Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mortal Kombat 9

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Θα ξαναρχίσω fightings μου φαίνεται, ψήνομαι άσχημα να γυρίσω μερικά χρόνια πίσω με το νέο MK. Eυκαιρία να πάρω και 2ο pad για το ps3.
    sigpic

Comment

• Εγώ ήδη έκανα pre-order.
      sigpic

Comment

• Έπαιξα το ντέμο.
        Οκ τι να λέμε τώρα.Ότι θυμόμουν από τους 2D τίτλους της σειράς είναι παρόν,και παράλληλα έχει κάποια νέα στοιχεία όπως τα combos που υπήρχαν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις της σειράς.Τα x-ray moves προκαλούν πολύ πόνο και μπορούν είτε να γυρίσουν ολόκληρο το ματς,είτε να δώσουν μια εύκολη νίκη.τα fatalitites γίνονται όλα πανεύκολα,εκτός από τα stage fatalities,δεν ξέρω αλλά δεν μπόρεσα να τα κάνω σε όλους.Το ντέμο το τελείωσα και με τους 4 διαθέσιμους χαρακτήρες ξεκινώντας από το επίπεδο normal και φτάνοντας μέχρι expert.Οι διαφορές μεγάλες.Στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας,οι εχθροί δεν συγχωρούν τα λάθη και απαιτείται προσοχή.Βέβαια και πάλι εύκολο μου φάνηκε,αλλά οκ 4 πρώτοι εχθροί είναι.Ούτε Goro ούτε τελικός είναι.

Βασικά άμα έχεις τελειώσει το ντέμο,θα τον είχες δει τον Stryker στο βίντεο που ξεκλειδώνεται.Μέχρι και το fatality του είχα δει κάποια στιγμή.Για τον Kabal δεν το ήξερα και πολύ χάρηκα.Εν τω μεταξύ κάτι ακούγεται ότι θα έχει και Sheva,νομίζω την έχω δει κιόλας,αλλά δεν θυμάμαι καλά, και ένα easter egg.Κάθε φόρα που παίζεις στην πίστα The Pit,στο βάθος βλέπεις 2 πολεμιστές να παλεύουν.Την πρώτη φορά μου φάνηκε πως ήταν οι Mavado & Frost από το Deadly Alliance,ενώ την δεύτερη φορά ήταν άλλοι χαρακτήρες,δεν μπόρεσα να διακρίνω όμως ποιοι ήταν.

DeusDope ψήσου και για online.
        Tanno για ποια κονσόλα το προπαρήγγειλες;Εγώ μάλλον πάω για ps3 λόγω Kratos και μόνο.
        Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
          Tanno για ποια κονσόλα το προπαρήγγειλες;Εγώ μάλλον πάω για ps3 λόγω Kratos και μόνο.
          Για PS3 για τον ίδιο λόγο ! Το είχα πει και πιο πριν! Για την Ελλάδα και τον Κράτο!:xp:
          sigpic

Comment

• Kratos trailer

Χαχαχαχα πολυ ωραια τον εχουν βαλει μεσα.

Comment

• Originally posted by nooto View Post
              Kratos trailer

Χαχαχαχα πολυ ωραια τον εχουν βαλει μεσα.
              Αναγνώρισα τις πίστες που είναι μέσα στο 1ο video:

1) God of War III: Final Battle with Zeus.
              2) Mortal Kombat I with Liu Kang.
              3) Mortal Kombat I with Goro.

Μάμησε ο Κράτος! χαχαχαχαχα

Φαντάζεστε να παλεύουν οι 2 θεότητες του Κεραυνού. Δίας εναντία Raiden!
              sigpic

Comment

• Άκυρο εντελώς ο kratos στο mortal combat.Δεν κολλάει καθόλου.Μεγάλο φάουλ κατεμέ..
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Ε μα, επρεπε να βαλουν Jak & Daxter, αλλα καπου σκαλωσε το deal και συμβιβαζομαστε με Kratos.

Comment

• kirby επρεπε να μπει λεμε...
                    θα εκανε μονο friendship

Comment

• Ο Κirby πλάκα πλάκα θα είχε τα καλύτερα fatalities. Think about it.

Comment

• με τις μεταμωρφωσεις του? O_o

συνηθως η φαντασια μου οργιαζει αλλα εδω δυσκολευομαι να το φανταστω

και μονο που θα πρεπει να πηδηξει για να σκασει upercut για να σου κανει stage fatality θα ειναι epic βεβαια

Comment

• Σκέψου να τρώει τους εχθρούς με γραφικό τρόπο.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Πάντως το demo μου άρεσε. Μου θύμισε το Deadly Alliance σε 2D με περιτύλιγμα από MK 2. Εφετζίδικο και βίαιο όπως οφείλει να είναι ένα ΜΚ. Τώρα ας ελπίσουμε να το υποστηρίξει καθόλου η Netherealms και να μην το αφήσει στην τύχη του όπως έκανε η Midway με τo MK vs DC. Αν και με την WB από πίσω δεν παίζει να μην έχει σωστή υποστήριξη και προώθηση.
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Originally posted by straier View Post
                              Σκέψου να τρώει τους εχθρούς με γραφικό τρόπο.
                              Αυτό .

Comment

• Lol.Για να δούμε σχόλια από όλους τους χρήστες,πρέπει να τρολλάρει κάποιος άσχετος,και μετά να του απαντήσουν με τρολλ-ποστς οι άλλοι,αλλιώς...
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X