Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metroid: Other M

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Εγώ αναρωτιέμαι γιατί ακόμα δεν έχουν ενωθεί τα 3 topics.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Είστε όλοι για κλάματα!

Αμάν!
    Λίγο search δεν κάνει κακό.
    Πως και δεν υπάρχει θέμα τόσο καιρό;
    Εγω αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορείτε να σταματήσετε τα double threads.

NOOBS GET-A LIFE.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    FAIL.Στο DS έψαχνα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    FAIL.Στο DS έψαχνα.

Περιττό γιατί;Τότε γιατί το έχουμε;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Προσωπικα το θεωρω τελειως περιττο και χαζο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αλήθεια το ευρετήριο ποιος το ανανεώνει; Βλέπω ότι λείπουν καποια πράγματα. Καλό είναι να μπει σε ένα πρόγραμμα .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    WTF αφου υπαρχει το θεμα του Dj στο link που εδωσες. Anyway δεν ειναι αυτος ο καλυτερος τροπος, εχει καιρο να ανανεωθει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το φταίξιμο είναι του υπευθύνου για το Ευρετήριο Παιχνιδιών.Εγώ εκεί έψαξα,δεν το βρήκα,άνοιξα θέμα.Απλά πράγματα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Η πλακα ειναι πως οταν ειχε κανει ο Spirit το 2o thread σκεφτομουν να το κανω merge με το πρωτο του Dj, τελικα φτασαμε να χουμε 3. Παντως γινανε σε διαφορετικες στιγμες οποτε μπορουν να ενωθουν σε ενα και να βαλουμε ενα καλο OP στο πρωτο post του Spirit.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Altair ban λεμε!! Τρέχα
    EDIT:
    Η πλάκα είναι πως εκτός του sp1r1t υπάρχει και άλλο other m original thread από τον Dj Solid... Ένα search είναι ωρέ!! Τι κοστίζει?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Owned ολοι αν και εγω βγαζω την ουρα μου λιγακι απ' εξω γιατι ειχα χασει επαφη για καμποσους μηνες .
    Να κανω merge να τελειωνουμε;

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    στραβομαρα

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Thanks!!
    Διαβάστε όπωσδήποτε το Iwata Asks για το Other M. O Sakamoto δίνει ρέστα στα όσα λέει καθώς και ο υπεύθυνος από Team Ninja και D-Rocket. Dunno λάτρεψα το πρώτο Prime αλλά τα 2d metroids πάντα θα είναι ένα σκαλάκι πιο πάνω για μένα( ειδικα τα Metroid Zero και Super Metroid)

Btw αν κρίνω από τα προηγούμενα games του Sakamoto, λογικά μιλάμε για ένα main game στις 7-8 ώρες( ??) που θα μπορεί να ολοκληρωθεί και στις 2-3( Samus με bikini?? xD) Δε με ενοχλεί κάτι τέτοιο μιας και όπως έχουν πει θα υπάρχουν τα items για αναζήτηση. Το μόνο που κάπου πήρε το μάτι μου και με χάλασε είναι πως τα suit upgrades ξεκλειδώνουν από τον Adam όσο προχωράς το game, δεν τα αναζητάς δλδ... Αυτό ομολογώ πως κάπως με χάλασε, αλλά από την άλλη ο Sakamoto μέχρι στιγμής είναι εγγύηση για ό,τι Metroid οπότε είμαι αισιόδοξος. Α και εννοείται day one... αν και είμαι σίγουρος πως στα γνωστά λημέρια θα βγει day zero

EDIT:
    found it!!!
    The only two new items thus far are the Diffusion Beam which appears to be similar to the Spazer Beam in past games, and the Accel Charge upgrade, which increases how quickly Samus can charge her weapons.[12]
    Samus will not collect her powerups in this game as in previous games. Rather, Adam Malkovich will authorize her to use certain powerups, as she has apparently retained all her items from Super Metroid rather than losing them prior to or at the beginning. Instead of losing them, she has to wait until she is authorized to use them. Some "new" powerups, such as the Accel Charge, will be collected in a more traditional manner.
    χμμμ... replay του Super metroid? λες?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ωραιος ο Burai, that's the way a-ha a-ha, I like it και τα ρεστα.
    Παρτε και ενα ολοφρεσκο interactive trailer:

Θα το κανα και embed αλλα δεν παιζει επειδη ειναι interactive.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μαλλον δεν υπηρχε θεμα επειδη για να ανοιξεις θεμα συνηθως χρειαζεται και αναλογο ΟΡ.
    Εμπλουτισε το λιγο οταν βρεις ορεξη, πιστευω ισχυει γενικοτερα αυτο και ισχυει για ολους για να μην παρεξηγηθω κιολας.

Παντα μιλαω για αυτη τη σειρα με τα καλυτερα λογια, οποτε δεν εχει νοημα να γραψω κατι παραπανω για την ωρα.
    Το θεμα ειναι πως δεν ξερω ποτε θα το παιξω γιατι τωρα πια εχω ριξει τραγικα τους ρυθμους μου, αλλα οκ δε βλεπω λογο να βιαστω. Ας τελειωσω το SMG2, ας δω τι θα κανω και με το ΜΡ3 και το Other M επεται. Επισης πρεπει να τελειωσουν και οι διακοπες και εχω αρκετες μερες ακομα μπροστα μου, οποτε οκ χαλαρα, δεν αγχωνομαστε .

Leave a comment:

Working...
X