Announcement

Collapse
No announcement yet.

Journey

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χθες πηρα και εγω ολα τα trophies εκτος απο αυτο που πρεπει να περιμενεις μια εβδομαδα χωρις να παιξεις. Το δευτερο playthrough ηταν απιστευτο, απο την αρχη του παιχνιδιου συναντησα ενα παικτη με λευκη στολη ο οποιος μου εδειξε ολα τα μυστικα... πολυ ωραιος τυπος, μαγικο το ολο run και η ολη επικοινωνια μεταξυ μας. Στο τελος καναμε και το companion μαζι (εφτασα στο τερμα πιο αργα και τον εβλεπα σαν σκια στο βαθος να με περιμενει).

Η λευκη στολη ειναι οντως τελεια και σου δινει αλλου ειδους ελευθερια. Θελω ακομα δυο playthrough, ενα solo με την λευκη στολη για δοκιμασω πραγματα οπως αυτα που αναφερει ο straier και ενα co-op που να βοηθησω εγω καποιον με τα μυστικα κλπ και να φτασουμε μεχρι το τελος μαζι.

Hideo και εγω παρομοιες σκεψεις ειχα για το co-op (την πρωτη φορα που μπηκε καποιος ειχα ξενερωσει γιατι ηθελα να το δω μονος μου) αλλα τελικα οπως και εσυ ανεφερες ειναι απο τα πιο μαγικα σημεια του παιχνιδιου. Θαυμασμος, φοβος, αγνοια, αγωνια, χαρα κλπ εκφραζονται καθαρα μονο μεσω μιας νοτας... απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχω συναντησει καθως συμβαλει στην ενισχυση του μυστηριου που βγαζει το ιδιο το παιχνιδι (μαθαινεις ποιος επαιζε μαζι σου μετα το τελος του παιχνιδιου ενω κατα τη διαρκεια και σιγα σιγα χτιζεις εμπιστοσυνη και ενα δικο σου ειδος επικοινωνιας μαζι του).

Comment

Σιγουρα θα το παιξω και εγω καποιες φορες ακομα.

spoilers.

Ειναι κοντα στην δικη μου εκδοχη,αν και εχω διαβασει διαφορα αλλα.

Comment

Το τελειωσα κι εγω και ειπα να γραψω εστω και τωρα 2 λογια (τοσο κοπο εκανα αλλωστε να βρω αυτο το ξεχασμενο thread). Η ολη εμπειρια ηταν φανταστικη, σιγουρα μια απο τις πιο ευχαριστες gaming στιγμες που μπορω να θυμηθω. Η μεταβαση απο περιοχη σε περιοχη ηταν φανταστικη και μπορει να χα ξαναδει κατι παρομοιο στο Flower, αλλα ιδιως το descent chapter ηταν απιστευτο. Οπτικοακουστικα ο τιτλος ειναι αριστος.. Ξεχωριζω το κομματι στην ερημο, αλλα και το τελευταιο chapter που εκει (και στα ending credits βεβαια) η μουσικη εδωσε ρεστα.
        Οντως ειναι ενα παιχνιδι που ολοι πρεπει να παιξουν καποια στιγμη, αλλωστε νομιζω πως κραταει 2 ωρες με το ζορι.

Υ.Γ.
        Μηπως να δοκιμασω παλι το fl0w; Παλια το χα παιξει στο PSP αλλα το χα παρει ολιγον τι αδιαφορα το ολο θεμα. Το οτι μου αρεσαν βεβαια πολυ τα αλλα 2 παιχνιδια του ιδιου studio με βαζει σε σκεψεις να του δωσω αλλη μια ευκαιρια στο PS3 αυτη τη φορα.

Comment

Ξεχωριζω το κομματι στην ερημο, αλλα και το τελευταιο chapter που εκει (και στα ending credits βεβαια) η μουσικη εδωσε ρεστα.

Βλεπω οτι δεν σχολιασες το co-op το οποιο για μενα ηταν απιστευτη εμπειρια.Βρηκες αλλους ''ταξιδιωτες''?

Comment

Mπα, εχω cfw:/

Comment

Αααααααα

Απιστευτη ιδεα και υλοποιηση το co-op.
              Παντως χαιρομαι που το ευχαριστηθηκες ακομα και ετσι.

Comment

Θα ψησω εναν φιλο να το παρει και θα του φορτωθω να το δω κι εγω, αλλωστε ειναι παιχνιδι που μπορεις να δεις ή να παιξεις αρκετες φορες..

Comment

Kαλη ιδεα.
                  Οντως παιζεται ανετα ξανα.

Comment

Πω ρε hideo ποσο επος δηλαδη. Να πω για αλλη μια φορα οτι τοσο το Flower οσο και το Journey ειναι αριστουργηματα imo. Xeno πολυ ωραιος, ψηθηκα να ριξω αλλο ενα playthrough...

Comment

Παιδιά θα το πιάσω και εγώ άμεσα,ψηθείτε για coop.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

Δεν κανονιζεις για co-op με φιλο οπως στα αλλα παιχνιδια
                        Eκει ειναι η μαγεια του.

Comment

Δεν μπορείς να κανονίσεις co-op. Το μηχάνημα σου κανονίζει τυχαίο co-op. Το δοκίμασα μ' ένα ξένο που θέλαμε να βρεθούμε για να κάνουμε και τα τελευταία του trophies...
                          sigpic

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                            Το τελειωσα κι εγω και ειπα να γραψω εστω και τωρα 2 λογια (τοσο κοπο εκανα αλλωστε να βρω αυτο το ξεχασμενο thread). Η ολη εμπειρια ηταν φανταστικη, σιγουρα μια απο τις πιο ευχαριστες gaming στιγμες που μπορω να θυμηθω. Η μεταβαση απο περιοχη σε περιοχη ηταν φανταστικη και μπορει να χα ξαναδει κατι παρομοιο στο Flower, αλλα ιδιως το descent chapter ηταν απιστευτο. Οπτικοακουστικα ο τιτλος ειναι αριστος.. Ξεχωριζω το κομματι στην ερημο, αλλα και το τελευταιο chapter που εκει (και στα ending credits βεβαια) η μουσικη εδωσε ρεστα.
                            Οντως ειναι ενα παιχνιδι που ολοι πρεπει να παιξουν καποια στιγμη, αλλωστε νομιζω πως κραταει 2 ωρες με το ζορι.

Υ.Γ.
                            Μηπως να δοκιμασω παλι το fl0w; Παλια το χα παιξει στο PSP αλλα το χα παρει ολιγον τι αδιαφορα το ολο θεμα. Το οτι μου αρεσαν βεβαια πολυ τα αλλα 2 παιχνιδια του ιδιου studio με βαζει σε σκεψεις να του δωσω αλλη μια ευκαιρια στο PS3 αυτη τη φορα.
                            Ωραίος ο Xeno. Τον άλλο μήνα θα το αγοράσω κι εγώ μιας και σε πρόσφατο δίλημμα κατέλειξα στο Sly Trilogy έναντι των Journey και Child of Eden. Γενικά ψήνομαι με το τίτλο κι όποτε διαβάζω σχόλια σαν το δικό σου μου θυμίζουν τι πρέπει να κάνω.

Μιας και σε βλέπω σε πολύ alternative φάση, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει το DYAD. Προς ώρας είναι σε PSN+ μόνο δυστυχώς. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω, ψυχεδελική κατάσταση κι αυτό.

Να σου θυμίσω ότι κάποια στιγμή πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε Walking Dead της Telltale, ίσως όταν έχεις πήξει από σειρές και δεν έχεις τι να παίξεις, ώστε να πάρεις πακετάκι 2 σε 1 game/σειρά. Επίσης τσέκαρε Papo & Yo.

Aν πάντως καταλήξεις σε Flow, περιμένω εντυπώσεις γιατί το έχω στο Cart και περιμένει ^^
                            sigpic

Comment

Να το παρεις, σιγουρα δε θα το μετανιωσεις. Το DYAD δεν το ηξερα καν, ειδα video review και δεν καταλαβα τι ειναι, τι πρεπει να κανεις, πώς παιζεις κτλ... οποτε απλα το κατεβασα. να μου φυγει η περιεργεια (), θα επανελθω με εντυπωσεις. Το Papo and Yo δεν το βρισκω "σπασμενο", αναρωτιεμαι αν ειναι τοσο εναλλακτικο που περασε στο ετσι... Τα WD θα τα δω καποια στιγμη αν και δεν ξερω τι να περιμενω, θα ζητησω γνωμη οταν ερθει η ωρα. Το fl0w ειναι ηδη στο PS3, θα το δω καποια στιγμη αλλα οχι αμεσα. Αφου θες και εντυπωσεις βεβαια ισως το δω, αλλα ετσι οπως ειναι τα παιχνιδια αυτου του studio αναρωτιεμαι αν θα τελειωσει σε 1 sitting.

Επισης αγνοειται ενα thread που ειχαμε για PSN - o ευρων αμειφθησεται (εψαχνα να το βρω και με το search δε βγαζω ακρη - το psn δεν το πιανει στο search).

Comment

There you go.

Κέρδισα κουρκουμπίνι;
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X