Announcement
Collapse
No announcement yet.
Deus Ex: Human Revolution
Collapse
X
-
Πιστεύω πως όχι, δε χάνεις τίποτα. Όλο το παιχνίδι βέβαια είναι γεμάτο από αναφορές σε χαρακτήρες του 1, αλλά όποιος δε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα δε θα έχει κανένα πρόβλημα.
Leave a comment:
-
οχι ιδιαιτερα γιατι ειναι prequel του πρωτου, αλλα αδερφε... να μην εχεις παιξει κανενα deus ex? περνα εξω

seriously παιξτο αφοβα το human revolution
Leave a comment:
-
Αν δεν εχεις παιξει τα 2 πρωτα χανεις πολύ από την ατμοσφαιρα και την ιστορια;
Leave a comment:
-
απλώς γαμάει, είναι αρώστια το παιχνίδι, να σας ρωτήσω, οταν γυρνάω γύρω γύρω κάνει οριζόντιο σπάσιμο σε σας?
Leave a comment:
-
εχω γραψει λιγες ωρες....τι παιχνιδουμπα ειναι αυτη ρε σεις? τα παντα ειναι προσεγμενα μεχρι τελευταια λεπτομερια μεχρι και μερικα sidequests θα μπορουσανε να κανουνε για main στορυ quests σε αλλα rpgs, μονο τα loading times και το ασταθες frame rate χαλανε λιγο το pacing
το hacking ειναι εθισμος!!
Leave a comment:
-
ήδη έχω κατεβάσει την beta που διέρευσε απο τον ΙούνιοOriginally posted by Vaynard View Postγιατι να κατεβασεις την beta αφου το παιχνιδι βγηκε ηδη μπορεις να βρεις να κατεβασεις την κανονικη εκδοση, shame on you βεβαια για to deus ex θα πεσει φωτια να μας καψει, original λεμε!!
Leave a comment:
-
γιατι να κατεβασεις την beta αφου το παιχνιδι βγηκε ηδη μπορεις να βρεις να κατεβασεις την κανονικη εκδοση, shame on you βεβαια για to deus ex θα πεσει φωτια να μας καψει, original λεμε!!
Leave a comment:
-
Ρε παιδιά η beta που διέρευσε έχει καμια σημαντική διαφορά απο την τελική έκδοση;;σε επίπεδο γραφικών κτλ;;
Leave a comment:
-
εεεεπ!! για το νεο deus no spoilerszzzz ουτε για little tiny sidequests ,θα πεσει φωτια να μας καψει!!
Leave a comment:
-
Ποιον barman; Σε πoio Ηive; AAAAAA παίζεις το game δε μας λυπασεεεε!!!!!!!!
Leave a comment:
-
ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ!!!
Έχασα ένα sidequest! Που να πάρει και να σηκώσει, δε βρήκα το sidequest με το barman στο Hive και τώρα έχω προχωρήσει πάρα πολύ για να το ξανακάνω load! Γαμώ την ατυχία μου, τώρα μένει για το δεύτερο playthrough...
Αν το παίξει κανείς ας μου πει τι περίπου γίνεται και αν αξίζει σα sidequest.
Leave a comment:
-
ΑΠΑΙΤΩ να ανέβει φωτογραφία με εσένα να τη φοράς αν όντως την παρήγγειλες και δε μας τρολλάρεις ομαδικά.
Leave a comment:
Leave a comment: