο 2ο με τα γυαλια ηταν η 1η φαση που φρικαρα. Ως τοτε ηταν μια περιπετεια, μετα απο αυτο μου ξυπνησε αναμνησεις ψυχολογικων θριλερ (βλ. Seven). Επισης εκανα join εκει και το fail club και πραγματικα τρελαθηκα με το συνδυασμο character+camera controls. Αλλου παταγα να παω, αλλου εστριβε, αλλαζε και η camera εκει και δεν ειχα ιδεα τι εκανα.

              Η 3η δοκιμασια με το δακτυλο ηταν εξισου αρρωστημενη. Στην αρχη ελεγα πως θα το κανω, αλλα τελευταια στιγμη εκανα πισω. Το σκεφτομουν, το ξανασκεφτομουν αλλα εχοντας μπει στο μυαλο του Ethan ειπα πως οκ, δε μου παει να θυσιασω τιποτα για να παιξω το αρρωστημενο παιχνιδι καποιου.

              Ετσι και στο 4ο trial δε σκοτωσα τον τυπο και στο 5ο εννοειται πως δεν πηρα το poison και απλα εκανα μεταβολη και εφυγα.
              Κοινως στο μυαλο μου εβαλα τον Ethan πιο πανω απο τον Shaun και απο το παιχνιδι του Origami Killer.

              Πιστευα κιολας πως οι αλλοι θα τη βρουν την ακρη και πως θα μπορεσω και να διατηρησω τον Ethan ακεραιο χωρις να χασω κατι ουσιαστικο.
              Εδωσα το βαρος σε Madison και Jayden για την επιλυση του θεματος, μου αρεσε το σκεπτικο πανω στην ερευνα της 1ης και ο 2ος απλα ηταν too cool για να ειναι κακος, ενω μου σπασε τα νευρα και αυτος ο Blake με τη βλακεια που τον εδερνε.

              Θα ηταν ψεμα να πω πως καταλαβα απο νωρις τι παιζει με τον Scott, αλλα εκει στου Manfred αρχισε να βρωμαει το θεμα οταν αυτος πεθανε με τον τροπο που πεθανε. Τα flashbacks επισης ξεκαθαρισαν το τοπιο, τα χαρακτηριστικα του και ιδιως τα ματια του τον εδωσαν στεγνα ας πουμε.

              Οπως και να χει κορυφαια η στιγμη της αποκαλυψης της ταυτοτητας του Origami Killer, εκει που εκαιγε ενα ενα τα στοιχεια του και τα flashbacks απο τα οποια συνοδευονταν μου φεραν στο μυαλο αλλη σκηνη απο ταινια, το τελος του Usual Suspects (ατελειωτο respect κτλ και σ' αυτο).

              Παντως εσωσα Lauren, Madison, Jayden, Ethan, η 1η την εκανε μετα απο προτροπη του Scott, η 2η κατεληξε με τον Ethan, και o 3oς εκανε indulge στις ουσιες οπως ελεγε και ο μπατλερ του ή ο,τι ηταν, αλλα δεν εκανε overindulge, οποτε και εσωσε τον Shaun και εφαγε τον Scott για να γινει εν τελει ο Hero of the day.

              Replay δε νομιζω να κανω, παρολαυτα και τι δε θα δινα για να δω καποιο φιλο να παιζει. Οντως οπως ειπαν και αλλοι πρεπει να ναι απο τα καλυτερα παιχνιδια για να βλεπεις αλλους να παιζουν.

              Comment


              • #37
                Το τελειωσα και εγω χθες και ειχα σκοπο να γραψω πολλα, αλλα μπηκα στο θρεντ διαβασα τα ποστ και μου εφυγε η ορεξη


                Τα θετικα, αρνητικα και τα διαφορα σεναρια και εκδοχες εχουν καλυφθει απο τα πιο πανω ποστ. Οποτε εγω θα πω μονο οτι χαιρομαι που ειχα την τυχη να ασχοληθω με αυτον τον τιτλο, που ηταν μια πρωτοτυπη εμπειρια και ανυπομονω να δω το επομενο χαιρομαι της Quantic Dream.


                Οι δικες μου επιλογες ηταν ψιλοκλισε και politically correct :xp: σωθηκαν ολοι στο τελος και εγιναν ηρωες και οι μοναδικη παραφωνια (και η επιλογη που θα αλλαζα) ηταν οτι o Ethan πηδηξε την Madison (εκοψε δαχτυλα ηπιε δηλητηρια για τον γιο αλλα θυσιασε και πολυτιμο χρονο για λιγο sexy time).


                Επαιξα και το taxidermist dlc που εχει μεσα η move edition και αν και μικρο το βρηκα καταπληκτικο .


                Βαζω και ενα βιντεο με τα κομμενα.
                Καποια απο αυτα καλα εκαναν και τα εκοψαν γιατι θα εκαναν τα ιδια λαθη που εκαναν με το Fahrenheit, αλλα ισως αυτα με την Madison να εδιναν εδιναν κατι στο game.

                Comment


                • #38
                  Τελος και το δευτερο playthrough. Οι εντυπωσεις μου ειναι καπως πιο θετικες αυτη τη φορα. Αξιζει η δευτερη φορα κατω απο το πρισμα οτι μερικες σκηνες ειναι οντως πολυ δυνατα γυρισμενες. Κατα κυριο λογο οι περισσοτερες επιλογες δεν αλλαζουν δραματικα τα πραγματα αλλα ορισμενες (αυτες που δινουν συνολικα διαφορετικη τροπη) imo αξιζουν και με το παραπανω.

                  Overall βεβαια δεν αποκτας μια πιο συνολικη εικονα ουτε οι αποριες τις πρωτης φορας βρισκουν απαντησεις. Επισης προκειμενου το παιχνιδι να κριψει την ταυτοτητα του δολοφονου, ορισμενες απο τις σκεψεις του scott (L2) ειναι τελειως ακυρες και μαλιστα σε κομβικα σημεια. Επιπλεον τα γνωστα κενα του σεναριου δεν γεμιζουν (για τα blackouts του Ethan btw ο David Cage ειχε δηλωσει οτι καθε καλη ιστορια εχει και ενα σημειο το οποιο δεν εξηγειται, ωστοσο δινονται στον θεατη στοιχεια για να βρει την ακρη μονος του).

                  Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι υπαρχουν καποια hints που καρφωνουν την ταυτοτητα του δολοφονου απο ενα σημειο και μετα, τα οποια δεν τα ειχα προσεξει την πρωτη φορα (το animation του κουκουλοφορου στο club του Paco, το γεγονος οτι ο Shelby δεν ασχολειται καθολου με τα στοιχεια που μαζευει απο τις οικογενειες κλπ).

                  Θα ακολουθησει τριτο (και τελευταιο) playthrough στο μελλον για το perfect crime και platinum.

                  Comment

                  Working...
                  X