Announcement

Collapse
No announcement yet.

Little Big Planet 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Hideo ήδη γνωρίζω το περιεχομενο 300 πιστών χωρις να τις εχω παίξει, η πτυχιακη μου βασιζεται σε αυτο το παιχνιδι . Καποια στιγμη θα στα πω, λογικα θα σε ενδιαφέρουν. Το σημαντικοτερο ειναι να κανονισουμε κανα παιχνιδι .
    Ελα ρε συ...πολυ ενδιαφερον.
    Ναι θα παιξουμε κανα βραδακι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Hideo ήδη γνωρίζω το περιεχομενο 300 πιστών χωρις να τις εχω παίξει, η πτυχιακη μου βασιζεται σε αυτο το παιχνιδι . Καποια στιγμη θα στα πω, λογικα θα σε ενδιαφέρουν. Το σημαντικοτερο ειναι να κανονισουμε κανα παιχνιδι .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Late to the party για τα καλά, αλλά here I am fellow hideo . Το ξεκίνησα χτες και τελείωσα τον πρώτο κόσμο, παίρνοντας ό,τι μπορούσα να πάρω μόνος μου. Για την ποιότητα του τίτλου δε χρειάζεται να μιλήσω, είναι γνωστά τα πράγματα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Το ρετουσάρισμα στα μενού και στην πλοήγηση μεταξύ των πιστών όμως είναι άξιο αναφοράς.

Είμαι ανοιχτός για multi player, κυρίως νωρίς το βράδυ. Βέβαια έχουμε δύο ώρες διαφορά (10 ώρα Αγγλίας είναι 12 στην Ελλάδα), αλλά κάπως θα το κανονίσουμε.

Θέλω όπως και δήποτε να παιχτεί σε τετραπλό η shark survival .
    Αντε επιτελους!!
    Ξερεις τι πρεπει να κανεις,βλεπεις ποιες εχω κανει hearted και ξεκινας απο τις παλιες-πρωτες.
    Τα levels του lbp2 εχουν πρασινο σηματακι και αυτα του lbp1 ροζ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Late to the party για τα καλά, αλλά here I am fellow hideo . Το ξεκίνησα χτες και τελείωσα τον πρώτο κόσμο, παίρνοντας ό,τι μπορούσα να πάρω μόνος μου. Για την ποιότητα του τίτλου δε χρειάζεται να μιλήσω, είναι γνωστά τα πράγματα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Το ρετουσάρισμα στα μενού και στην πλοήγηση μεταξύ των πιστών όμως είναι άξιο αναφοράς.

Είμαι ανοιχτός για multi player, κυρίως νωρίς το βράδυ. Βέβαια έχουμε δύο ώρες διαφορά (10 ώρα Αγγλίας είναι 12 στην Ελλάδα), αλλά κάπως θα το κανονίσουμε.

Θέλω όπως και δήποτε να παιχτεί σε τετραπλό η shark survival .

Leave a comment:

• hideo
    replied

Καλα το πανε:p

Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν βλεπω απλα και ομορφα levels οπως στο lbp1.Συνηθως πανε σε πιο πολυπλοκα πραγματα οι περισσοτεροι(για τους πιο ικανους μιλαω) και καπου χανεται το νοημα.

Ελπιζω να ασχοληθω και εγω συντομα με κανα level,γιατι το εχω αφησει και με εχει αφησει

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Λογικά αύριο θα το έχω,ασχολείται κανείς;Ψήνεται κανείς για multi;

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by hideo
    Mετα το τεραστιο 50 layers glitch του πρωτου lbp (το οποιο ειχε εμφανιστει περιπου ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου αν δεν κανω λαθος και επετρεπε την δημιουργια background σε 50 layers),σημερα ανακαλυψα(αφου ειχα μια βδομαδα να μπω online) οτι εχουν ηδη βρει ενα εξισου σημαντικο(αν οχι σημαντικοτερο) glitch για το lbp2 που αφορα την καμερα.

Ειναι γνωστο οτι πολλοι creators προσπαθουσαν να βρουν τροπο να δωσουν την 3η διασταση στα Levels τους.
    Πχ μια απο τις πρωτες-πρωτες προσπαθειες.

Σημερα ομως ειδα κατι πολυ διαφορετικο.Ενα glitch που απο οτι φαινεται θα δωσει νεα προοπτικη στο παιχνιδι.Μενει βεβαια να δουμε ως που μπορει να φτασει και τι περιορισμοι υπαρχουν,διοτι και για το 50 layers glitch δεν ηταν ουτε ειναι ολα ροδινα(υπαρχουν αρκετοι περιορισμοι οσον αφορα την εφαρμογη του και αρκετες δυσκολιες).

Εχουν ηδη κανει καποια πειραματα και δοκιμες με βαση το νεο glitch.
    πχ
    To επομενο βημα.

Και ειμαστε ακομα στους πρωτους 4 μηνες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μάλλον δεν θα τις βγάζει στα search results και απλά τις υπολογίζει στον αριθμό.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ναι δεν μπορεις να τις παιξεις,αλλα μαλλον τις μετραει,γιατι τωρα ειδα που εβαλα το lbp2,οτι εχουν βγει περιπου 4.150.000 levels.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν γνωρίζω,ξέρω όμως πως δεν μπορώ να παίξω τις πίστες του 2 με το 1 οπότε...τι να πω.Όπως και να'χει παραμένει εντυπωσιακό.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Μηπως μετραει και του lbp2?Γιατι 4εκ+ γραφει και στο lbp2.

edit.Λαθος αυτο
    Originally posted by hideo
    oποτε υπαρχουν ηδη μισο εκατομμυριο lbp2 levels.
    Δεν γινεται να υπαρχουν 500χιλ lbp2 levels ,γιατι ακομα βγαινουν lbp1 levels.Αυτη τη στιγμη 1 με 2 στα 10 καινουρια levels ειναι απο το lbp1,οποτε τα 100-200χιλ νεα levels θα ειναι λογικα απο το lbp1.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο 1 πάντως που μπήκα πριν μερικούς μήνες ήταν 4 μύρια και κάτι ψιλά.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    LittleBigPlanet 2 hits 4 million levels
    It would apparently take over 78 years to play through all of them

Μαζι με τα levels του πρωτου lbp φυσικα.
    Ειχαν φτασει καπου στα 3.5εκ στο lbp1,oποτε υπαρχουν ηδη μισο εκατομμυριο lbp2 levels.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μου το είχε δείξει και ο hideo παλιότερα, αλλά ας του κλέψω τη δόξα :

[YOUTUBEHD]dkyLskVFYgU[/YOUTUBEHD]

Πρέπει να το αποκτήσω αυτό το παιχνίδι...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Mετα το τεραστιο 50 layers glitch του πρωτου lbp (το οποιο ειχε εμφανιστει περιπου ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου αν δεν κανω λαθος και επετρεπε την δημιουργια background σε 50 layers),σημερα ανακαλυψα(αφου ειχα μια βδομαδα να μπω online) οτι εχουν ηδη βρει ενα εξισου σημαντικο(αν οχι σημαντικοτερο) glitch για το lbp2 που αφορα την καμερα.

Ειναι γνωστο οτι πολλοι creators προσπαθουσαν να βρουν τροπο να δωσουν την 3η διασταση στα Levels τους.
    Πχ μια απο τις πρωτες-πρωτες προσπαθειες.

Σημερα ομως ειδα κατι πολυ διαφορετικο.Ενα glitch που απο οτι φαινεται θα δωσει νεα προοπτικη στο παιχνιδι.Μενει βεβαια να δουμε ως που μπορει να φτασει και τι περιορισμοι υπαρχουν,διοτι και για το 50 layers glitch δεν ηταν ουτε ειναι ολα ροδινα(υπαρχουν αρκετοι περιορισμοι οσον αφορα την εφαρμογη του και αρκετες δυσκολιες).

Εχουν ηδη κανει καποια πειραματα και δοκιμες με βαση το νεο glitch.
    πχ

Leave a comment:

Working...
X