Announcement

Collapse
No announcement yet.

Little Big Planet 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Paixtis το LBP είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επαναστατικό (με την πλήρη έννοια της λέξης) game που έχω παίξει έως τώρα στην τωρινή γενιά κονσολών. Μετά βάζω το Heavy Rain, αλλά το LBP είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Αποκαλύφθηκε το box art, πραγματικά πανέμορφο..ο suckboy τα "σπάει" όπως πάντα.

Originally posted by Evans View Post
    Tα ανούσια posts είναι πλεονασμός .
    ακριβώς:resp::phil:
    και βασικά στο LBP 50% είναι το gameplay και 50% ο πειραματισμός και η χαρά της δημιουργίας. Αν δεν ασχολείσαι με το δεύτερο χάνεις το ήμισυ του παιχνιδιού. Εγώ έχω κάνει δύο πίστες, Firestone και Οlympus adventure (χθες την ανέβασα). Τώρα φτιάχνω μία τρίτη "Τhe Skyscraper" που είναι και η καλύτερη. Γενικά μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει την βελτιώση μου στο φτιάξιμο maps από την πρώτη έως την τρίτη πίστα. Περαματίζεσαι και βελτιώνεσαι συνεχώς.

Originally posted by paixtis View Post
    Με βλέπω να πηγαίνω στο bigboss και να λιώνω σε ένα ενδεχόμενο kart game
    Ναι σιγά μη σε αφήσω να μου "μολύνεις" το ps3

Leave a comment:

• hideo
    replied

Αν καταλαβα σωστα,το καθε παιχνιδι που θα δημιουργει καποιος θα αποκτα δικη του web page,με εικονες απο το level,highscores κτλ.Aυτη τη σελιδα μπορεις να στειλεις σε φιλους σου ή να την ποσταρεις σε καποιο φορουμ ας πουμε και οποιος ενδιαφερεται να παιξει την πιστα σου,μπορει να την τικαρει(στην web page) και να ειναι ετοιμη για δοκιμη στο Ps3.

Super,αν ειναι ετσι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Gametrailers Pop block trailer

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Και δεν μπορούμε με την καμία να ξέρουμε που θα οδηγήσουν όλες αυτές οι δυνατότητες που φαίνεται να προσφέρει το LBP 2. Ούτε στο 1 ξέραμε.
    Aυτο ειναι βεβαιο.Εδω στο 1 δεν ξερουμε που μπορουν να φτασουν. Με το περασμα του χρονου ολο και καποιος βρισκει καποιο καινουριο τροπο ή τεχνικη,την οποια υιοθετουν σιγα σιγα και οι υπολοιποι και μαλιστα συνηθως βλεπεις μια καλυτερη υλοποιηση.Το ιδιο ισχυει και με τους μηχανισμους.Ενα απλο πραδειγμα για εναν απλο τελικα μηχανισμο,ειναι η δημιουργια του μηχανισμου σεισμου.Αυτος σου δινει την ψευδαισθηση οτι γινεται σεισμος.Μπορεις παραλληλα να κανεις αντικειμενα να πεφτουν για να δειχνει ακομα πιο πειστικο.Καποιος μοιρασε(σαν δωρο στην πιστα του) αυτον τον μηχανισμο και αρχισαν πολλοι να χρησιμοποιουν αυτο το εφε.
    (Στην πραγματικοτητα ειναι μια απλη δημιουργια που μπορει να την φτιαξει ο καθενας,αλλα μεχρι τοτε φαινοταν κατι ισως ακατορθωτο).

Εχει πολυ ψωμι το lbp1...
    Aλλα το lbp2 θα ειναι μια πολυ δυνατη ωθηση.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ήθελα απλώς να το κάνω να φαίνεται σοβαρό!
    Αν μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που λένε ότι θα κάνεις μιλάμε για πολύ μπροστά.Με βλέπω να πηγαίνω στο bigboss και να λιώνω σε ένα ενδεχόμενο kart game με χαρακτήρες που μοιάζουν με το mariokart και χειρισμό και gameplay εξίσου καλό.Έχω δει στο πρώτο που φτιάξανε μια πίστα τέτοια θέλω πολύ καλύτερα πράγματα στο 2.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα, μην το παίρνεις τόσο σοβαρά . Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι το πρώτο LBP είχε μία επαναστατική ιδέα, την οποία το 2 φαίνεται να την προχωράει άπειρα. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να ορίσω τι θεωρώ και τι όχι επανάσταση, το γεγονός όμως ότι μπήκε ένα τέτοιο στοιχείο στις κονσόλες πιστεύω ότι μετράει πάρα πάρα πολύ. Και δεν μπορούμε με την καμία να ξέρουμε που θα οδηγήσουν όλες αυτές οι δυνατότητες που φαίνεται να προσφέρει το LBP 2. Ούτε στο 1 ξέραμε. Οπότε ας περιμένουμε ένα χρόνο για να έχουμε και το παιχνίδι αλλά και πολλά παραδείγματα του τι μπορεί να φτιάξει κάποιος μέσω αυτού.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν υπάρχει τέτοια παρημία αλλά καλά λες.Το βουλώνω.Θα έχει πολύ ψωμί το game απ' ότι φαίνεται και παρότι δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το πρώτο, αυτό μπορεί να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να θέλω να το παίξω.Θα τα δούμε όλα αυτά όταν βγει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Tα ανούσια posts είναι πλεονασμός .

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Γαμάτο trailer για ένα επαναστατικό game:resp:
    Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια...

Leave a comment:

• hideo
    replied
    HD εικονες.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    [GT]100073[/GT]

Αφηνει να εννοηθει(αν και το λεει ξεκαθαρα κανοντας αναφορα στο gow3) οτι εχουν κανει χρηση ΜLAA για antialiasing.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πόσο άκυρη η μαύρη λάμπα που είχε αυτός ο τύπος .

Καλά είμαι άπειρα ενθουσιασμένος με αυτά που βλέπω και που ακούω.

Leave a comment:

• hideo
    replied

Little Big Planet 2 Interview:Alex Evans

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Γαμάτο trailer για ένα επαναστατικό game:resp:

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Φανταζομαι τι θα φτιαξουν ατομα με ταλεντο που ειχαν κανει θαυματα στο πρωτο.Δε λεω,γουσταρω που θα εχω κι εγω αυτα τα εργαλεια αλλα πιο πολυ περιμενω να δω τι εχουν να φτιαξουν αλλοι.Στην φωτογραφια που δειχνει τα stickers,μου αρεσει που υπαρχουν τα χρωματα σε διαφορες αποχρωσεις.Σε γλιτωνει απο διαφορες καγκουριες προκειμενου να πετυχεις το χρωμα που θελεις.Μου εχει τυχει αρκετες φορες να ψαχνομαι μεχρι να το πετυχω.

Leave a comment:

Working...
X