Announcement

Collapse
No announcement yet.

Little Big Planet 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα, μην το παίρνεις τόσο σοβαρά . Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι το πρώτο LBP είχε μία επαναστατική ιδέα, την οποία το 2 φαίνεται να την προχωράει άπειρα. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να ορίσω τι θεωρώ και τι όχι επανάσταση, το γεγονός όμως ότι μπήκε ένα τέτοιο στοιχείο στις κονσόλες πιστεύω ότι μετράει πάρα πάρα πολύ. Και δεν μπορούμε με την καμία να ξέρουμε που θα οδηγήσουν όλες αυτές οι δυνατότητες που φαίνεται να προσφέρει το LBP 2. Ούτε στο 1 ξέραμε. Οπότε ας περιμένουμε ένα χρόνο για να έχουμε και το παιχνίδι αλλά και πολλά παραδείγματα του τι μπορεί να φτιάξει κάποιος μέσω αυτού.

Comment

Ήθελα απλώς να το κάνω να φαίνεται σοβαρό!
      Αν μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που λένε ότι θα κάνεις μιλάμε για πολύ μπροστά.Με βλέπω να πηγαίνω στο bigboss και να λιώνω σε ένα ενδεχόμενο kart game με χαρακτήρες που μοιάζουν με το mariokart και χειρισμό και gameplay εξίσου καλό.Έχω δει στο πρώτο που φτιάξανε μια πίστα τέτοια θέλω πολύ καλύτερα πράγματα στο 2.
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by Evans View Post
        Και δεν μπορούμε με την καμία να ξέρουμε που θα οδηγήσουν όλες αυτές οι δυνατότητες που φαίνεται να προσφέρει το LBP 2. Ούτε στο 1 ξέραμε.
        Aυτο ειναι βεβαιο.Εδω στο 1 δεν ξερουμε που μπορουν να φτασουν. Με το περασμα του χρονου ολο και καποιος βρισκει καποιο καινουριο τροπο ή τεχνικη,την οποια υιοθετουν σιγα σιγα και οι υπολοιποι και μαλιστα συνηθως βλεπεις μια καλυτερη υλοποιηση.Το ιδιο ισχυει και με τους μηχανισμους.Ενα απλο πραδειγμα για εναν απλο τελικα μηχανισμο,ειναι η δημιουργια του μηχανισμου σεισμου.Αυτος σου δινει την ψευδαισθηση οτι γινεται σεισμος.Μπορεις παραλληλα να κανεις αντικειμενα να πεφτουν για να δειχνει ακομα πιο πειστικο.Καποιος μοιρασε(σαν δωρο στην πιστα του) αυτον τον μηχανισμο και αρχισαν πολλοι να χρησιμοποιουν αυτο το εφε.
        (Στην πραγματικοτητα ειναι μια απλη δημιουργια που μπορει να την φτιαξει ο καθενας,αλλα μεχρι τοτε φαινοταν κατι ισως ακατορθωτο).

Εχει πολυ ψωμι το lbp1...
        Aλλα το lbp2 θα ειναι μια πολυ δυνατη ωθηση.

Comment

Gametrailers Pop block trailer
          Carpe diem

Comment

Αν καταλαβα σωστα,το καθε παιχνιδι που θα δημιουργει καποιος θα αποκτα δικη του web page,με εικονες απο το level,highscores κτλ.Aυτη τη σελιδα μπορεις να στειλεις σε φιλους σου ή να την ποσταρεις σε καποιο φορουμ ας πουμε και οποιος ενδιαφερεται να παιξει την πιστα σου,μπορει να την τικαρει(στην web page) και να ειναι ετοιμη για δοκιμη στο Ps3.

Super,αν ειναι ετσι.

Comment

Paixtis το LBP είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επαναστατικό (με την πλήρη έννοια της λέξης) game που έχω παίξει έως τώρα στην τωρινή γενιά κονσολών. Μετά βάζω το Heavy Rain, αλλά το LBP είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Αποκαλύφθηκε το box art, πραγματικά πανέμορφο..ο suckboy τα "σπάει" όπως πάντα.

Originally posted by Evans View Post
              Tα ανούσια posts είναι πλεονασμός .
              ακριβώς:resp::phil:
              και βασικά στο LBP 50% είναι το gameplay και 50% ο πειραματισμός και η χαρά της δημιουργίας. Αν δεν ασχολείσαι με το δεύτερο χάνεις το ήμισυ του παιχνιδιού. Εγώ έχω κάνει δύο πίστες, Firestone και Οlympus adventure (χθες την ανέβασα). Τώρα φτιάχνω μία τρίτη "Τhe Skyscraper" που είναι και η καλύτερη. Γενικά μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει την βελτιώση μου στο φτιάξιμο maps από την πρώτη έως την τρίτη πίστα. Περαματίζεσαι και βελτιώνεσαι συνεχώς.

Originally posted by paixtis View Post
              Με βλέπω να πηγαίνω στο bigboss και να λιώνω σε ένα ενδεχόμενο kart game
              Ναι σιγά μη σε αφήσω να μου "μολύνεις" το ps3
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Suckboy?Τόσο πολύ suckάρει;όχι εντάξει.Εγώ το παίζω στο psp κι έχω πωρωθεί άσχημα.
                Carpe diem

Comment

NAI ΡΕ Altair, ΑΥΤΟ ακριβώς θα έλεγα κι εγώ . BigBoss ανακάλεσε αμέσως σε παρακαλώ .

Comment

Επαιξα την καινουργια σου πιστα,BB.Ειναι φανερο οτι εχεις βελτιωθει στον σχεδιασμο.Αλλου ειναι το προβλημα ομως.Η καμερα δεν βολευει παντα οπως την εχεις βαλει.Και τελειωνει αποτομα.Εφτασα στο σημειο που ειναι ενα κομματι ξυλο αναμεσα σε δυο κολωνες αλλα ειναι κολλημενο και δεν μπορω να περασω,ενω το προηγουμενο λειτουργουσε καπως σαν κουρτινα.Προσπαθησα να πηδηξω απο πανω με την πατεντα που εχεις κανει που λειτουργει σαν τραμπολινο αλλα τιποτα.Και απο οσο μπορω να δω πιο περα,δεν φαινεται να συνεχιζει.Εχω κανει εγω κατι λαθος ή την εχεις τελειωσει εκει;

Comment

Την δοκιμασα και εγω.Καταρχην εχεις βελτιωθει πολυ σε συγκριση με την πρωτη πιστα,που για μενα δεν επρεπε να την δημοσιευσεις,αλλα να δουλευες πανω στην ιδεα της δευτερης απο την αρχη.Θα ηταν πολυ καλυτερη και η δευτερη.

Originally posted by Pritt@r@s
                      Εφτασα στο σημειο που ειναι ενα κομματι ξυλο αναμεσα σε δυο κολωνες αλλα ειναι κολλημενο και δεν μπορω να περασω,ενω το προηγουμενο λειτουργουσε καπως σαν κουρτινα.Προσπαθησα να πηδηξω απο πανω με την πατεντα που εχεις κανει που λειτουργει σαν τραμπολινο αλλα τιποτα.Και απο οσο μπορω να δω πιο περα,δεν φαινεται να συνεχιζει.Εχω κανει εγω κατι λαθος ή την εχεις τελειωσει εκει;
                      Συνεχιζει μετα απο κει,αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο σημειο.Οπως και οταν περασεις απο αυτο εχει ενα ακομα πιο δυσκολο σημειο.

