Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Είναι ένα game του 6 με 6.5.Oι πωλήσεις τους 1 μυρίου μόνο μέτριες μπορούν να χαρακτηριστούν άντε καλές.Για να έσκιζε θα έπρεπε να'χει τουλάχιστον πωλήσεις άνω των 3 μυρίων.
    [/b]
    Σορυ εκανα λαθος, νομιζα οτι μιλαμε για παιχνιδια κι οχι για αναψυκτικα...

Eντάξει κύριε ποιότητα που δεν μπορείς να εμπλακείς σε ανούσιους πολέμους καταλάβαμε ότι είπες...Από αυτή την πλευρά πράγματι τα πήγε καλύτερα απ'ότι περιμέναμε.Αλλά γενικά όπως και οι πωλήσεις του no more heroes μέχρι στιγμής θεωρούνται μέτριες.
    [/b]
    wat

Καλα που κολλαει το ενα με τ'αλλο, το No More Heroes αντε να χει πουλησει 200.000 που και παλι επιτυχια ειναι δεδομενων καποιων παραμετρων που βαριεμαι να αναφερω τωρα.
    Do a barrel roll!

Comment

Συγγνωμη ρε παιδες αλλα απο ποτε εγιναν οι πωλησεις ενδεικτικο της ποιοτητας ενος τιτλου?Και γιατι ολη αυτη η ασχετη με το topic αναλυση?Aς ανοιξει ενα topic σχετικο με το UC και το αναλυουμε εκει.

Edit:ON Υπαρχει ειδη σχετικο θεμα στο section της Nintendo. Εdit:OFF
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Έτσι. Τόπικ για το UC υπάρxει εδώ:
        http://www.gamers-odyssey.com/forum/...?showtopic=117

Τέσπα για το τι είναι επιτυχία και τι οχι από 3rd parties έχει ξανασυζητηθεί πάντως...
        http://www.gamers-odyssey.com/forum/index....topic=298&st=30
        NDS themes

Comment

Akira συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, η έκδοση του Resident Evil 4 στο PlayStation 2 είναι αδιαμφισβήτητα κατώτερη από αυτή του GameCube, αλλά σε καμία περίπτωση η μέρα με τη νύχτα ή ΑΘΛΙΑ.Τι σχέση έχει η διαφορά ποιότητας στο οπτικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε έναν τίτλο PS2 και GameCube, με τη διάφορα ανάμεσα σε PS3 και Wii, μη κάνουμε θέμα τα αυτονόητα πια.

Για τον έλεγχο του Resident Evil 4, ήταν μετριότατος όχι λόγο κακής υλοποίησης, όσο μέτριας χρήσης του Wiimote, απλά προσάρμοσαν τον έλεγχο ενός GameCube τίτλου στο Wiimote σε στυλ Zelda, με άλλα λόγια δε προσάρμοσαν το Wiimote στον τίτλο, αλλά τον τίτλο στο Wiimote, πράγμα εν μέρει αποδεκτό αφού πρόκειται για port, αλλά επιμένω πως αν δε το έβλεπαν τελείως σαν εύκολο χρήμα, θα καθόντουσαν λίγο παραπάνω να φτιάξουν ένα καλύτερο control scheme, ήταν καλό σαν γενική υλοποίηση, μέτριο όμως με βάση του τι θα μπορούσαν να κάνουν. Όποτε ναι λοιπόν, εάν έβγαζε Resident Evil για Wii η Capcom, 5 ή οποιοδήποτε άλλο, θα ήθελα να δω άλλο control scheme, καλύτερο αυτή τη φορά που να εκμεταλλεύεται καλύτερα το Wiimote. Νομίζω λογικό είναι να ζητά κανείς κάτι παραπάνω στο control scheme από έναν τίτλο που φτιάχνεται αποκλειστικά για την κονσόλα, από αυτό που έδωσε ένα port.

