Announcement

Collapse
No announcement yet.

Crysis 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Λέει ότι ξεσυνήθισες να παίζεις και ότι δεν έχεις όρεξη (και υπολογιστή ) να μπεις ξανά στο τρυπάκι, τίποτα περισσότερο όμως. Αυτό που ισχύει είναι αυτό που είπε ο nooto παραπάνω κι εγώ στο προηγούμενό μου post, ανάλογα με την πλατφόρμα που βασίζεται το κάθε παιχνίδι βελτιστοποιείται και ο χειρισμός. Το Crysis 2 έχει, για παράδειγμα, τόσες πολλές ικανότητες που πολύ πιο εύκολα - για μένα - θα το έπαιζε κανείς με χειριστήριο, παρότι με keyboard+mouse, δεδομένου ότι είναι πολύ πιο εύκολο να τις ενεργοποιείς με κουμπιά και κινώντας το χαρακτήρα σου με ένα αναλογικό, παρά με WASD και κοντινά πλήκτρα. Η στόχευση είναι άλλη περίπτωση, το ποντίκι δεν αντικαθίσταται έτσι εύκολα και η ακρίβεια που προσφέρει είναι ασυναγώνιστη. Τώρα αν γενικότερα το παιχνίδι έχει μειωμένους ρυθμούς και auto-aim αλλάζει το πράγμα . Να πω εδώ ότι μέχρι και στο PC default επιλογή είναι το on στο aim assist (κι εκεί οι PC-άδες απλά έκαναν uninstall).

    Comment


    • #77
      Originally posted by Altair View Post
      Το ότι πριν κάμποσα χρόνια έπαιζα fps μόνο στο pc μάλλον δεν λέει κάτι...
      Φυσικα και δεν λεει κατι, γιατι ειμαι σιγουρος πως αμα μπεις σε αυτη τη σελιδα ολα θα σου φανουν κινεζικα http://phoon.us/mouse/ και εγω αμα δεν ηξερα να κανω calibrate το joystick και 10 χρονια να επαιζα, θα ελεγα μετα πως το 360 controller ειναι πιο βολικο για να παιζω lock on και il sturmovik.

      Ο χειρισμος πως σε μπερδευει ακριβως ρε evans ? Ειναι πολυ πιο αμεσος αποτι στο 1, αλλαξε κανα bind στην τελικη, εγω εχω nanovision στο αριστερο πλαινο του mouse change fire mode στο δεξι πλαινο, αριστερο ctrl για σκυψιμο, activate dogtag award(multiplayer) στο X και ολα τα αλλα οπως τα βρηκα, (α και zoom toggle - crouch hold απτο launcher ) το μονο που μου την εσπασε ητανε στο single player που πας να κανεις tag με το visor και πρεπει να το κανεις με το F και οχι με αριστερο κλικ, για την ακριβεια οποτε πατας αριστερο κλικ ακυρωνεται το visor

      Η εκδοση για pc εχει καποιες αδικαιολογητες ελλειψεις αλλα οι περισσοτερες διορθωνονται με το launcher του wasdie, και παλι ειναι εγκληματικο για μια εταιρεια οπως η crytek που υποτιθεται κοιταζει πρωτα την εκδοση για pc και μετα την εκδοση για κονσολες να βγαζει παιχνιδι με FOV 55 και mouse acceleration by default, οπως επισης να μην μπορεις να πειραξεις τα γραφικα στο multiplayer, γιατι πρεπει να εχω motion blur post MSAA και radial blur με το ΖΟΡΙ ?

      Βρηκα και εναν cheater της προαλλες απιστευτο παλικαρι, ειχε ανεβει ψηλαααααααααααα σαν μπαλονι στην skyline και μας καθαριζε ολους χωρις να φαινεται οτι εχει βαλει nanovision, ειτε εβαζες cloak ειτε οχι με το που γενιοσουνα ξαναπεθαινες, οταν αλλαξα server ειχε ηδη 28-0

      Single player δεν ασχολουμαι γιατι βαριεμαι, multiplayer το ευχαριστιεμαι παντως ειναι αρκετα εθιστικο και γρηγορο, ολο κοιταω την ωρα και λεω αντε θα παιξω αλλο ενα και τερμα, αμ δε ....

      edit : το auto-aim λειτουργουσε μονο αμα ειχες συνδεσει χειρηστηριο, Know your stuff

      Comment


      • #78
        Μόλις διάβασα κι εγώ το διαβόητο ριβιού.Άμα κοιτάτε μόνο βαθμό την χάσατε την μπάλα,μιας και το γράφει ξεκάθαρα ότι έκδοση για υπολογιστές είναι η καλύτερη από τις 3. Crpl σιγά μην κάθομαι να κοιτάω 156 σάιτ για να καλιμπράρω τον εξοπλισμό μου ώστε να παίξω ένα παιχνίδι,καμμένε. Evans,άρχισα να παίζω ξανά fps σε κονσόλα,ενώ ακόμα το πισί μου έτρεχε τα πάντα. BTW θεωρώ πως με το σωστό button mapping αλλάζουν πολλά. Άσχετο παράδειγμα.Πήγα να παίξω GTA San Andreas στο πισί και μέχρι να φτιάξω όλα τα κουμπιά,γαμήθηκε το σύμπαν.Στο τέλος κατέληξα να παίζω με χειριστήριο,Mouse & keyboard at the same time!!!! Μέχρι που το πήρα στο ΧΒΟΧ 1 και ησύχασα.Plug and play bitches.
        Carpe diem

        Comment


        • #79
          Και εγω στο mafia 2 ειχα το 360 controller διπλα απτο mouse και με speed freek στον αριστερο μοχλο για οποτε εμπαινα σε αμαξι, ετσι δεν ειχα προβλημα ουτε με την οδηγηση ουτε με το πιστολιδι που ητανε ελεεινα ευκολο με το mouse, μαρεσει πολυ η λογικη σου παντως, φανταζομαι τι εχει να γινει αμα παρεις τιμονιερα και τα αφησεις ολα default, ειλικρινα τωρα αν δεν καταλαβαινεις τπτ απτο παραπανω site ( το οποιο ισοδυναμει με 156 γιατι στην ουσια τα λεει σχεδον ολα ) τοτε δεν εχεις ιδεα πως αλληλεπιδρα ενα ποντικι με το λειτουργικο εξου και η προτιμηση σου στο gamepad, παντως οποιος εχει κατσει να κοιταξει λιγο τα "καμμενα" λινκ ( εμ βεβαια οποιος ξερει 2-3 πραγματα παραπανω απο εμας ειναι αυτοματα και καμμενος ) απτο steam profile μου μετα ειδε μεγαλο ωφελος στο παιξιμο του και με ευχαριστουσε συνεχεια , ασχετο παραδειγμα αλλα μου θυμιζεις την κυρα μαρια που ειναι 80 χρονων και προτιμαει την σκουπα και το φαρασι επειδη δεν ξερει να βαλει μπρος την ηλεκτρικη, go play cod σκατοcasual

          Comment


          • #80
            @crpl με μπερδεύουν τα πολλά πλήκτρα, σιγά σιγά το συνηθίζω, έκανα mapping έτσι ώστε να με βολεύει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημά μου, απλώς θέλω λίγο χρόνο .

            edit:

            Δε χρειάζεται calibrate το mouse για να καταλάβει κανείς την ανωτερότητά του έναντι των gamepads για shooters, τα αυτονόητα θα λέμε;

            Comment


            • #81
              Originally posted by Evans View Post
              @crpl με μπερδεύουν τα πολλά πλήκτρα, σιγά σιγά το συνηθίζω, έκανα mapping έτσι ώστε να με βολεύει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημά μου, απλώς θέλω λίγο χρόνο .
              Και γω Evans σε βρίσκω υπερβολικό, δηλαδή που να παιξεις και κάνα Starcraft II με τα χίλια δύο hotkeys.
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • #82
                Ρε παιδιά προσωπικό είναι το θέμα, έχω να παίξω game με γρήγορους ρυθμούς στο PC δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια .

                Comment


                • #83
                  Originally posted by Evans View Post
                  @crpl με μπερδεύουν τα πολλά πλήκτρα, σιγά σιγά το συνηθίζω, έκανα mapping έτσι ώστε να με βολεύει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν είναι τόσο έντονο το πρόβλημά μου, απλώς θέλω λίγο χρόνο .

                  edit:

                  Δε χρειάζεται calibrate το mouse για να καταλάβει κανείς την ανωτερότητά του έναντι των gamepads για shooters, τα αυτονόητα θα λέμε;
                  Φυσικα και χρειαζεται, πως αποκτας ποιο ευκολα muscle memory και κατ επεκταση καλο σημαδι ? Οταν πρεπει να σκεφτεσαι ποση αποσταση πρεπει να κανει το χερι σου για να παει το στοχαστρο απτο σημειο Α στο Β ή οταν πρεπει να λαμβανει υποψη ο εγκεφαλος σου ολα τα παραπανω + την ταχυτητα ? Στην πρωτη περιπτωση με λιγη συνηθεια παει το χερι απο μονο του οπου εστιαζουν τα ματια σου, δεν χρειαζεσαι καν να κοιτας το στοχαστρο ( γι αυτο αγαπαμε killing floor golden eye source insurgency κλπ ) UT3 bioshock borderlands medal of honor και πολλα αλλα κονσολαδικα παιχνιδια εχουν mouse acceleration απο default.