BigBoss ηθελα να ξερα αν καταφερες να την τελειωσεις εσυ ο ιδιος πριν την δημοσιευσεις?
                      Οι περισσοτεροι θα σταματησουν να παιζουν εκει που σταματησε ο Pritt@r@s.Εδωσες μια πιστα γεματη bugs στον λαο!!Περιμενουμε patch.:xp:

Comment

Originally posted by hideo View Post
                        BigBoss ηθελα να ξερα αν καταφερες να την τελειωσεις εσυ ο ιδιος πριν την δημοσιευσεις?
                        Όχι η πίστα συνεχίζεται, βασικά εκείνο το σημείο δεν είναι ούτε στη μέση. Πηδάς με το τραμπολίνο και μετά πιάνεσαι από τη ρόδα που σε πετάει στο βουνό. Βγαίνουν και τα δύο τα έχω κάνει πάνω από δέκα φορές. Απλώς θέλει λίγο συγρονισμό στην κίνηση (επειδή το game έχει και φυσική). Το σημείο που ανέφερε ο pritt μπορείς να το περάσεις με την πρώτη ή και με την πέμπτη ή δέκατη φορά. Νομίζω πως είναι το μοναδικό αρκετά δύσκολο σημείο σε όλη την πίστα. Ένα άλλο σημείο που ίσως δυσκολέψει είναι με τις δύο μεγάλες ρόδες που κινούνται. Εκεί το κόλπο είναι να πηδήξει κάποιος στην πρώτη ρόδα στο άνοιγμα με το βελάκι και στη συνέχειο από εκείνο το σημείο να πηδήξει στη δεύτερη ρόδα στο σημείο με την βούλα. Πάντως η τρίτη πίστα που κάνω, θα διαπιστώσετε και εσείς πως είναι με διαφορά η καλύτερη.

Originally posted by Pritt@r@s View Post
                        Εφτασα στο σημειο που ειναι ενα κομματι ξυλο αναμεσα σε δυο κολωνες αλλα ειναι κολλημενο
                        Δεν είναι κολλημένο, έχει βίδα και με σπρώξιμο πάει δεξιά - αριστερά. Αυτό που κάνεις είναι να πας στο μεσαίο επίπεδο και να πιέσεις το ξύλο και θα περάσεις άνετα.

Σε άλλους η πίστα φάνηκε εύκολη, ένας ξένος την χαρακτήρισε "easy" αν θυμάμαι.

Comment

Originally posted by BigBOSS
                          Δεν είναι κολλημένο, έχει βίδα και με σπρώξιμο πάει δεξιά - αριστερά. Αυτό που κάνεις είναι να πας στο μεσαίο επίπεδο και να πιέσεις το ξύλο και θα περάσεις άνετα.
                          Ναι,το πρωτο ειναι ετσι.Το δευτερο ομως δεν ανοιγε,το ξυλο ηταν κολλημενο.Αφου μου λες ομως οτι εχει και παρακατω,θα την ξαναδοκιμασω σημερα παλι.Μπραβο παντως,σε σχεση με την πρωτη φαινεται η βελτιωση.

Comment

Originally posted by Pritt@r@s View Post
                            Το δευτερο ομως δεν ανοιγε,το ξυλο ηταν κολλημενο.
                            Λολ εγώ άλλο κατάλαβα, νόμιζα πως μιλούσες για το πρώτο ξύλο. Το δεύτερο
                            ξύλο είναι σκόπιμα κολλημένο, δεν πάς από εκεί. Υπάρχει εκείνο το τραμπολίνο που σε πετάει ευθεία πάνω (απλώς θέλει λίγο συγχρονισμό όπως είπα) και μετά πιάνεσαι σε μία περιστρεφόμενη ρόδα που σε πετάει προς και καλά τον Όλυμπο. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να σημαδέψεις για να πεταχτείς από το άνοιγμα, αλλά όχι πολύ ψηλά ή με πολύ καμπύλη τροχιά.

Comment

Πειραματισου με τις ρυθμισεις του piston και θα σου προτεινα να βαλεις ξυλο με μεγαλο παχος.Σε εκεινο το σημειο θα σταματησουν ολοι αυτοι που θα την δοκιμασουν.

Comment

Θα το κάνω πιο εύκολο, πολύ πιθανό να βάλω αλυσίδα με σφουγγάρι που σε ανεβάζει πάνω, όταν πιάνεσαι από το σφουγγάρι και μετά κατεβαίνει μόνο του κάτω όταν το αφήνεις.

Comment

Working...
                                X