Announcement

Collapse
No announcement yet.

Little Big Planet 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Nαι οντως, καλως ή κακως στην BETA περισσοτερο δοκιμαζαν πραγματα(λογικο),παρα εκαναν κατι ολοκληρωμενο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Είδα προχτές και ένα fighting φτιαγμένο από LBP2, πολύ εντυπωσιακό. Βέβαια πρακτικά κανένα από τα games που έχουν φτιαχτεί ως τώρα δε θα μου άρεσε να το παίξω, όλα είναι προσπάθειες που δεν προσφέρουν κάτι το διασκεδαστικό (έτσι φαίνεται τουλάχιστον), ή το ολοκληρωμένο, απλώς δείχνουν τι μπορεί να πετύχει κανένας μέσω του τίτλου. ΟΚ καλά τα FPS, το flOw κτλ, εν τέλει όμως αυτό που θα μας κερδίσει δε θα είναι αυτό που αντιγράφει ήδη υπάρχοντες τίτλους.

Ελπίζω πάντως τα saves να μην είναι πάλι copy protected .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    ^τρελο.

Το κακο ειναι οτι τα levels απο BETA,δεν θα υπαρχουν οταν βγει το παιχνιδι

btw
    LittleBigPlanet 2 Goes Gold, First Review is a 10, PSN Demo Today, Storyline Trailer
    Now that 2010 is drawing to close, I’d like to take this opportunity to thank all our fantastic community members, as well as all of our friends in the media who continue to support LittleBigPlanet. We're now less than a month away from our January 18th release and I’m thrilled to report that LittleBigPlanet 2 [...]

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Συνεχίζει να με εκπλήσσει το τι πετυχαίνουν κάποιοι:

Leave a comment:

• hideo
    replied
    To τελικο boxart.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Controlinator trailer

Πόσο πιο τέλειο να γίνει.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Νομιζω οτι ηταν η αμερικανικη collectors εκεινη.

Και εγω την απλη θα παρω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μισό ρε, τι απέγινε εκείνη η τέλεια LE με τα δύο αγαλματάκια; Αυτή είναι ανατριχιαστική είναι, close up στο φερμουάρ; Την απλή θα πάρω, έχει ωραίο εξώφυλλο. Τι ηλίθιοι Θεέ μου .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    To PAL cover.

Kαι λεπτομεριες για την collectors.
    Official PlayStation Blog for news and video updates on PlayStation, PS5, PS4, PS VR, PlayStation Plus and more.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Μήπως απλά αλλάζει συνεχώς μεταξύ δύο layers ώστε να σου δίνει την αίσθηση ότι κινείσαι σε βάθος; Βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάζεις έτσι τα layers...
    Υπαρχει βαθος οποτε δεν ειναι 2 layers μονο.
    Αρχικα η πρωτη διαπιστωση(στο τελος φαινεται,αλλα και με το νερο) ειναι οτι η καμερα κινειται στο επιπεδο 2d που υπηρχε και στο πρωτο lbp.
    Εχει κανει χρηση σιγουρα του 50layers bug(χωρις αυτο να σημαινει οτι τα χρησιμοποιει ολα).
    Παρακατω δεν ξερω.

Μια εξηγηση μπορει να ειναι και αυτη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μήπως απλά αλλάζει συνεχώς μεταξύ δύο layers ώστε να σου δίνει την αίσθηση ότι κινείσαι σε βάθος; Βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάζεις έτσι τα layers...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έχουμε ξεφύγειιιιιιιιιιιι.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    [YOUTUBEHD]QSF5q_5ee18&feature=player_embedded#![/YOUTUBEHD]

Μην ρωτατε πως το εκανε.Μακαρι να μπορουσα να δωσω μια εξηγηση.Για ολα τα προηγουμενα βιντεος υπαρχει(μεχρι και το flow δλδ).. για αυτο οχι.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Απίστευτο, απλά απίστευτο.
    Αν όλα πάνε καλά, πάμε για κυκλοφορία που θα αφήσει εποχή.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Τα πράγματα ξεφεύγουν τελείως ε;
    Eντελως ομως:xp:

Και εδω σκεφτομαι αυτο που εγραψε ο burai.Οτι μαλλον θα πρεπει να απεχουμε απο τετοια threads, για να αποτρελαθουμε μια και καλη οταν θα το εχουμε στα χερια μας.

Ελπιζω μονο να ειναι για καλο το delay.

Leave a comment:

Working...
X