Originally posted by Evans
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Marvel Vs Capcom 3 Fate of Two Worlds
Collapse
X
-
-
Voice Overs
Βρικα το παρακατω αποσπασμα που λεει οτι για τους χαρακτηρες της capcom θα εχουμε την επιλογη για ιαπωνικα αντι για αγγλικα ομως για τους χαρακτηρες της marvel θα πρεπει να ανεχτουμε το απαρεδκτο voice over που εχουν στα αγγλικα
(6:14-7:14)
Soundtrack
Ειχα διαβασει καπου πως τα μουσικα θεματα θα εναλλασοντε μονο μετα απο knock out χαρακτηρα στο θεμα του αμεσως επομενου που θα μπει στο παιχνιδι,δεν μπορω να βρω το link
Basic Combo Exhibition
Comment
-
Originally posted by Aion View PostF*CK! Αυτή την περίοδο παίζω το Tatsunoko Vs Capcom Ultimate All Stars, όμως αυτό φαίνεται ακόμα καλύτερο. Christ Redfield.
Aν θες μπορουμε να κανονισουμε καμια μαχη online TvC UAS αν και εχω να το ακουμπησω καιρο
Ontopic:
Στο θεμα barogue-x factor στο TvC ειναι καλυτερο γιατι μπορεις να το καταχραστης για πολλες χρησης χωρις να σου εχει τον περιορισμο που θα εχει το x-factor για μονο μια φορα,το μονο θετικο ειναι πως στο MvC3 θα μπορεις να συνεχισεις μετα απο hyper κατι που δεν μπορεις στο TvC.
Basic Controlls-Buttons
A=Light Attack
B=Medium Attack
C= Heavy Attack
E=Exchange
A1=Assist 1
A2=Assist 2
Exchange ειναι το αναλογο launcher αντι του να πατας διαγωνια μπροστα+Heavy Attack,Στον αερα με καποιους συνδυασμους και συνθηκες κανεις Air Tag
Comment
-
Comment
-
Preview από το Gameover:
@Gognito:
"Όσον αφορά στους μικρόσωμους χαρακτήρες, όλες οι κανονικές κινήσεις από όρθια στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μαχητών, τους καταφέρνουν κανονικά χτυπήματα, κάτι που το θεωρούμε θετικό. Ωστόσο, αν το μικρό τους μέγεθος προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα θα φανεί εν καιρώ."Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Altair View PostPreview από το Gameover:
@Gognito:
"Όσον αφορά στους μικρόσωμους χαρακτήρες, όλες οι κανονικές κινήσεις από όρθια στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μαχητών, τους καταφέρνουν κανονικά χτυπήματα, κάτι που το θεωρούμε θετικό. Ωστόσο, αν το μικρό τους μέγεθος προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα θα φανεί εν καιρώ."
Βεβαια θελω να το παιξω και εγω ο ιδιος για να δω αν εχει βελτιωσει απο το TvC σε αυτο το κομματι.
Phoenix Reveal Trailer
Στο 0:50-53 δεν μου αρεσει αυτο που φαινετε να κοβει το combo του Dante σαν το αντιστοιχο Mega Crush..Βεβαια υπαρχει και η πιθανοτητα να κανει drop o Dante και mash super.Αυτο θελω να πιστευω γιατι παρα ειναι πλεονεκτημα αλλιως.
EDIT: soz δεν ειχα δει πως με προλαβε ο xeno
Comment
-
μασεριασε ο αλλος στανταρ
και ως γνωστον..η μανα του μασερα δεν εκλαψε ποτε
η phoenix μπαινει στο roster μου το οποιο δυστηχως ειναι καμια 12 αρια χαραχτηρες και ακομα δεν ξερω την τριαδα μου, θα γινει μια εις ατοπον επαγωγη μολις δω το gameplay τους απο κοντα
επισης μια καλη ειδηση ειναι οτι αυτη την φορα δεν θα βαλουνε shortcuts για τα specials
γιατι οπως πηγαινε το πραγμα σε λιγα χρονια θα παταγαμε ενα κουμπακι και θα εβγαινε 20hit combo
Comment
-
Akuma and Taskmaster join the club:
Akuma and Taskermaster were officially revealed for Marvel vs. Capcom 3 early Monday morning. IGN has trailers for both fighters, check out the other one by hitting the jump.Update: According to EuroGamer both of these characters are unlockable fighters ...
Comment
-
Οποιος θελει ας δει λιγο τι γινεται εδω, μιλαμε για money match στο οποιο ειχαν μπει στο τραπεζι $15.000, ασυλληπτο νουμερο απλα.
Τετοια φωνη και κακο δεν εχω ξανακουσει, τρελη κερκιδα, πανικος on-screen (δεν καταλαβαινω τι γινεται στις περισσοτερες φασεις), αλλα ο κοσμος εκει δε μασαει, hype, hype, HYPE.
Αντε να δουμε τι θα βγει και με το 3, με το 2 παντως σιγουρα ειχαν ψυχωση αρκετοι αμερικανοι απο τη hardcore community, τα αλλα παιχνιδια φαινονται πολυ ξενερωτα μπροστα στο MVC2 παντως (μιλωντας για την Αμερικη παντα).
Comment
Comment