Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deus Ex: Human Revolution

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Με εξαίρεση το animation των cutscenes που ήταν τραγικό, τα facial expressions που κυριολεκτικά δεν υπήρχε και τους πολύ περίεργους φωτισμούς που θα διορθωθούν, το παιχνίδι μου φάνηκε έπος. Πολύ πλούσιο level design, άπειροι συνδυασμοί, μη γραμμικότητα, ωραίες υλοποιήσεις σε stealth και hacking...έμεινα εντυπωσιασμένος! Είναι true Deus Ex!
    Aυτά ακριβώς μου είπε και ο bro, θα πάθεις πλάκα μου λέει, είναι το Deus Ex που μπήκε σε χρονοδίνη και έσκασε στο 2011. Γαμώ τη κωλοσύνδεσή μου γαμώ

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μόνο σε μένα τα γραφικά ήταν τραγικά θολά; Κάτι πρέπει να έκανα λάθος με κάποιες ρυθμίσεις μάλλον .

Το dx11 έφταιγε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Απο που το κατεβάζετε; pm;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τωρα το κατεβαζω και εγω

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Με εξαίρεση το animation των cutscenes που ήταν τραγικό, τα facial expressions που κυριολεκτικά δεν υπήρχε και τους πολύ περίεργους φωτισμούς που θα διορθωθούν, το παιχνίδι μου φάνηκε έπος. Πολύ πλούσιο level design, άπειροι συνδυασμοί, μη γραμμικότητα, ωραίες υλοποιήσεις σε stealth και hacking...έμεινα εντυπωσιασμένος! Είναι true Deus Ex!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το έπαιξε κανένας; Εντυπώσεις;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    pm plz Mr. Evans!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Downloading, το seek κράτησε δεύτερα . Dope αν ενδιαφέρεσαι για rs links σφύρα.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Xeno
    Εκανε leak μια preview εκδοση του παιχνιδιου σε περιπτωση που θελει κανεις να παρει μια πρωτη γευση. Λενε πως κραταει 10 ωρες οποτε δεν ακουγεται και ασχημα..
    WAΤ; Seek and downloading!!!!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εκανε leak μια preview εκδοση του παιχνιδιου σε περιπτωση που θελει κανεις να παρει μια πρωτη γευση. Λενε πως κραταει 10 ωρες οποτε δεν ακουγεται και ασχημα..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Και στο καινούριο Devil May Cry.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Χαχα καλό, και δεν είναι το μόνο παιχνίδι που συμβαίνει αυτό. Και στο PoP Warrior Within ίσχυε αυτό σε κάποιο βαθμό.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Απο τους πιο αναμενομενους τιτλους για εμενα . Το animation εχει οντως καποια προβληματα, αλλα αν πρασεγγιζει τα επιπεδα ποιοτητας του πρωτου, τοτε μιλαμε για παιχνιδαρα .

Το deus ex σαν σειρα (αν και καμια σχεση σαν games) εχει αρκετα κοινα (θεμα, αισθητικη) με τα MGS, και το Human Revolution απο οτι βλεπω δεν παει πισω. Οποτε αλλος ενας λογος για να γουσταρω τον τιτλο

Κυκλοφορει πολυ καιρο στο νετ σαν αστειακι .

Τυχαια η ομοιοτητα, συμβαινουν αυτα :xp:

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Preview από το Enternity.gr

Δάκρυα χαράς...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    [YOUTUBEHD]Wi5ueuQfsNw?hd=1[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

Working...