Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XII International Zodiac Job System

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ το άφησα το IZJS, γιατί μετά το ΧΙΙΙ δεν είχα όρεξη για ένα ακόμα JRPG, αλλά σίγουρα θα το πιάσω στο άμεσο μέλλον. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι .

Comment

Πάει το πρώτο τετράωρο. Πω, πω όσο ξενέρωτα ένιωθα να ψάχνω για τη sunstone etc άλλο τόσο πωρώθηκα τώρα που είδα επιτέλους Balthier και Fran. Βρίσκομαι στο σημείο που σε συλλαμβάνουν μετά την είσοδο στο κάστρο.

Τι να πρωτογράψω... Κατ'αρχάς μετά από προτροπή του Evans ξεκίνησα την IZJS edition. Το παίζω στο ps2 μου και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα με τεχνικά προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως τα gambits, όσο τα έχω δει, μου αρέσουν πάρα πολύ σαν ιδέα και σιγά σιγά καθώς θα ανοίγουν νέα slots θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το θέμα των zodiacs με έχει μπερδέψει. Knight o Vaan, White Mage η Penello, Samurai o Balthier( το εύλογο θα ήταν machinist), Red Mage η Fran... Eλπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να μοιράζονται κάποια abilities. Κράτησα ένα save μισή ώρα από το σημείο που είμαι όπου δεν έχω δώσει ακόμη class σε Balthier και Fran. Επίσης, ενώ έχω ξεκλειδώσει τα Time magick στο license board της Fran δεν μπορώ να τα επιλέξω... Πώς τα μαθαίνω δλδ???

EDIT:
      Μόλις έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες... lol ρε Ground κι εσύ Samurai τον Balthier??
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Mono aftos kai o Basch exoun dikaiwma sto Masamune, alla o Basch einai olofanera Dragoon kai den paizei kati allo.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Τον Balthier ή τον Basch σκεφτόμουν κι εγώ. Εντάξει ο Basch ήταν instant love μόλις τον είχα δει στην εισαγωγή και βλαστημούσα που είχα τον Reks.

Ανυπομονώ να συνεχίσω το game πάντως. Το L1 δεν υπήρχε στο αρχικό game? Δεν μπορώ να το φανταστώ χωρίς το speed up. Κάνει το leveling πολύ εύκολο και διασκεδαστικό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος το game, τι να πω...
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Oxi to L1 den yphrxe sto arxiko game kai htan PARA poly dyskolo to item grinding (giati to leveling sto FF12 den einai katholou dyskolo).

O Basch htan o prwtagwnisths sto senario tou Matsuno prin aftos arwsthsei kai vgei apo to project (mavrh mera), twra to senario tou paixnidiou einai aplws poly metrio.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

Άντε μπαίνει και ο Burai στο παιχνίδι . Εγώ το άφησα από πολύ νωρίς (11 ώρες) επειδή ξενέρωσα βλέποντας το πόσο πολύ το μελέτησε ο Ground για τα jobs και πόσο λίγο εγώ . Τα δικά μου είναι:

Vaan - Monk
              Fran - Samurai
              Balthier - Knight
              Basch - Uhlan
              Penello - White Mage
              Ashe - Black Mage
              (αν θυμάμαι καλά)

Μάλλον δεν είναι άσχημα, απλώς φοβάμαι μπας και έκανα καμιά βλακεία .

Comment

12 ώρες παρά κάτι ψιλά- έριξα ένα 5ωρο σήμερα μετά από 2βδόμαδη αποχή από το gaming. Το παιχνίδι μέχρι στιγμής βάζει χαλαρά υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα rpgs που έχω παίξει ever. Απίστευτη δουλειά πίσω από το σύστημα με τα gambits και να σκεφτεί κανείς πως απλά έχω δει την κορυφή από το παγόβουνο( ευτυχώς παίζω την International edition και είναι τα πάντα διαθέσιμα από νωρίς) Το L1 είναι από τις καλύτερες επιλογές ever. Κάνει το grinding για αναζήτηση αντικειμένων παιχνιδάκι. Μέσα σε λίγη ώρα μετρούσα 220 κάτι chain και 99bone fragments στα Lhusu Mines. Το party που έχω προς το παρόν είναι
                Balthier- Samurai lvl.20
                Vaan- Knight lvl.20
                Fran- Red Mage lvl 20
                Basch- Uhlan lvl. 18
                ενώ μόλις πήρα Penelo και Ashe και μάλλον θα είναι White Mage η πρώτη( το είχα επιλέξει ήδη νομίζω xD) και την Ashe τη βλέπω κι αυτή Knight... αν και το σκέφτομαι...

Σεναριακά μέχρι στιγμής μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον αν και παίζει να είναι το μόνο FF από όσα έχω παίξει που μου θυμίζει τόσο Star Wars σαν ατμόσφαιρα- δεν το λέω αρνητικά. Επίσης το OST μέχρι στιγμής είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Πραγματικά πάντως, από όσα έχω δει μέχρι στιγμής η IZJS edition είναι η απόλυτη έκδοση που πρέπει να παίξει κάποιος. Διαβάστε και τη συνέντευξη που είχε παραθέσει ο Evans και θα καταλάβετε πόση δουλειά έπεσε. Απορώ γιατί η SE δεν την κυκλοφόρησε και στη Δύση, τη στιγμή που έχει κυκλοφορησει παιχνίδια όπως το Chain of Memories για PS2... ααααχχ κρίμα... Ας ονειρεύομαι HD edition για το ps3 xD

Comment

To mono arnhtiko pou mporw na vrw sto game einai oti pleon polla spells kai abilities vriskontai se Boxes kai oxi se magazia, pragma pou den vohthaei kai poly sthn apokthsh tous.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Κι εγώ ο βλαξ είπα να παίξω Mass Effect 2 αντί για το FFXII IZJS . Α ρε Burai, φωτιές βάζεις, φωτιές .

Comment

ενώ μόλις πήρα Penelo και Ashe και μάλλον θα είναι White Mage η πρώτη( το είχα επιλέξει ήδη νομίζω xD) και την Ashe τη βλέπω κι αυτή Knight... αν και το σκέφτομαι...
                      Γνώμη μου είναι αλλά δε λέει να έχεις δύο χαρακτήρες με την ίδια κλάση. Βάλε ποικιλία να δεις και πιο πολλά skills.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

O Straier exei dikio, eksaplwsou ligo
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Μόλις πέρασα το Raithwall's Tomb. Έβγαλα και το optional boss( Demon Wall nr 1) Βασικά τα quickenings μου φάνηκαν πάρα πολύ χρήσιμα. Με 2 combos από quickenings δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να πάρει το Demonsbane γιατί δεν υπάρχει στο chest. Αντ'αυτού έχουν βάλει ένα Scathe mote. Oh well. Τελικά την Ashe την έκανα Black Mage και ελπίζω να μου χρησιμεύσει αργότερα μιας και προς το παρόν η Fran αποδεικνύεται απίστευτα καλός χαρακτήρας σαν Red Mage. Βέβαια και οι Vaan( Knight), Balthier( Samurai), Basch( Uhlan) δεν αφήνουν τίποτα όρθιο σαν τριάδα. To party μου είναι στα 23-25lvl. Επίσης από όσο είδα μιας και πήρα το πρώτο μου Esper μπορείς πλέον να τα ελέγχεις και να κάνεις άνετα τις κινήσεις τους( νομίζω στο κανονικό 12 ήταν random το αν θα κάνουν την ειδική τους κίνηση) Gameplay wise ίσως το καλύτερο FF που έχω παίξει...

Comment

Δεν ήταν random, αλλά είχαν τα δικά τους gambits με συχνά πολύ δύσκολες απαιτήσεις.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Gameplay wise EINAI to kalytero FF me anesh panw apo ta alla outws h allws.

Egw eimai 35 level me olous, skopeva na to synexisw, alla empleksa ligo me to FF14 kai psaxnomai akomh
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

omg, τωρα προσεξα το θεμα, ground δεν ξερω αν το θυμασαι σου ειχα πει για τον τιτλο στο msn την πρωτη μερα που εσκασε η μεταφραση
                                δεν εχω βρει χρονο να το βαλω με την πρωτη ευκαιρια θα γινει το εγκλημα
                                ειχα τους ενδιασμους μου για δευτερο playthrought μιας και ειχα παιξει to death το πρωτοτυπο
                                αλλα με τις αλλαγες που εχει υποστει και με τα extras πρεπει να παιχτει

κοιταγα ολες τις αλλαγες εδω και επαθα πλακα, ημουν ενημερος για τις βασικες αλλαγες (new job system,trial mode) αλλα για καποιες μικροτερες οχι (new weapons!!)

Comment

Working...
                                X