Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nαι να κανονίσουμε, προσωπικά αύριο μπορώ με χίλια...

Το τραγούδι που ακούγεται αφού φτάσεις στο Μεξικό και καλπάζεις με το αλογο σου.

http://www.youtube.com/watch?v=7IkvA...eature=related
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Κι εγώ μάλλον θα μπορώ αύριο, άντε να μπω και λίγο στο multi γιατι οταν μπενω δεν βρίσκω ποτέ κανένα, άντε αν περιμένω κανα 20λεπτο να εμφανιστεί κάποιος

Comment

• More Red Dead DLC Coming Later This Year

GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.

Comment

• Δεν παρακολουθώ το θέμα, sorry αν έχει ποσταριστεί πιο πριν!

Εγώ δεν θα το λεγα epic fail, αλλά epic OWNAGE!!!
          The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Ετσί είναι άμα κάνεις duel στην εξοχή :p.Εγώ θα παραθέσω ένα βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=WIm5uSeli_g που δείχνει τη γκαντεμία που με δέρνει,ελπίζω η rockstar να κάνει κάτι για αυτό σύντομα γιατί το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά και δε μπορώ να το παίξω!!!

Comment

• Kαι γω στις 25 περίπου ώρες που έχω ασχοληθεί με το single player μία φορά "χώθηκα κάτω από τη γη".

Xθες κυκλοφόρησε το 1.01 patch, που απ' ότι είδα προσέθεσε και κάποια νέα trophies.

Comment

• Πρεπει να χα παθει κατι τετοιο στο Fallout 3 (360 version).
                Do a barrel roll!

Comment

• E λογικό σε τέτοια "vast" games να έχει πολλά έντομα...
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Viva La Mexico!!! 33 ώρες και κάτι, 49% completed, γ***αει και δέρνει το παιχνίδι, απλά πράματα.
                    sigpic

Comment

• Eγώ είμαι κάπου 52% completed σε 29 ώρες. Θα προσπαθήσω να το φθάσω 100%. Τα San Andreas στο ps2 το είχα φθάσει 97% και κάτι.

Comment

• Ρε συ Boss λογικά στο Mexico έχεις μπει, έτσι; Ο πρώτος stranger που συναντάς είναι ο τυπάς που θέλει να πετάξει και σου ζητά 20 feather από πουλάκια, 10 red sage και κάτι άλλες βλακείες. Ε αυτές τις βλακείες που διάολο τις βρίσκεις;
                        sigpic

Comment

• skotoneis to atnistixo pouli kai tou perneis ta ftera

Comment

• Βασικά τι λέτε να κάνουμε, όσοι παίζουμε στο Ps3, μια ομαδούλα σήμερα το απόγευμα για τα hideouts του free-roam και μετά, αν έχουμε και χρόνο, να πάμε για gang matches?

edit: Και για να μην το χέσουμε το topic, εδώ για meetings -> http://www.gamers-odyssey.com/forums...3410#post73410
                            sigpic

Comment

• Originally posted by deus_d0pe View Post
                              Viva La Mexico!!! 33 ώρες και κάτι, 49% completed, γ***αει και δέρνει το παιχνίδι, απλά πράματα.
                              λολ και εγω χθες μπηκα Mεξικο και ειμαι στις 29 ωρες και 40% completed.

Το 49% το εκανες πριν πας μεξικο?

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                                λολ και εγω χθες μπηκα Mεξικο και ειμαι στις 29 ωρες και 40% completed.

Το 49% το εκανες πριν πας μεξικο?
                                49% το άφησα χθες τα ξημερώματα, oύτε που ξέρω πόσο μπήκα.. Έχω κάνει 3 story αποστολές στο mexico. Έχω βγάλει τα κουστούμια από Walton gang και Bollard twins, το treasure hunter μου μένει να νικήσω στο blackjack, δοκίμασα μια φορά αλλά με ξεβρακώσανε και τώρα κανω τις αποστολές για την bandito gang στολή. Survivalist είμαι rank 4, Μater Hunter 6, Treasure Hunter 8 και Sharpshooter 7.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X