Εγώ πάντως προτιμώ να δω χαρακτήρες που δεν έχουν ξαναμπεί ποτέ παρά Storm,Captain Commando κλπ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Marvel Vs Capcom 3 Fate of Two Worlds
Collapse
X
-
Originally posted by Altair View PostΕγώ πάντως προτιμώ να δω χαρακτήρες που δεν έχουν ξαναμπεί ποτέ παρά Storm,Captain Commando κλπ.
1) Shuma Gorath
2) Modok
3) Amaterasu
4) Joe
5) Arthur
6) Tron Bonne
Επιπλεον απορω πως εβαλαν πανω απο 2 chars σε διαφορα απο τα franchise οταν ειχαν πει πως θα προσπαθησουν να καλυψουν ενα ευρος συμφωνα με τα λεγομενα της capcom
Το παιχνιδι ακομα και αν θα ειναι καλο τι να το κανεις να παιρνεις καποιον char που γουσταρεις και να πολεμας εναντιων καποιον απο τους απο πανω?Παροδια ειναι να πολεμας τον troll arthur και να εχεις παρει τον αυτοκρατορικο magneto
Comment
-
Ξεχνάς τον βασικό λόγο για τον οποίο βγαίνουν τέτοια crossovers.Χρήματα.Και όσο περισσότερους και πιο παρανοϊκούς,για τα δικά σου γούστα (pro gaming),χαρακτήρες έχει,τόσο το καλύτερο.
Όσο για τον Shuma Gorath μάλλον δεν τον έχεις ξαναδεί γι'αυτό μιλάς.Μια χαρά χαρακτήρας είναι για τα γούστα σου,trust me.;)Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΞεχνάς τον βασικό λόγο για τον οποίο βγαίνουν τέτοια crossovers.Χρήματα.Και όσο περισσότερους και πιο παρανοϊκούς,για τα δικά σου γούστα (pro gaming),χαρακτήρες έχει,τόσο το καλύτερο.
Όσο για τον Shuma Gorath μάλλον δεν τον έχεις ξαναδεί γι'αυτό μιλάς.Μια χαρά χαρακτήρας είναι για τα γούστα σου,trust me.;)
Αnyway,το crossover θα βγει ετσι και αλλιως,και εξαλλου εχουν τοσες επιλογες αφου υπαρχουν τοσα δημοφιλοι games και χαρακτηρες που τουλαχιστον απο θεμα hitbox εχουν ομοιογενεια,δεν τιθεται θεμα κινησεων η προτιμηση σε chars γιατι εκει καταληγουμε στο καθαρα υποκεμενικο γουστο το εθεσα καθαρα απο αποψη hitbox που ειναι εμφανες.
Στο μονο που δεχομαι περι προταιρεοτητας στην επιλογη λογο χρηματων ειναι πχ ο thor που νομιζω πως θα φτιαξουν και ταινια
Τον shuma gorath τον εχω ξαναδει στο marvel super heroes με τον blackheart και λοιπους αν θυμαμαι καλα οποτε θεωρειται νεος αν δεν εχει παιξει σε προηγουμενα
Comment
-
Αυτό εννοούσα pro gaming.Eστιάζεις σε hit box κλπ,ενώ εγώ που θέλω απλά να ασχοληθώ με τον τίτλο για να περάσω καλά γουστάρω άπειρα που έχει μέσα Amaterasu & Arthur.Τους υπόλοιπους που ανέφερες,η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ τους γουστάρω,είτε γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι χαρακτήρες,είτε γιατί έχουν ξαναμπεί,βλέπε Joe,Tron Bonne.
Ο Shuma Gorath μια χαρά Hitbox έχει,απόσο θυμάμαι δηλαδή από το Marvel Super Heroes,γι'αυτό σου είπα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΑυτό εννοούσα pro gaming.Eστιάζεις σε hit box κλπ,ενώ εγώ που θέλω απλά να ασχοληθώ με τον τίτλο για να περάσω καλά γουστάρω άπειρα που έχει μέσα Amaterasu & Arthur.Τους υπόλοιπους που ανέφερες,η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ τους γουστάρω,είτε γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι χαρακτήρες,είτε γιατί έχουν ξαναμπεί,βλέπε Joe,Tron Bonne.
