Announcement

Collapse
No announcement yet.

Red Dead Redemption

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Happy hunting!:axe:
    sigpic

Comment

• Μπαίνουμε μέσα να καθαρίσουμε τους Rockstars;

review από το authority.gr

"H Rockstar σε ανεπανάληπτες στιγμές"

-9-

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Μου ενεργοποιήθηκε το net!!! Ready your guns partners!!
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Όου γιές!!!!!!
          sigpic

Comment

• Χαζή ερώτηση - όταν κυκλοφορήσει για PC λέτε να υπάρχουν κοινοί servers?
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Για το πρωτο δεν εχουν πει τπτ(κυκλοφορια σε pc).Το δευτερο(αν τελικα κυκλοφορησει), το θεωρω απιθανο να γινει.

Παντως ενταξει αν εξαιρεσουμε τα αρκετα bugs(ευτυχως δεν μου εχει τυχει τπτ ''φοβερο'' ακομα) ο κοσμος που εχουν δημιουργησει ειναι πραγματικα αληθινος.Το προχωραω πολυ αργα, αν και σε αναγκαζει κατα καποιον τροπο το παιχνιδι να παιξεις ετσι.

Μεχρι στιγμης αψογο.

Comment

• Εγώ έπαιξα κάπου 14 ώρες single και κανένα bug έως τώρα.

Τα "μη σκηνοθετημένα quests" (world events) πρωτοεμφανίζονται στο RDR.
                Το παιχνίδι είναι απλά άψογο.

Comment

• συγκριτικό των δύο εκδόσεων από το eurogamer

The arrival of Red Dead Redemption sees Rockstar return to the realms of the big-budget gaming blockbuster, and how - i…

Comment

• Γαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.

Comment

• Originally posted by Pritt@r@s View Post
                      Γαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.
                      Ασύρματο με bluetooth ή το συνδέεις με usb στο Ps3;
                      sigpic

Comment

Γαμωτο,κατεβηκα κεντρο σημερα να το αγορασω και δεν το βρηκα.Υπομονη..Burai,επειδη ειδα οτι ψαχτηκες για ps3 combatible headset,σε ενημερωνω σε περιπτωση που δεν το ξερεις οτι δεν χρειαζεσαι καποιο που να γραφει οτι ειναι combatible.Εγω εχω ενα απλο της motorola και ειμαι μια χαρα.
                        Oooop νάτος ο παίχτης. Ευχαριστώ!!
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Me bluetooth.Ειχα αμφιβολιες μεχρι να το δοκιμασω αλλα ειχαν αγορασει και δυο φιλοι μου κατι ασχετες μαρκες και ειδα οτι δουλευε.

Edit:Ntei,λιγο δυσκολο,μενω Κρητη.Βλακεια τωρα που το σκεφτομαι,το Σαβ/κο ημουν Αθηνα και θα μπορουσα να το ειχα παρει.

Comment

Stekare sto plaiso kalitheas

Comment

• Μιας και αυρίο θα έχω το red dead redemption για ps3 στα χέρια μου, θα χαιρόμουν άμα γινόταν να κανονηστεί κανά multiplayer match με το κόσμο του forum.BTW το multi είναι πιο σταθερό τώρα?

Comment

• Παιδιά σας προσθέτω τους bigboss, burai, deus, zakato για κανά red dead, οσοι έχετε το παιχνίδι προσθέστε με.

Comment

Working...
                                X