εγω ψηλοβαρεθηκα maxara χαραχτηρα το pvp εχει fun αλλα φαινεται καπως ανουσιο δεν υπαρχει στοχος πολλοι random παραγοντες (φανταστειτε προτιμω να φαρμαρω diablo 3), παιρνεις τα καλυτερα items απο craft που το βρηκα pathetic και το pve ειναι retarded στα dungeons,
εχει μερικους καλοφτιαγμενους μηχανισμους αλλα του λειπουνε βασικα στοιχεια ειναι mmo του ενος μηνα γιατι θα τα εχεις κανει ολα, κλασσικα σε ενα χρονο απο τωρα δεν θα παιζει κανενας, τουλαχιστον ειναι free οτι ωρα θες μπαινεις ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να παιξει casual,
και σε λιγες μερες βγαινει και το mop πραγμα καθολου καλο για το gw2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Guild Wars 2
Collapse
X
-
Παιχνιδάρα!
Είμαι 56 level και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου (αν και στην αρχή μαζί με έναν φίλο μου θα το παίζαμε μαζί (εξάλου αυτός το αγόρασε) αλλα τελικά πήγε στρατό και έτσι το παίζω μόνος μου, lol). Μέχρι τώρα κάνω μόνο exploration (55%).
Υ.Γ. Βρήκα και στο T.P. κάτι τζαπανέζικα ντάγκερς και πορώθηκα!
Leave a comment:
-
Tο Guild Wars 2 στην κορυφή της Ευρώπης
Νο1 στα charts σε δέκα διαφορετικές χώρες
Όπως ανακοίνωσαν η NCsoft και η ArenaNet το Guild Wars 2 έφτασε στην κορυφή των επίσημων charts σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεκριμένα, περίπου δέκα μέρες μετά την κυκλοφορία του, το πολυαναμενόμενο MMO έφτασε το Νο1 σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ολλανδία και Βέλγιο.
Aκόμα και πριν το επίσημο launch, ο τίτλος αγκαλιάστηκε θερμά από τη Guild Wars fanbase σπάζοντας ρεκόρ, ενώ η συλλεκτική έκδοση έγινε ανάρπαστη.
Leave a comment:
-
εννοείτε, την πέμπτη μάλλον θα το έχω. Για παρέα απο εδώ μέσα όποιος το πάρει και μετά ειναι και το guild που θα μπει ο καθένας.Originally posted by deus_d0pe View PostBig Boss θα παίξεις τελικά; Παρέα έχεις;
Τέτοια mmorpgara δεν χάνεται, εξω γίνεται χαμός, εδώ παιζουν Lineage 2 και WoW.
edit:
γιατι όχι να κάνουμε GO guild.
Leave a comment:
-
Απόψε στις 9 έχει Live streaming Guild Wars 2, από το enternity
Leave a comment:
-
Για όσους δεν προμηθεύτηκαν ακόμα το παιχνίδι (ντροπή σας!) ή θέλουν να το δοκιμάσουν πρώτα, έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο:
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΜΙΑ COLLECTOR'S EDITION Ή ΜΙΑ STANDARD EDITION ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΩΡΑ!!!
Επισκεφτείτε το site των DragonSeason και πάρτε μέρος στον πιο καυτό διαγωνισμό του καλοκαιριού, με δώρα 2 Collector's Editions και 4 Standard Editions του Guild Wars 2! Προλάβετε!!! Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι τη Κυριακή 19/8/2012, στις 11:00 π.μ.
Leave a comment:
-
Θέλετε να παίξετε Guild Wars 2; Δε το έχετε αγοράσει ακόμα;
Το Dragon Season ετοιμάζεται να διοργανώσει το μεγαλύτερο διαγωνισμό στην ιστορία του!
Παρακολουθήστε το site μας τις επόμενες για ένα announcement που θα αφήσει εποχή!
Leave a comment:
-
Ο theValliant μας παρουσιάζει ένα οδοιπορικό των μέχρι τώρα περιπετειών του στην Tyria:
http://dragonseason....0/24-Tyria.aspx
Leave a comment:
Leave a comment: