Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Ultimate Pokemon Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• The Ultimate Pokemon Thread

Επ Belmont τι γίνεται ρε; Χάθηκες.

Λοιπόν, βρήκα ένα τρόπο να αποκτήσω τα Pokemon που διανέμονται σε event, όπως τον Celebi, τον Mew και τα λοιπά. Απλά να ξέρετε χρειάζεται δύο DS, μία flashcard και μία κασέτα Pokemon (και αν δεν υπάρχει η κασέτα τότε άλλη μία flashcard). Είναι πολύ απλό και τα Pokemon απ' ότι ξέρω είναι 100% νορμάλ.
    Όποιος ενδιαφέρεται MSN ή PM.

Ναι, χάθηκα είχα προσωπικά ζητήματα.

Το κόλπο το έκανα και εγώ, είναι σούπερ και νόμιμο.
    https://www.emulator-zone.com
    I am an iteration closer to my desired solution!
    The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
    Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
    Hyperdimension Neptunia

Comment

Flashcard εχω (εφ'οσον κανει η Μ3), 2 DS εχω, κασετα Pokemon δεν εχω αλλα σκεφτομουν να χτυπησω καμια εκ των HG/SS επειδη εχουν και το Pokewalker.
      Do a barrel roll!

Comment

Ναι, υπάρχουν καμία 50αριά .nds αρχεία τα οποία στέλνουν eggs στα κοντινά DS με wi-fi.

Comment

Μπορείς και χρησιμοποιώντας polesav και action replay να στέλνεις τα Ποκεμόν που έχεις πιάσει νόμιμα από το ένα παιχνίδι στο άλλο.
          https://www.emulator-zone.com
          I am an iteration closer to my desired solution!
          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
          Hyperdimension Neptunia

Comment

Μέσω wi-fi δεν γίνετε ;

Comment

Και μέσω wi-fi, απλά θέλεις τουλάχιστον 2 DS και μία flashcard.

Comment

ligo off topic den pigame??? tespa! i kainouries pokemon mou fainontai poly kales!tora gia ayto p milate...exo kai flash kai 2 ds alla den 3eo ti na kano...

Comment

Μετεφερα τα posts που δεν ειχαν σχεση με το αλλο θεμα περι Black / White εδω. Στο εξης οτι αφορα τα Pokemon games που εχουν κυκλοφορησει θα το συζηταμε εδω. Το αλλο θεμα θα αφορα καθαρα πληροφοριες και συζητηση για τα επερχομενα Black / White.

Προσωπικα εχω αρχισει εδω και αρκετες μερες τη νεα Soul Silver. Το Party μου ειναι level 22 - 26 κι εχω 4 badges.
                  Do a barrel roll!

Comment

Μόλις πήρα το δεύτερο έμβλημα (χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία) και έχω lvl 17 τον Charmeleon, τον Wartortle και τον Ivysaur. Δε θυμάμαι γρι από τη παλιά Silver, οπότε είναι σαν να παίζω ολοκαίνουργιο παιχνίδι.
                    Το interface της μάχης είναι πολύ πιο καθαρό απ' αυτό των D/P/Pl αλλά το menu στα boxes των PC είναι άβολο.
                    Παρ' όλα αυτά, και νομίζω πως είναι κάτι το γνωστό ήδη, παραμένει εθιστικότατο.

Έχω μεταφέρει pkm σαν το Celebi, το Mew, το Rayquaza κ.τ.λ με το προαναφερθέν σύστημα αλλά ήταν καθαρά για να γεμίσει το Pokedex από τέρατα που ούτως ή άλλως δε θα μπορέσω να βρω στη SS.

Comment

Καλα τα boxes ειναι πικρη ιστορια, τοσα pokemon games εχουν βγει και ακομη πρεπει να διαλεξεις αν θα κανεις deposit, withdraw ή move πριν μπεις σε ενα κουτι. Και το αλλο που μου τη σπαει ειναι οτι σχεδον παντα να βγαλεις για να βαλεις, δεν εχει δυνατοτητα replace για πολυ πιο γρηγορα.
                      Do a barrel roll!

Comment

Επίσης κάτι άλλο.
                        Δεν είναι πολύ, πολύ παράξενο που η κοπέλα από το Pkm Center λέει "We hope to see you again"; Φαντάζεσαι σε νοσοκομείο να σου πούνε "να 'μας ξανάρθετε;" :p

Comment

Χαχαχα μαλλον δεν εχεις δει αυτο εδω:
                          Do a barrel roll!

Comment

lol.Για πείτε το κόλπο και εδώ.Έχω ολοκληρώσει το game με σχεδόν όλα τα θρυλικά που μπορείς να βρεις και όλες τις σημαντικές καταστάσεις που γίνονται.Δεν έχω βέβαια όλα τα αρχικά.Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω pokesav.
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                              Χαχαχα μαλλον δεν εχεις δει αυτο εδω:
                              Μόλις σήμερα το πρωί το είδα.

Παίχτη όποτε με βρεις στο MSN μίλα μου να σου εξηγήσω.

Αυτό το ξέρεις;

Comment

Working...
                              X