Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crysis 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Τελικά έφτασα 3ο κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο. Το παίζω στο hard και η δυσκολία δεν μπορώ να πω ότι είναι τίποτα ιδιαίτερο. Έχει πολλά κουμπιά πάντως και ο έλεγχος με μπερδεύει ακόμα . Σιγά σιγά ξεκλειδώνεις κι άλλες κινήσεις και αναβαθμίσεις, οπότε υπάρχει και αρκετό customisation. Παίζει πολύ πιο γρήγορα από το πρώτο Crysis πάντως. Console FPS 100% . Τα γραφικά είναι φοβερά και κάτω από 30 frames δεν είδα ποτέ (και τα 30 τα είδα μόνο για 1 δευτερόλεπτο, μόνιμα στα 40-50 είμαι).

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Πάντως το παιχνίδι φωνάζει από χιλιόμετρα ότι είναι console fps, πιστεύω ότι θα σου αρέσει. Κι εμένα μου άρεσε από τα 10 λεπτά που του αφιέρωσα και σκέφτομαι να το πάω ως το τέλος.
    Έλα μωρή αρρώστια υπάρχει και το πρωτο Crysis που είναι καραpc game

Εγώ θα το πάρω λίγο αργότερα, βλέπω πως και δω στην Ελλάδα το δίνουν σε πολύ καλές τιμές για ολοκαίνουργιο στην αγορά pc game, αρκετά καταστήματα το πουλάνε ακόμη και 35 ευρώ. Αυτες τις μέρες (πέρα απο το witcher) ασχολούμε και με το SP του πρώτου Crysis.

Το Crysis 2 έχει τουλάχιστον DX10;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πάντως το παιχνίδι φωνάζει από χιλιόμετρα ότι είναι console fps, πιστεύω ότι θα σου αρέσει. Κι εμένα μου άρεσε από τα 10 λεπτά που του αφιέρωσα και σκέφτομαι να το πάω ως το τέλος.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    To παιχνιδι εχει κυκλοφορησει εδω και καποιες ημερες και εχει παρει πολυ καλες κριτικες. Γενικα μου αρεσουν πολυ τα οσα εχω διαβασει (περι ενος καθαρα μοντερνου fps) και ισως παω να το αγορασω αυριο, ημουν αναμεσα σε αυτο, το killzone 3 και το bulletstorm αλλα περα των αλλων διαβασα οτι εχει και αρκετα μεγαλο campain οποτε μαλλον θα το προτιμησω.

Ψηνομουν γαι την ps3 εκδοση (για να μη βαλω gold) αλλα απ'οτι διαβασα ειναι η χειροτερη απο τις 3 (ελεος δηλαδη αν και οκ οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες με βαση τα διαφορα comparisons) οποτε το βλεπω μαλλον για 360.

Οπως και να εχει τις επομενες ημερες (και αν αγοραστει τελικα) θα υπαρχει feedback!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλα άμα έχει τόσα bugs σιγά μην το κατεβάσω έτσι και αλλιώς και το ολοκληρωμένο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας θα το βρεις στο isohunt.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Κρίμα για την εταιρεία ρε γαμώτο.
    Να δουλεύεις τόσα χρόνια σε ένα παιχνίδι και να βγαίνει leaked ολόκληρο πριν καν κυκλοφορήσει και μάλιστα από developer; (αν ισχύει). Τι να πεις.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ωρε οτι ναναι!!!!!

Ηθελα να ξερα ΑΝ διαβαζεις καν αυτα που ποσταρεις!

Αυτο το βιντεο ειναι απο την leak εκδοση για PC η οποια ειναι dev built και οπως εγραψα ειναι κομμενη τελειως με bugs, καθως ειναι μηχανη που ΑΚΟΜΑ τη δουλευανε.Δεν ηταν να βγει στο κοινο, λογικο να ειχε bugs.

Γιατι και πως διερευσε κανεις δε ξερει.

Το παραπανω ειναι η εκδοση του PC αλλα με PS3 config.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Lypamai th Crytek, ap oti fainetai developer ths thn ekane th poustia apo mesa :S
    LoL ε να προσέχει τότε ποιους έχει

νέο video
    [YOUTUBEHD]N2TRvyMyhxw[/YOUTUBEHD]

ωρε κάτι bugs!!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    To game egine leak xtes sta gnwsta torrents. olh h ekdosi gia pc, to single kai ta keys!!!

Lypamai th Crytek, ap oti fainetai developer ths thn ekane th poustia apo mesa :S

einai built kommeno, dene xei kapoia textures efe ktl alla einai olo to game, DX9 sta medium.

thn katsane.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Leaked Crysis 2 world’s first PC screens will blow your mind

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    το demo του xbox παντως δεν βλεπεται imo, δεν ξερω αν θα ειναι αυτο το τελικο προιον για τις κονσολες ελπιζω πως οχι, αλλιως θα μιλαμε για χαοτικη διαφορα με την εκδοση για το pc που λογικα θα ειναι χαρμα οφθαλμων
    σε σχετικά video στο youtube, αν και δείχνει να έχει σταθερό frame rate, είδα αντικείμενα να ξεπετάγονται απο το πουθενά, κάποια textures να φορτώνουν αργά, και ίσως απουσία ΑF.

Originally posted by Azrael View Post
    best graphics ever.
    Αυτό παιζεται και άλλα games που προκειται να βγούνε έχουν σουπερ οπτικό τομέα (Killzone 3, Rage ας πούμε). Αυτό που θέλω περισσότερο αυτή τη φορά απο τον οπτικό τομέα του νέου Crysis είναι να υπάρχει μια ταυτότητα σε αυτό που βλέπεις δηλαδή ένα αξιοπρεπές art direction (όχι όπως το πρώτο που όλες οι καλύβες, έλεος, ήταν copy paste) και ένας πιο πειστικός κόσμος, σε αυτό τo Crysis βρίσκεται πίσω σε σχέση ας πούμε με το Killzone 2.

edit:

lol Μη επίσημες οι απαιτήσεις του Crysis 2

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το demo του xbox παντως δεν βλεπεται imo, δεν ξερω αν θα ειναι αυτο το τελικο προιον για τις κονσολες ελπιζω πως οχι, αλλιως θα μιλαμε για χαοτικη διαφορα με την εκδοση για το pc που λογικα θα ειναι χαρμα οφθαλμων

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    h nvidia prin mines edwse sth crytek 1 ekatommyrio dollars.. mallon gi auto tha prokeitai

btw to video to eide kaneis ?

best graphics ever.

nomizw to multi to eftiaksan oi devs tou Haze. as doume to single to opoio sxedon se ola ta games einai anwtero texnika apo to multi (ektos twn killzone 2/3 pou einai eph se single/multi etsi ki alliws )

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Αρα λογικά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν και διαδίδεται πως ειναι nvidia optimised.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Sthn idia mixani trexei.

apla sto pc to pas kai se 1080p me AA (den exei stis konsoles) kai sto very high.

edw

ena post.

Exactly. Beyond 3D looked at the config file for the demo and the settings on the 360 version range from low to high. We still have yet to see how a 8800 handles the game, but if it doesn't deliver an experience at least on par with the 360, which obviously isn't the lowest setting, then there is something really rotten.

The console version isn't running at lowest setting. The config file was extracted from the demo files. The console version has tons of settings on high, some on medium and just a few on low. Global Illumination can be turned off as a "low setting".

edw ta files apo 360 kai ps3 ekdosi alla den exw pragmatika idea ti simainoun

Leave a comment:

Working...
X