Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ακου ερώτηση επειδη ο αλλός ειναι αρχικαπιτάλας νομίζει οτι εχουμε όλοι 5 κονσόλες να πουμε!
Εγω θα το πάρω για 360 επειδή θα ήταν να βλακεία να το πάρω για ps3 απο την στιγμή που δεν εχω την κονσόλα!
Δειτε εδω ενα fanboy, παιρνει παιχνιδια στη δικια του κονσολα ο κομπλεξικος.
Αλήθεια ψήνεστε για κάνα τέτοιο σκηνικό; Μπορούμε να ανοίξουμε κάνα poll να δούμε πόσοι θα το πάρουμε και ύστερα να στήσουμε τις συμμορίες μας. Μια για 360 και μια για Ps3 με τα braging rights να καταγράφονται στο forum
Ακου ερώτηση επειδη ο αλλός ειναι αρχικαπιτάλας νομίζει οτι εχουμε όλοι 5 κονσόλες να πουμε!
Εγω θα το πάρω για 360 επειδή θα ήταν να βλακεία να το πάρω για ps3 απο την στιγμή που δεν εχω την κονσόλα!
Aν παίζει και character creation εύκολα θα φτιάξω κοντόχοντρο μεξικανό με σομπρέρο, μουστάκα και λιώμα φάτσα απ'τις τεκίλες και θα τον ονομάσω Silent Dope. Όπλο εννοείται τουφέκι κι αν παίζουν και dual τουφέκια ακόμα καλύτερα!
Το μόνο σίγουρο είναι οτι το Μαιο θα χάσω την μπάλα! Reach beta, Alan wake, Red dead redemption! I need more time, I NEED MORE TIME!!!
Καλα προσεχε μη σου σκιστει το καλσον, οι πραματικοι αντρες ενα παιχνιδι περιμενουμε το Μαϊο: Super Mario Galaxy 2
ΥΓ: Γαματο φαινεται το free roam muliplayer του Red Dead Redemption, πολυ πιθανη αγορα αλλα μλκ που αλλοι θα το χουμε σε 360 και αλλοι σε PS3. Χρειαζομαστε cross platform multi.
Leave a comment: