Happy hunting!:axe:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Red Dead Redemption
Collapse
X
-
Μπαίνουμε μέσα να καθαρίσουμε τους Rockstars;
review από το authority.gr
"H Rockstar σε ανεπανάληπτες στιγμές"
-9-
Comment
-
Μου ενεργοποιήθηκε το net!!! Ready your guns partners!!
Comment
-
Χαζή ερώτηση - όταν κυκλοφορήσει για PC λέτε να υπάρχουν κοινοί servers?Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Για το πρωτο δεν εχουν πει τπτ(κυκλοφορια σε pc).Το δευτερο(αν τελικα κυκλοφορησει), το θεωρω απιθανο να γινει.
Παντως ενταξει αν εξαιρεσουμε τα αρκετα bugs(ευτυχως δεν μου εχει τυχει τπτ ''φοβερο'' ακομα) ο κοσμος που εχουν δημιουργησει ειναι πραγματικα αληθινος.Το προχωραω πολυ αργα, αν και σε αναγκαζει κατα καποιον τροπο το παιχνιδι να παιξεις ετσι.
Μεχρι στιγμης αψογο.
Comment
-
Εγώ έπαιξα κάπου 14 ώρες single και κανένα bug έως τώρα.
Τα "μη σκηνοθετημένα quests" (world events) πρωτοεμφανίζονται στο RDR.
Το παιχνίδι είναι απλά άψογο.
Comment
-
Γαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.
Comment
-
Originally posted by Pritt@r@s View PostΓαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pritt@r@s View PostΓαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.
Comment
-
Me bluetooth.Ειχα αμφιβολιες μεχρι να το δοκιμασω αλλα ειχαν αγορασει και δυο φιλοι μου κατι ασχετες μαρκες και ειδα οτι δουλευε.
Edit:Ntei,λιγο δυσκολο,μενω Κρητη.Βλακεια τωρα που το σκεφτομαι,το Σαβ/κο ημουν Αθηνα και θα μπορουσα να το ειχα παρει.
Comment
-
Originally posted by Pritt@r@s View PostΓαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.
Comment
Comment