Ας μεταφερθούν τα ποστς.Δεν υπάρχει λόγος για κλείδωμα.Άλλωστε πιο πολύ μου αρέσει αυτός ο τίτλος από το λιτό Gears of War 3.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gears of War 3
Collapse
X
-
Evans , το Multiplayer του 2 δεν ήταν καθόλου άσχημο απλά αρκετές φορές είχε lag , όταν δεν είχε όμως γινόταν πανικός.
Με το καινούργιο update κάπως το βελτιώσανε. Στο 3 θέλω να ελπίζω ότι θα βελτιωθεί και φήμες λένε ότι θα υπάρξουν dedicated servers .
Comment
-
Beast mode!!!
Tο mode που ανακοίνωσε ο cliff στο τέλος της παρουσίασης του Gears 3 στο οποίο παιζεις σαν locust και κυνηγάς να σκοτώσεις ανθρώπους! Το θεικό είναι οτι μπορείς να παίξεις με οποιοδηποτε locust γουστάρείς, απο berseker(επέστρεψαν!! ναι ρε φίλε!
) μέχρι και ticker!
Nιώστε
Περισσότερες info
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Λοιπόν...
Θα διατεθούν στο avatar marketplace του xboxlive 2 ειδικά μπλουζάκια.Στο ένα θα γράφει save carmine και στο άλλο carmine must die.Ανάλογα με το ποιο μπλουζάκι προτιμήσει η πλειοψηφία στο γκιαρς 3 θα ζήσει ή θα πεθάνει ο εν λόγω χαρακτήρας...Ναι gamer!Η ψήφος σου έχει δύναμη!Γιατί εσύ αποφασίζεις αν θα επιζήσει ο carmine ή όχι!
Τα χρήματα που θα συγκεντωθούν από την αγορά αυτών των ψηφιακών μπλούζων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο carmine ποιος είναι ρε παιδιά;Έπαιξα το γκιαρς 1 αλλά δεν τον θυμάμαι καθόλου.
Έχουμε δηλαδή ον λινε δημοπρασία επι πληρωμή για το αν θα ψοφήσει ένας άκυρος χαρακτήρας ή όχι...Τα σχόλια δικά σας γιατί εμένα μου φαίνεται ψιλοχαζη η όλη φάση και το σχόλιό μου δεν θα είναι και πολύ κολακευτικό.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύς κόσμος θα τσιμπήσει,οπότε μια χαρά θα τα κονομήσουνε.
edit:Βλακεία είπα,το ξέχασα ότι θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Ακόμα κι έτσι όμως δεν ξέρουμε αν θα πάνε όλα.Επίσης μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά ως δαιφήμιση.Εγώ πάντως ελπίζω να μην πεθάνει.Τον πάω.Πάντως μπλουζάκι δεν αγοράζω.Carpe diem
Comment
-
Να πεθάνει ο αλήτης!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Bασικά οι αδερφοί carmine ειναι πονεμένη ιστορία! Στο πρώτο gears o Antony σκοτώθηκε απο sniperia. Στο δεύτερο ο Βen πέθανε μέσα στο σκουλήκι και στο τρίτο η ζωη του Clayton κρέμεται απο μια ψηφοφορία!! Εχει ξεκληριστει ολόκληρη η φαμίλια να πούμε.
Ψηφίζω να ζήσει γιάτι η ερμη η μάνα τους θα αυτοκτονήσει απο την πικρα
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
Comment
-
Εφόσον έγινε γνωστο οτι το παιχνίδι θα καθυστερήσει κανα πεντάμηνο να κυκλοφορήσει (λογικά για λόγους marketing) η Epic βρίσκει το χρόνο και φαίνεται επιτέλους να το κάνει σωστα! Ανακοινώθηκε Beta για το 2011 (ποτέ ακριβώς και πώς θα μπορούμε να συμμετάσχουμε δεν είναι γνωστό ακόμα αλλά κατι μου λεεί οτι θα δούμε invitations με το bulletstorm) αλλά και dedicated servers (καιρος ήταν!!)
Πάρτε και ενα βιντεάκι απο το multi να νιώσετε
Τρελη σπλατερια λέμε!!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
Comment
-
Το GOW 3 θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου
Comment

Comment