Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πως βάζεται post youtube video σε widescreen;

Red Dead Redemption apparently cost $100 million to make
    http://www.maxconsole.net/content.ph...illion-to-make

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Ήδη έχω αρχίσει να κατεβάζω και να βλέπω σιγά-σιγά western movies σταθμούς...
      Can't wait

Comment

• review από gamespot, δίχως spoilers
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• ΩΡΕ ΕΠΟΣ! ΧΑΧΑΧΑ

Και δειτε αυτες τις εικονες! Τι σκατα πολυ τελειο φαινεται.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Ωραίος ο χάρτης που δίνει μαζί με το box. Τεράστιος βασικά.

Καλά τα γραφικά δεν υπάρχουν.....
            sigpic

Comment

• Τ... Το πήρες?? :dr00l: Από πού αν επιτρέπεται?
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Aπό Public, 50 γιούρα.

Eίχα ένα φόβο ότι θα αρχίσω το game και δεν θα ξέρω τι να κάνω. Ευτυχώς σε πάει απ'το χεράκι στην αρχή, κάτι σαν tutorial, μαθαίνοντάς σου τα βασικά.

Καλά ε, το νυχτερινό τοπίο απλά φανταστικό....
                sigpic

Comment

• Βλέποντας τα βίντεο ένα πράμα μου ήρθε στο μυαλό.

Gothic.

Πιο συγκεκριμένα το 3. Μου έβγαλε αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα τεράστιων εκτάσεων προς εξερεύνηση και χάζεμα, τοπία, ηλιοβασιλέματα, σπαγκέτι γουέστερν, ιστορίες με καουμπόηδες, καραβάνια και ντεσπεράντος (από τις πιο γαμάτες λέξεις σε συζήτηση για Άγρια Δύση)...Πρέπει να έχουν πετύχει τρομερά την ατμόσφαιρα και τη μοναξιά του τόπου και του χρόνου. Αν το GTA 4 έπιασε όσο καλύτερα γινόταν την ατμόσφαιρα μιας μεγαλούπολης, το Red Dead Redemption μου δίνει την αίσθηση ότι τα κατάφεραν και με την Αριζόνα.

Ή αλλιώς..."αυτά να πα να τα πεις στο Τέξας!"
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• 50 στο public? Αχα! Και άλλα 20-25 το wipeout hd κλείσαμε
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Σκότωσε κόσμο και ο local σερίφης αρχίζει να σε κυνηγά. Σκότωσε πολύ κόσμο και η τιμή του bounty ανεβαίνει τόσο όσο να βγαίνουν παγανιά και bounty hunters για το κεφάλι σου.

Τρελό σκηνικό, τρελό!
                      sigpic

Comment

• Γμτ ζηλευω.Εγω αυριο ελπιζω να το εχω.

Comment

• Originally posted by Burai_Fighter View Post
                          50 στο public? Αχα! Και άλλα 20-25 το wipeout hd κλείσαμε
                          Παίζει και στα Multirama και Πλαίσιο στην ίδια τιμή.
                          sigpic

Comment

• Νόμιζα πως κόστιζε 60. Οκz με 50 την απλή και 75 τη limited είναι no brainer( ειδικά αν σκεφτούμε πως με 75 παίρνω και Wipoeut HD )

Comment

• Ακύρωσα την προ παραγγελία και τρέχω σε κάνα ΠΛΑΙΣΙΟ ή Multirama να το τσιμπήσω....

Comment

• Βλεπω και στο Πλαισιο 50€ εχει. Αυτη ειναι η προτεινομενη τιμη του παιχνιδιου; Καλη φαση, πανω που χαν γινει τα 70€ το στανταρ.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X