                  Επισης αμα ειχες ενσυρματο και το κλοκαρες στα 500hz δεν θα ηθελες ποτε ξανα να πιασεις τυπικο ασυρματο στα χερια σου, επειδη μου εχει τυχει σε καποια netcafe να μην μπορω να βγαλω ουτε το acceleration ουτε να ανεβασω το polling rate αφου και τα 2 εχουν να κανουν με επεμβασεις στην registry πιστεψε με, αμα εχει συνηθισει το μυαλο σου μετα η διαφορα θα σου φανει τεραστια, σε βαθμο που λες καλυτερα να παιξω με μοχλο παρα αυτο το πραμα.

                  Βαλε και το γεγονος οτι σχεδον ολα τα fps σε κονσολα εχουν υποβοηθειες στην στοχευση, ε ο casual ουτε εχει επαφη με το καλιμπραρισμα ουτε καταλαβαινει οτι στο cod πχ οταν παταει την αριστερη σκανδαλη αυτοματα πανε τα sights του σε αυτον που ηταν πιο κοντα στο στοχαστρο του.

                  Comment


                  • #84
                    Ενδιαφέρουσες πληροφορίες, γράψε και κανά n00b-friendly faq γιατί τα όσα διάβασα μου φάνηκαν κινέζικα .

                    Comment


                    • #85


                      Δες και το feedback απτον freestyler πιο κατω

                      Και για να μην ξεφευγουμε τελειως δοκιμασε το crysis με αυτες τις ρυθμισεις.

                      Comment


                      • #86
                        Και μόνο το acceleration να βγάλετε, αφήστε τα άλλα, η διαφορά είναι τραγική. Εγώ έχω ρυθμίσει το G5άκι μου να βγάζει το accel παντού.

                        Comment


                        • #87
                          crpl δε νομίζω αυτές οι ρυθμίσεις που παρέθεσες να είναι οι καλύτερες πάντως. Επίσης το motion blur στα μάτια μου μία χαρά αποτέλεσμα βγάζει, σε στατικές εικόνες φαίνεται όντως άσχημο, αλλά σε κίνηση (όσο παίζεις δηλαδή) είναι πολύ ωραία η αίσθηση που σου αφήνει. Γυρνάω στα πάντα full μέχρι να πεισθώ για το αντίθετο .

                          Comment


                          • #88
                            Το παιχνιδι ειναι πραγματικα υπεροχο, τελικα ακολουθει σε μεγαλο βαθμο τη λογικη του half life και ειναι ακριβως οτι εψαχνα αυτη την περιοδο. Οι επιλογες ειναι τοσες πολλες που πραγματικα δεν θελω να σταματησω να παιζω αφου καθε φορα θελω να πειραματιζομαι με κατι νεο. Μου αρεσει πολυ που ο τιτλος δεν ειναι καθαρο shooter αλλα παντα σου δινει options για εναλλακτικες προσεγγισεις.

                            Τα γραφικα ειναι τελεια (θα ηθελα πολυ να το δω και σε pc που πρεπει να απογειωνεται) ενω γουσταρω πολυ και τη μουσικη (φοβερη δουλεια πραγματικα). Βαζω και ενα trailer που ειδα προσφατα και μου αρεσε παρα πολυ μιας και γενικα σε βαζει στο κλιμα για το τι παιζει.



                            Τι να πω, χαιρομαι πολυ που βγαινουν τετοιες δουλειες που ειναι διαφορετικες σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Mακαρι να μην υπηρχαν και τα διαφορα epic bugs βεβαια .

                            To πρωτο crysis ακολουθει παρομοια λογικη (περα απο το nano suit) ή ειναι στο στυλ του far cry (εχω ασχοληθει πολυ λιγο σε φιλο και σε φαση απλα να το δω) ? Θα ηθελα οποιος εχει παιξει και τα δυο να κανει μερικα σχολια .

                            Συνεχιζουμε και θα υπαρξει εκ νεου σχολιασμος!

                            Comment


                            • #89
                              Don't even bother, δεν μου εβγαλε ουτε 6 ωρες συνολο στο delta, στην ουσια ειναι σαν το farcry αλλα στο πιο ευκολο συντομο και ρηχο, τουλαχιστον το farcry ειχε μια προκληση, δεν ειχε καν quicksaves και ειχε και μεταλαγμενα που τα φοβοσουνα καπως, στο crysis με το που εμφανιζονται οι εξωγηινοι το gameplay παιρνει την κατω βολτα αλλα ταυτοχρονα τα γραφικα απογειωνονται, πολυ εφφε και χαλασμος για το τπτ

                              Comment


                              • #90
                                Παιχνιδάρα το Far Cry 1 και αρκετά ζόρικο,από το 14 κεφάλαιο κι έπειτα.
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X