Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Witcher 2: Assassins of Kings

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

στο νορμαλ παιζω chapter 2 μπηκα και δεν κανω πολλα sidequests εχω απορροφηθει απο το στορυ, το παω χαλαρα γιατι αρχισα ταυτοχρονα και το la noire

στο insane τα saves αν πεθανεις γινονται disable διαβασα αν και δεν το εχω τσεκαρει ακομα για καντε μια καλη να δουμε

Comment

Το παιζω με το controller του 360 αλλα δεν εχει invert y μαλλον, δεν το βλεπω πουθενα αν ξερει καποιος πως γινεται να το αλλαξω ας το πει..

no invert no game..

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
        Το παιζω με το controller του 360 αλλα δεν εχει invert y μαλλον, δεν το βλεπω πουθενα αν ξερει καποιος πως γινεται να το αλλαξω ας το πει..

no invert no game..
        Κάπου διάβασα ότι σύντομα σκάει patch που μέσα σε άλλα θα διορθώνει και αυτό.
        sigpic

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post

no invert no game..
          Γιατί το παίζεις με 360 gamepad και όχι με ποντίκι + πληκτρολόγιο; Στο πρώτο Witcher δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επίσης δεν μας είπες πως τρέχει στο pc σου.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Χαζή ερώτηση - ξέρετε πώς μπορώ να κάνω overwrite και delete τα saves μου? Έχω μια τεράστια λίστα πλέον και αρχίζει και μου φαίνεται περίεργο.

Μερικές πρώτες εντυπώσεις.

1) Η φύση και τα weather effects απλά δεν υπάρχουν.

2) Τα επίπεδα δυσκολίας δικαιολογούν απόλυτα το όνομά τους. Πρώτο playthrough στο hard και τα έχω δει όλα, ενώ πρέπει επειγόντως να ανεβάσω swordman talents.

3) Το σύστημα μάχης το λατρεύω γιατί αποτυπώνει ξεκάθαρα την (αν)ικανότητά μου. Αν σε περικυκλώσουν πέθανες χωρίς πολλά πολλά. Δεν έχω μεγάλη άνεση με combos αλλά όσο πάει βελτιώνομαι.

4) Είμαι περίπου στα μισά του chapter 1 και, παραδόξως, δεν έχω δει πολλά side quests. Περίμενα περισσότερα, αλλά μάλλον θα είναι όπως το πρώτο παιχνίδι που με το που πήγαινες στη Vizima άλλαζε τελείως.

5) Ο τύπος που σχεδίασε τις γυναίκες του παιχνιδιού είναι πολύ μερακλής.

6) Το μόνο που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι το highlight των αντικειμένων.

έχω πάθει την πλάκα μου με το παιχνίδι, απλά.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ρε γαμώτο το παιχνίδι είναι απίστευτο, αλλά έχω προλάβει να παίξω μόνο 2 φορές και ξενερώνω. Έρχεται και η εξεταστική οπου θα δώσω 7-8 μαθήματα και ARGGGGGGGGGGGGG... Πάντως το Feedback μιλάει για σοβαρή παιχνιδάρα για τους σκληρούς RPGάδες. Θα χαθώ απο τον κόσμο κανα 3ήμερο να το σκίσω.

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
                Γιατί το παίζεις με 360 gamepad και όχι με ποντίκι + πληκτρολόγιο; Στο πρώτο Witcher δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επίσης δεν μας είπες πως τρέχει στο pc σου.
                Μονο fps και rts με πληκτρολογιο και ποντικι δεν μπορω κανενα αλλο game..

Βασικα σε 2560x1600 δεν τρεχει καν... Στην αρχη νομιζα οτι δεν εκανα καλο install αλλα μετα ειδα ενα comment που λεει να ριξεις την αναλυση σε 1920x1080 για να παιξει, τελικα επαιξε, σε high settings ολα enabled εκτος απο το SSAO παιζω με 30fps σταθερα, σε ultra με 10-12 fps καπου εκει unplayable δηλαδη..

Comment

Παρατήρησα πως κανείς μα κανείς απ'όσους το παίζουν αυτό τον καιρό δεν έχει γράψει κάτι - μάλλον έχουν πάθει όλοι πλάκα και απλά δε βρίσκουν λόγια.

Ούτε κι εγώ βρίσκω. Instant classic, all time top 5 και δε συμμαζεύεται.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
                    Παρατήρησα πως κανείς μα κανείς απ'όσους το παίζουν αυτό τον καιρό δεν έχει γράψει κάτι - μάλλον έχουν πάθει όλοι πλάκα και απλά δε βρίσκουν λόγια.