Ο Shuma Gorath μια χαρά Hitbox έχει,απόσο θυμάμαι δηλαδή από το Marvel Super Heroes,γι'αυτό σου είπα ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Το hitbox δεν ειναι pro term αν εχεις παιξει και ελαχιστα fighting games το βλεπεις πρακτικα οταν παιζεις.
Επειτα αποκλειεται να μην υπαρχουν chars απο αλλα εξισου δημοφιλη games(monster hunter,breath of fire,onimusha κ.ο.κ) που να μην σε αφηναν ικανοποιημενο αν επαιρναν την θεση αντι αυτων
Με την ιδια λογικη που λες πως υπαρχουν καλυτεροι χαρακτηρες τοτε θα πρεπει να το αποδεκτεις δικαια αφου εχεις τετοιο παρονομαστη.
Σιγουρα στο okami θα υπαρχει καποιος χαρακτηρας που να ταιριαζε με τους υπολοιπους και θα καλυπτε και τους fans του franchise και αυτους που θελουν να παιξουν το game σαν μεση λυση αφου ηθελε η capcom να βαλει char και απο εκει.
Comment
-
Συμφωνώ στα όσα λες περί Hitbox αλλά όταν κάποιος παίζει για χαβαλέ όπως εγώ δεν έχει πρόβλημα με το να μην βγαίνουν τα τρελά Combos λόγω του ότι ένας χαρακτήρας είναι πιο κοντός από άλλους κλπ.Όταν παίζει κάποιος όπως εσύ (βλέπω την κουβέντα που κάνεις περί SF4 πχ),αυτό εννοώ Pro gaming.Πιστεύω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.
Φυσικά και θέλω χαρακτήρες από Onimusha,Dino Crisis κλπ,αλλά σίγουρα δεν με χαλάει η πολυμορφία.
Από OKAMI πίστεψε με.Ή η Amaterasu θα έμπαινε ή ο Susano και μόνο ο Suzano είναι σε αυτό που ζητάς.Αλλά δεν γίνεται να βάλεις τον Susano και να μη βάλεις την Amy.Carpe diem
Comment
-
μακραν το καλυτερο imo,ξερει κανεις ποια ειναι η πρωτοτυπη εκτελεση?
Ξερει κανεις αν εχει ανακοινωθη το τι θα συμβαινει με το soundtrack καθως παιζεις?δλδ θα εναλλασσεται η μουσικη ανα αλλαγη χαρακτηρα η οχι?
ΕDIT:Αν δν φαινονται τα vids απο το utube ας μου πει καποιος τι εχω κανει λαθος : S
Comment
-
Πρεπει να βαζεις εντος tags μονο το κομματι του URL μετα το "=" και οχι ολοκληρο το www.youtube.com/whatever.
Πατα το edit στο post σου να δεις τι εννοω μιας και το αλλαξα.
Με τη μουσικη δεν ξερω τι παιζει, μακαρι να αλλαζουν τα themes και να γινεται πανικος παντως οπως και σε αλλα παιχνιδια με tag mode.
Comment
-
Igognito is so nooblike xD
Thnx xeno,ενας γνωστος μου απο μεξικο μου ειπε οτι βρικαν combo infinity κιολας,στον spencer νομιζω.Ευτιχως η capcom θα κανει την μοντα της αν και το DLC πλεον νομιζω πως αν βρεθει κατι ενω εχει εκδοθει το παιχνιδι που δεν ειχαν υπολογισει θα μπορουν να το τροποποιησουν το ζητημα ειναι για το αν πρεπει να υπαρχει χρεωση
Comment
-
Μου φαινετε καπως ψευτικα καμπυλωτο το στηθος και στοις 2ο.Στης viper ειναι βελτιωμενο σε συγκριση με το sf4-ssf4
Originally posted by Altair View PostΉ η Amaterasu θα έμπαινε ή ο Susano και μόνο ο Suzano είναι σε αυτό που ζητάς.Αλλά δεν γίνεται να βάλεις τον Susano και να μη βάλεις την Amy.
Comment
Comment