Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed: Brotherhood

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Πάνω κάτω συμφωνώ με τα λεγόμενα του Titus , πάντως επειδή λες οτι θες να εχεις την αισθηση του accomplishment προσπάθησε να κάνεις sync. 100% σε όλα τα memories , σίγουρα εκεί ανεβαίνει το challenging.

    Comment


    • #62
      1) Σε κανένα sandbox game η ΑΙ δεν είναι συγκλονιστική, αλλά το Assassins Creed είναι κάτω των στάνταρ. Ακόμα και αν αφήσω το πλήθος απ'έξω, οι φρουροί λειτουργούν χαζά. Τα GTA τουλάχιστον είχαν το σύστημα με τα αστεράκια, ενώ αν τράβαγες όπλο σε απειλούσαν και μετά προσπαθούσαν να σε συλλάβουν.

      2) Δεν το είχα προσέξει αυτό με τα saves, πολύ χρήσιμο! Εξακολουθώ να πιστεύω πως έπρεπε να υπήρχαν ελεύθερο save στην πόλη ή έστω save points, αλλά έστω και αυτό βοηθάει.

      3) Bart έτσι προσπαθώ να το παίξω αλλά δεν αντιμάχομαι το παιχνίδι, αντιμάχομαι το χειρισμό του. Περίπτωση να μην κάνω 100% σε όλα δεν υπάρχει, αλλά δεν έχει να κάνει με το σχεδιασμό. Η πρώτη μάχη με τους τύπους με τα λυκοτόμαρα ήταν ένα απέραντο counter + kill, το σημείο που έπρεπε να πετάξω τον captain στη σκαλωσιά μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να καταφέρω να τον αρπάξω, και το σημείο που είμαι τώρα (8 λεπτά για να βρω τη Shrine of Romulus) ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

      Comment


      • #63
        Καλά μην μιλάμε για sandbox games από την στιγμή που βγήκε το RDR όλα δίχνουν τόσο μικρά και τα λεγόμενα ανούσια...

        Comment


        • #64


          λολ την παλεύουνε στην usiboft; και στο 16:10 υπάρχει το πρόβλημα.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment

          Working...
          X