Από κει και πέρα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να βγει τελικά Resident Evil 5 στο Wii, αντίθετα εσύ έβγαλες πόρισμα ότι αυτό είναι 100% σίγουρο, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο, και λέω πως τόσο πιθανότερο, όσο και καλύτερο, είναι να βγει ένα καινούργιο Resident Evil για Wii, που να πέσει δουλειά σε όλους τους τομείς και να είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για την κονσόλα, ακριβώς όπως είπα και πριν στο στυλ του Code Veronica στο Dreamcast.

Τέλος όπως είπε και το παρτάλι ο Pilgrim, υπάρχουν και ιn game footage από το παιχνίδι.
          [/b]
          Διαβάζεις τα μισά τα οποία γράφω και κάνοντας υποθέσεις για το τι θα ΗΘΕΛΕΣ να δεις σε ένα resident evil game στο Wii μειώνοντας έτσι το port του Resident Evil 4 στο Wii χωρίς να το έχεις παίξει κιόλας.

Παίξε το RE4 στο Wii που πραγματικά αν και port όλα τα μέσα του τύπου παραδέχτηκαν ότι είναι η definite έκδοση του RE4 και από άποψη γραφικών και χειρισμού στο Wii. Δεν λέω πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω το αντίθετο μάλιστα ΑΛΛΑ ποτέ δεν κατακρίνω αν τελικά το αποτέλεσμα είναι καλό όπως στο Resident Evil 4 στο Ps2. Πάντως για να μην τρελαθούμε και όπως λες και εσύ να αναλύουμε τα αυτονόητα ο γραφικός τομέας και το γενικό presentation του RE4 στο Ps2 σε σχέση με του GameCube είναι η Μέρα με την Νύχτα όπως και να το κάνουμε μέσα σε 7 μήνες και με την σχετική αδυναμία μνήμης του Ps2 δεν μπορούσε να βγάλει ούτε την ανάλυση των texture του GameCube ούτε το draw distance αλλά ούτε την πολυγωνική ισχύ του παιχνιδιού και αυτό είναι γεγονός που το έχει παραδεχτεί ο καθένας που έχει παίξει και τις δύο εκδόσεις.

Τώρα ποίος μίλησε για port του Resident Evil 5 στο Wii; Εγώ μιλάω και κάνω υπόθεση αυτή την στιγμή το παιχνίδι θα φτιαχτεί πάνω στο Wii μπορεί σε μερικούς να φαντάζει τρελό αλλά και η πρόβλεψη μου πριν από μερικά χρόνια ότι το Wii θα είναι πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως πάλι τα ίδια μου λέγατε. Και το gameplay που νομίζεται πώς έχετε δει είναι και αυτό Prerender μέρους του Video.

lthough the game garnered much interest among Resident Evil fans, Capcom did not present any footage or information about Resident Evil 5 at E3 2006.[7] Capcom revealed a brief new trailer for the game at E3 2007.[8] They concluded the screening by stating Resident Evil 5 will not be released anytime in 2007.[8] The full E3 trailer for the game became available on the Xbox 360 Marketplace and PlayStation Network Store on July 26, 2007.

source:Wikipedia

Πάντως συνεχίζουμε να μιλάμε για την τεχνολογική αδυναμία του Wii και στην ουσία δεν έχουμε δει τίποτα μετά από ένα χρόνο στο να σπρώχνει το μηχάνημα. Ατάκες όμως του style ότι το παιχνίδι θα είναι καλύτερο οπτικά στο 360 ή στο Ps3 είναι αυτονόητες προτιμώ όμως να έχω τις όποιες γραφικάρες μπορεί να βγάλει το Wii με το καλύτερο δυνατό Wiiremote gameplay που μπορεί να βγάλει η Capcom. Αυτό το combo προτιμώ προσωπικά, σίγουρα ακόμα καλύτερα θα ήταν αν το wii είχε την υπολογιστική δύναμη ενος 360 ή Ps3 και να είχε και HD γραφικά το Wii remote όμως είναι η εμπειρία που καθορίζει το gameplay σε αυτή την γενιά και εκεί πρέπει να εστιάζουμε και σαν gamers και η βιομηχανία, τα υπόλοιπα είναι λογικά επακόλουθα και δεν με πειράζει να αργήσουν λίγο ώστε να γίνουν και οικονομικά affordable.

Αλλά ρε Σωτ μου αρέσει που μου τι λές κιόλας πχ για Lost Odyssey ότι κρίνω χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι και μετά μιλάς για το Resident Evil 4 Wii edition που δεν το έχεις ακουμπήσει κάν και έχεις και προτάσεις για το πως θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο......Epic.

Comment

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
            Καμιά φορά αυτή η διαφήμιση του καλύτερα να μασάς κολλάει παντού.
            Η ειρωνεία είναι πως από τη Δευτέρα το Resident Evil 4 έγινε το τρίτο παιχνίδι μου για Wii
            Και να ήξερες πόσο γέλασα με αυτά που έγραψες, γιατί σε αντίθεση με εσένα ΠΟΤΕ δε μιλάω για παιχνίδι χωρίς να το έχω παίξει.

Κατά τα’ άλλα συνέχισε το παραλήρημά σου, αφού θες η PS2 έκδοση να είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με του GameCube χαλάω εγώ χατίρι;
            Συνέχισε να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και να πιστεύεις τα δικά σου για να ικανοποιείς τον fanboy-σμο σου.

Για την ιστορία, ?μέρα με την νύχτα? εγώ αποκαλώ κάτι σαν αυτό:
            Far Cry - Xbox360

Far Cry - Wii

Όσον αφορά το θέμα του Umbrella Chronicles συμφωνώ με τον SchattenJager, και ο τίτλος είναι αρκετά καλός και οι πωλήσεις εξαιρετικές, με δεδομένο φυσικά τις ιδιαιτερότητες που τον χαρακτηρίζουν, δηλαδή αφενός το γεγονός πως πρόκειται για ένα spin off, και αφετέρου το ότι είναι ένα rail shooter.
            Οποιοσδήποτε έβγαζε ένα spin off θα παρακάλαγε αυτό να γίνει million seller.
            Επίσης με ένα γρήγορο search που έκανα, το Umbrella Chronicles είναι το δεύτερο πιο καλοπουλημένο rail shooter όλων των εποχών, πίσω μόνο από το Time Crisis 1, κι όταν αυτό γίνεται εν έτη 2008 αποτελεί δυο φορές κατόρθωμα.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Που κολλάει το Far Cry του 360 με το Far Cry του Wii LoL μόνο και μόνο το Developing του Wii version να πάρεις φτάνει για απάντηση από την μεριά μου, αλλά όπως είπε και ο μέγας City Wolf το Far Cry μπορεί από γραφικά να είναι σκατά αλλά το gameplay γ***ει.

Τώρα το αν πήρες το Resident Evil για Wii αυτό μόνο καλό θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω(αν και δεν είπες τίποτα χτες που μιλήσαμε) έτσι υπέθεσα ότι μέχρι χτες δεν το είχες παίξει......Το θέμα είναι ότι τα λεγόμενα σου και τις θέσεις που είχες για το Re4 στο Wii τις είχες και πριν το αποκτήσεις σε συζητήσεις τις οποίες κάναμε. Τώρα το ποιός είναι fanboy φαίνεται από την μία να κάνει μία αγορά την οποία καραφαίνεται ότι γουστάρει άλλα από την άλλη να το παίζει αντικειμενίκοκρυφοφανboy.....LoL Για να μην μιλήσω για το τι έλεγες για το Umbrella όταν το είχα πρώτο πάρει.

Με γεια κιολά το Biohazard 4 αλήθεια σε πιο chapter είσαι

Πάρε ένα γαμάτο comparison video διότι καλά τα stills αλλά τα περί μέρας και νύχτας συμπεριλαμβάνονται και στο παρακάτω Video. To τελευταίο σημείο με τις λάβες ειδικά τα λόγια περισσεύουν.

Comment

Δε θα έπαιρνα ποτέ το Resident Evil 4 για Wii, αλλά γνωστό κατάστημα της Ραφήνας ονόματι Utopia που ειδικεύεται σε κόπιες, το είχε στα 20 ευρώ μτχ και δεν αντιστάθηκα, btw το παιχνίδι δε βλέπεται στο Wii, ειμαι στο δεύτερο chapter δεν έχω RGB και με το συμβατικό καλώδιο είναι σαν να παίζεις N64 με expansion pak.

Το Far Cry κολλάει μόνο για να δεις τι θα πει ?μέρα με τη νύχτα?.
                Όσον αφορά τις απόψεις που είχα για το Resident Evil ήταν μετά από συζήτηση με ανθρώπους που όντως είχαν παίξει το παιχνίδι, Tsab, και απ? ότι παρατηρώ και από πρώτο χέρι τώρα, είχαν απόλυτο δίκιο που περίμεναν περισσότερα.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

To resident στο Wii το είχε πάρει ο Βαγγελάκης πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε από πλαίσιο και το έφερε σπίτι μου όπου και μου το άφησε για μια βδομάδα περίπου όπου και το έλιωσα και στο Wii τεκμηριωμένο και αυτό.
                  Και από ένα port δεν έχω απαιτήσεις πόσο μάλλον αν έβγαινε και budget price και Ευρώπη διότι στον υπόλοιπο κόσμο βγήκε στα 30 δολάρια.

Έλα να μου πεις τα ίδια στο επόμενο resident του wii και άμα δούμε τα ίδια ο πρώτος είναι που θα τους κράξω όπως και προετοιμάζομαι να κάνω άμα και το Resident Evil Zero δεν είναι με τον μηχανισμό του Resident Evil 4 δηλαδή remake με 3d μηχανή γραφικών 4 και κάμερα 3/4 πίσω από τον χαρακτήρα.

Πάντως δεν σχολίασες το συγκριτικό video GC Vs PS2 Resident Evil 4 να μου πεις γραφικώς που στέκονται οι δύο εκδόσεις.
                  Τελικά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς πόσο δίκιο έχεις...

Comment

Θελω να βγει port του RE5 στο Wii και να μας λες μετα οτι ειναι ιδιο με το 360. Τεσπα δεν υπαρχει συνεννοηση, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
                    Do a barrel roll!

Comment

το μόνο σίγουρο είναι καταλαβαίνεις ότι νομίζεις ότι καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα συνεννόησης είναι θέμα προκατάληψης και από αυτή διαθέτεις άφθονη.

FlashBack memory:Rambidis at my house μαζί με Βίκτωρα,Tsab,Inboy κάνοντας comparison Re4 Ps2 Vs GC αφού οι περισσότεροι έλεγαν ότι το παιχνίδι είναι ίδιο με του GameCube σε γραφικό επίπεδο βγάζοντας με για άλλη μία φορά τον παράλογο της υπόθεσης μετά από 3 χρόνια παραδέχτηκαν οι περισσότεροι πως είχα δίκιο.

Μου αρέσει που προσπαθώ να βγάλω και άκρη common sense is dead we made room for public opinion....
                      Rest my case.

Comment

Ακριβως τα ειδα και τα 2, δεν ειχαν τρελες διαφορες. Τοσο δυσκολα ελληνικα μιλαμε;
                        Do a barrel roll!

Comment

εκτος απο το οτι λειπουν καποια εφφε και οτι τα χρωματα στην εκδοση του gamecube ηταν λιγο πιο ζωντανα, που την ειδες την τρελη διαφορα? εγω εχω παιξει το παιχνιδι και στις τρεις κονσολες και δεν προσεξα ποτε αυτο το τεραστιο χασμα που αναφερεις φιλε, AkiraGr.

Comment

Το παραπάνω video μιλάει για μένα....Δεν ασχολούμαι άλλο.