Ούτε κι εγώ βρίσκω. Instant classic, all time top 5 και δε συμμαζεύεται.
                    Εμ βασικα δεν εχω τρελαθει με το τεχνικο κομματι του παιχνιδιου, δεν εχει invert το frame-rate ειναι χαλια ακομα και σε δυνατα μηχανηματα.. Γενικα προχειροδουλεια μεχρι στιγμης μου κανει, σαν ιστορια δεν μπορω να πω δεν το προχωρησα καθολου..

Προς το παρον uninstall και αν βγει κανα patch που τα φτιαχνει εχει καλως...

Comment

• το εχω λιγο στην ακρη για το la noire γιατι δεν εχω πολυ χρονο αυτο το καιρο απο την αλλλη βδομαδα ομως θα το λιωσω οπως του αρμοζει, δεν εχω σκοπο να γραψω κατι πριν το τελειωσω βεβαια

παντως εχει τα θεματακια του στο combat αλλα νομιζω οτι θα διωρθωθουνε με patches περιμενω αυτο της αλλης βδομαδας

εννοειται instant classic βεβαια, θα τολμουσα να πω οτι δεν θυμαμαι να εχω ποιο δυνατη pure rpg εμπειρια τα τελευταια 6-7 χρονια

Comment

• Το τερμάτισα προ ολίγων ωρών, και ιδού οι εντυπώσεις μου:

Τα καλά:
                        • Εκπληκτικό σύστημα μάχης, απόλυτα interactive και αρκετά ρεαλιστικό (αν σου την πέσουν πάνω από 3 μαζί, την πήδηξες.
                        • Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Σκοτεινό, πολλές ίντριγκες, πισώπλατα μαχαιρώματα και σεξ. Όχι όσο σεξ είχε το πρώτο, αλλά τώρα έχει καλύτερα βυζιά. Όσοι είδαν το intro με την Triss ξέρουν τι λέω ;)
                        • Καθαρόαιμη rpg εμπειρία, με πολλές επιλογές σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού που επηρεάζουν την όλη εμπειρία.
                        • Replayability. 16 διαφορετικά endings. 'Nuff said!

Τα κακά:
                        • Οι πόρτες. Η χειρότερη υλοποίηση που έχω δει σε παιχνίδι. Παλεύεις με τις πόρτες τόσο πολύ σε όλο το παιχνίδι, που περίμενα ότι το τελευταίο boss θα ήταν μία τεράστια πόρτα ασφαλείας.
                        • Ελειπές tutorial. Ουσιαστικά δεν σου εξηγεί καν τι κάνει το κάθε sign και πρέπει να το ψάξεις στο journal σου.
                        • Imbalanced difficulty. Ξεκινά υπερβολικά δύσκολο (πέθανα 5-6 φορές στην πρώτη μάχη στην balista) και καταντά υπερβολικά εύκολο (ο τελευταίος αρχηγός ούτε που με ακούμπησε).
                        • Τελειώνει πολύ απότομα. Περίμενα άλλα 2-3 chapters. Συνολικά μου πήρε 25 ώρες, αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι δεν εξελίχθηκε η ιστορία όσο θα μπορούσε. Sequel κανείς;
                        • Υπερβολικά πολλά ονόματα, ίντριγκες και τοποθεσίες. Αν δεν κρατάς μπλοκάκι με σημειώσεις για το ποιος έστειλε ποιον να κάνει τι, και ποιος πρόδωσε ποιον για να πηδήξει ποια, χάθηκες.

The Verdict:
                        8.5/10

Comment

• συμφωνω στα περισσοτερα αν και δεν μπηκα ακομα chapter 3, αλλα 25 ωρες? πολυ λιγο μου ακουγεται μωρε μπραβο
                          εγω κραταω και σημειωσεις παντως, δεν μου εχει ξαναχρειαστει απο την εποχη του xenogears

Comment

• Μ' αυτά που διαβάζω, με κάνετε και γελάω. Εγώ δεν κρατάω ποτέ σημειώσεις, γιατί έχω την μνήμη μου. ;)
                            sigpic

Comment

• Τα χίλια μύρια κύματα πέρασε το παλιο Witcher, επιτέλους θα το ξεκινήσω σήμερα:yupi:
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Ellesar_Ph View Post
                                ...πισώπλατα μαχαιρώματα και σεξ.......ποιον .......για να πηδήξει ποια, χάθηκες.
                                game είναι αυτό ή ταινία πορνό;

μου φαίνεται πως ο δημιουργός έχει σεξουαλικά απωθημένα
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X