είναι μούφα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Red Dead Redemption
Collapse
X
-
-
Eντάξει αυτό και άλλα sand box games το κάνουν. Aν και περιέργως το πρώτο Infamous δεν είχε τέτοιο σύστημα ημερίσιου κύκλου. Πάντως το RDR έχει τα καλύτερα γραφικά που είδα (αν και το Assassin's Creed II είναι επίσης γαμάτο αλλά και πολύ μικρότερο σε έκταση περιοχών συγκριτικά με το RDR) σε sandbox game, αλλά το Infamous 2 θα το ξεπεράσει 101%Originally posted by ChrisTop View PostΠώς αλλάζουν τα τοπία κατα την διάρκεια της μέρας; Η RockStar είναι πολύ μπροστά όσον αφορά την ζωντάνια του κόσμου της.
Άλλο μούφα και άλλο "δεν μου άρεσε ένα videogame". Αν όμως έτσι και αλλιώς το βρίσκεις μούφα, εντάξει είναι και αυτή μια επιπλέον άποψη που ανήκει στο 1% όσων χαρακτηρίζουν το RDR "μούφα".Originally posted by wesker View Postμούφα τέλος mainstream από hype άλλο τίποτα
Comment
-
εντάξει ίσως το παράκανα δεν είναι μούφα αλλα δεν είναι και τόσο καλο όσο λέτε σε λίγο θα μου πείτε είναι καλύτερο και από το ocarina of time και το final fantasy 7 το παιχνίδι αυτό είναι μέτριο αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως είναι πολύ βαρετό.Originally posted by deus_d0pe View PostΜούφα το τέλος του RDR; Αν βρήκες μούφα το τέλος του RDR τότε ούτε να ξέρω δε θέλω τι θεωρείς καλό.
Comment
Comment