A PlayStation 2 port of Resident Evil 4 was released in America on October 25, 2005. A handful of critics stated that the PlayStation 2 version&#39;s graphics were inferior to those of the GameCube, however some felt that the exclusive features made up for these shortcomings.[20]

Additionally, almost all the GameCube’s real-time cut scenes were converted into FMV movie files in order to maintain a better quality on the lower-spec PS2. In other words, the player’s character will appear (in higher-polygon GameCube model) wearing their default costume, regardless of which accessories or outfits were actually chosen. The gameplay balancing present in the PAL GameCube version applies to the PlayStation 2 version as well (though the North American release has no Easy option).[citation needed]

Voices and sound effects quality outside of the cutscenes had been reduced due to audio RAM constraints.[citation needed]

A second special-edition chainsaw-controller was also made for the PlayStation 2 version. This controller featured motion sensing (for using the chainsaw) and the ripcord itself doubled as the Start button. The controller is designed for PS2 and PC and therefore comes with a PS2 controller-to-USB adaptor, meaning it can still be used on a PlayStation 3. The adaptor is also useful for Guitar Hero controllers, among other things.

Comment

Ρε παιδιά όλο με τα γραφικά ασχολείστε του RE4 στα GC και PS2 και όχι με το RE5&#33;

Ναι το RE4 στο GC είχε καλύτερα γενικά, και μόνο (σε καμιά περίπτωση μέρα με τη νύχτα), γραφικά από την έκδοση του PS2 αλλά ταυτόχρονα και τα γραφικά της έκδοσης του RE4 στο PS2 δεν ήταν από τα καλύτερα γραφικά της κονσόλας. Το PS2 με άλλα games πχ τα God of War έχει κάνει φοβερά πράματα στον τομέα των γραφικών. Αν η Capcom ήταν πιο σοβαρή στη μεταφορά του RE4 στο PS2 τότε αυτή η έκδοση θα είχε πολύ καλύτερα γραφικά.

Τίτλοι όπως το RE5 άρχισαν να αναπτύσσονται τέλη 2005 και τότε οι συνθήκες της αγοράς ήταν σαφώς διαφορετικές από τις σημερινές...επίσης μην ξεχνάμε πως τότε δεν υπήρχαν γνωστές πληροφορίες για το...άγνωστο τότε &#39;&#39;revolution&#39;&#39; που περιβάλλονταν από μυστήριο κι ερωτηματικά.
                              Η Capcom λοιπόν με τα τότε δεδομένα έστησε τον τίτλο εξαρχής επάνω σε hardware τύπου Χ360-PS3.[/b]
                              Εγώ παντως δε θα ήθελα όλα τα μεγάλα franchise να είναι υποβαθμισμένα σε περίπτωση που βγαίνουν και σε hardware οχταετίας, δηλαδή έλεος. Τώρα άμα γίνει μεταφορά του RE5 στο Wii (μάλλον απίθανο), αυτή η έκδοση κατά τη γνώμη μου θα είναι ΠΟΛΥ πετσοκομμένη, με ένα σωρό συμβιβασμούς, για τους λόγους που είπε ο Link, και για να το θέσω και αλλιώς σκεφθείτε μια έκδοση του Oblivion ή του GTAIV ή του Uncharted (γκλουπ) --κάποια παραδείγματα-- στο wii ΕΛΕΟΣ&#33;

Akira συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, η έκδοση του Resident Evil 4 στο PlayStation 2 είναι αδιαμφισβήτητα κατώτερη από αυτή του GameCube, αλλά σε καμία περίπτωση η μέρα με τη νύχτα ή ΑΘΛΙΑ.Τι σχέση έχει η διαφορά ποιότητας στο οπτικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε έναν τίτλο PS2 και GameCube, με τη διάφορα ανάμεσα σε PS3 και Wii, μη κάνουμε θέμα τα αυτονόητα πια.[/b]
                              Ακριβώς.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Bigboss με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να βγαινουν παιχνιδια σε κονσολες, παρα μονο σε pc.
                                Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                                It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                                A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                                In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                                Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                                Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                                Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Working...
                                X