Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Ultimate Pokemon Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Είχα 340 ώρες στη Yellow(την πρώτη φορά).
    Περίπου 310 στη Silver.
    Περίπου 150 στην Crystal.
    Και νομίζω καμιά 80αρια στη Diamond.

Ελπίζω να βγει και σε 3D κάποια στιγμή.
    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Επιασα χτες το Red Gyarados (yay το πρωτο μου shining).

Anyway θελω προτασεις αν εχετε για party.

Αυτη τη στιγμη εχω Bayleaf, Furret, Pidgeotto, Togetic, Flaaffy και Eevee (σκοπευω να τη κανω Espeon)

Επισης εχω αφησει ενα Vulpix σε day care να ανεβαινει levels και να το κανω Ninetales ενω εχω στην ακρη και καποια αλλα Pokemon ανεβασμενα: Drowzee, Sudowoodo και Psyduck (αυτο αν γινει Golduck μετραει σωστα;) και βεβαια το Red Gyarodos που μολις επιασα.

Εχετε καμια προταση απ'ολα αυτα ωστε να εχω ενα ισορροπημενο party; Και βεβαια μπαινει και ο παραγοντας HM(Surf, Fly, Strength...) στη μεση.
      Do a barrel roll!

Comment

Για τα HM βρες κάποιο "slave", συμβουλέψου και τη Bulbapedia καθώς προσφέρει πολλές επιλογές (HM Slaves λέγεται το άρθρο).

Comment

Καταφερα να κανω την Eevee evolve σε Espeon επιτελους.

Ελα ομως που η εξελιξη εγινε στο level 37 και στο 36 το Espeon θα μαθαινε Psybeam. Epic facepalm!!!
          Τωρα σκεφτομαι να του δωσω TM Shadow Ball να χει μια δυνατη Special επιθεση γιατι το απλο Attack του ειναι πολυ χαμηλο.
          Do a barrel roll!

Comment

Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά δεν υπάρχει κάπου εκείνος ο tutor που παθαίνει στα Πόκεμον όλες τις κινήσεις που μπορούν εν δυνάμει να μάθουν;

Αλλοιώς απλώς χρησιμοποίησε ΤΜ και μάθε του το δυνατότερο psysic.
            https://www.emulator-zone.com
            I am an iteration closer to my desired solution!
            The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
            Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
            Hyperdimension Neptunia

Comment

Το psychic το μαθαινει αργοτερα περιπου στο 60 level ενω το ΤΜ ειναι στη Kanto που δεν εχω παει ακομη. Αυτο με τον Tutor δε το ξερα, θα τσεκαρω Bulbapedia, ηξερα μονο γι αυτους που σβηνουν κινησεις.
              Do a barrel roll!

Comment

O move tutor μαζί με τον move deleter είναι και οι δυο στο ίδιο σπίτι στην blackthorn city.Έχει και άλλους που μαθαίνουν κάτι άλλες κινήσεις.
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ LUGIA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ MASTER BALL!!!!!!!!!!!

Επισης εδωσα ενα Chikorita και πηρα Cyndaquil μεσω του Global Trade Station, μεγαλη μερα η σημερινη.
                  Do a barrel roll!

Comment

Eγώ δεν χρησιμοποίησα masterball πουθενά στο παιχνίδι και έπιασα όλα τα θρυλικά που μπορείς να ποιάσεις.Μερικά είναι ιδιαίτερα εκνευριστικά αλλά με αρκετή προσπάθεια γίνεται.Την επόμενη φορά πάντως που θα παίξω pokemon game θα προσπαθώ να τα πιάσω κανονικά πρώτα αλλά μετά θα το κλείνω για να τα πιάσω με masterball τα θρυλικά για να έχω το κατάλληλο nature.Θα περάσω πολλές masterball από την hacked pearl μου.

Comment

Να υποθεσω οτι πιο εκνευριστικα ηταν αυτα που γυρνανε απο περιοχη σε περιοχη και οποτε ξεκινας μαχη φευγουν (Entei, Raiku και αλλα...);

Με nature δε παιζει να ασχοληθω, οτι κατσει. Το EV training απο την αλλη παρουσιαζει ενδιαφερον, εκανα χτες στο party μου με τη βοηθεια του Macho Brace (2xEV) και ανεβασα διαφορα stats πχ τα defences του Espeon, το spA του Meganium κοκ.

Btw το Espeon εχει φοβερο special Attack, του εδωσα Shadow Ball και τα σπαει.
                      Do a barrel roll!

Comment

-Ναι το espeon έχει αρκετά καλό sp.attack δεν συγκρίνεται βέβαια με του mewtwo και άλλων θρυλικών που έχουν πλεονέκτημα σε αυτό το στοιχείο.
                        -Ναι τα entei και raikou ήταν τα τελευταία που έπιασα από τα θρυλικά που είχαν μείνει.Το latios από την άλλη δεν με δυσκόλεψε πολύ για να το πιάσω παρόλο που είναι σε αυτή την κατηγορία των pokemon.
                        -Το nature είναι σημαντικό στοιχείο που πρέπει να το κοιτάς αν θες να έχει το pokemon σου την μέγιστη απόδοση.Φεριπήν στο espeon αν έχει μειονέκτημα σε sp.attack και πλεονέκτημα σε attack δεν έχει νόημα αλλά αν συμβαίνει το αντίθετο είναι ο καλύτερος συνδιασμός καθώς ανεβάζει πάρα πολύ sp.att και το attack του δεν σε ενδιαφέρει εφόσον δεν έχεις physical επιθέσεις στο pokemon σου.Αν δώσεις λίγο χρόνο σε μια διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου nature για το κάθε pokemon θα έχεις πραγματικά τα καλύτερα αποτελέσματα σε συνδιασμό με το ev training που κάνεις.

Btw έχει βγει νέο video από το pokemon sunday που δείχνει πολλά ενδιαφέροντα νέα στοιχεία για τις pokemon black and white(δείχνει animation στις μάχες επιτέλους και όταν περπατάς στους δρόμους της πόλης ο κόσμος δεν κολλάει επάνω σου αλλά σε προσπερνάει).

Comment

Μωρε τα ξερω τα πλεονεκτηματα του νature αλλα δε θελω να μπω σε obsessive mode και να παλευω μεχρι να μου κατσει αυτο που θελω. Απο την αλλη καλο θα ταν να τσεκαρω τι nature εχω τωρα να ξερω τι μου γινεται.
                          Do a barrel roll!

Comment

To κόκκινο στοιχείο στο stat είναι εκεί που έχει πλεονέκτημα και το γαλάζιο εκεί που μειονεκτεί.Πάνε στα stats και δες κάτι ελαφριά χρώματα σε δυο stats αν δεν κατάλαβες τι λέω.Αυτό γίνεται μόνο στις heartgold και soulsilver.Υπάρχουν βέβαια natures που δεν δίνουν πουθενά πλεονέκτημα.

Aνέβασε το trailer του pokemon sunday αν μπορείς στο θέμα των black and white.

Comment

Χτες εβγαλα τους Elite 4 και πηρα εισιτηριακι για SS. Kanto here I come. Τους Elite Four παιζει να τους αντιμετωπισω παλι πιο μετα σε μεγαλυτερο level;
                              Do a barrel roll!

Comment

Nαι την δεύτερη φορά που θα τους επισκεφτείς είναι γύρω στα 20lvl πάνω τα pokemon τους με μερικές διαφοροποιήσεις.Δες εδώ:
                                Serebii, Pokemon, Pokémon, Heart Gold, Soul Silver, Elite Four, Lance, Koga, Will, Karen, Bruno

Comment

Working...
                                X