Λοιπόν εγώ στα redirecting arrow δεν έβαλα κανέναν πόντο. Στα daggers imo αξίζει αν βάλεις 2 talent points μιας και θα σου λύσουν τα χέρια σε αρκετές μάχες ειδικά με human enemies. Αν εχεις κάνει equip και καλά daggers( βρίσκεις formulas σε merchants μην αγχώνεσαι και δε χρειάζονται και μεγάλες απαιτήσεις σε crafting times) θα μπορείς να κάνεις crowd control πολύ πιο άνετα. Και θα το ξαναπώ, στο Witcher δε χρειάζεται να τσιγκουνεύεσαι items. Βρίσκεις formulas για τα πάντα από όσο έχω δει μέχρι στιγμής και σε ξελασπώνουν άνετα από δύσκολες στιγμές. Επίσης σκέψου έξυπνα για αντιμετώπιση εχθρών που αρχικά μοιάζουν δύσκολοι. Όταν περάσεις το σημείο με τις Endrega Queens τσέκαρε το spoiler tag που έβαλα πιο πάνω να δεις πώς τις αντιμετώπισα εγώ. Καλή διασκέδαση!!;)
Εγώ είμαι στο δεύτερο chapters λίγο αφότου ρομαντσάρισα με μια κοπέλα- ονόματα δε λέμε
- και κάνω το contract για Rotfiends. Eπίσης ενώ ήμουν σε μια σπηλιά κυνηγώντας τα fiends, έπεσα πάνω σε κάτι σαν Golem και τα χρειάστηκα. Αλλά τελικά έπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Ωραια πράγματα!!

Leave a comment: