Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    To portal ειναι αλλο παιχνιδι ρε συ.Δεν μπορεις να το συγκρινεις με το bulletstorm.Δεν σημαινει οτι επειδη σου αρεσει το τελευταιο ,θα σου αρεσει ντε και καλα το portal.Μαλλον πιο πιθανο ειναι να συμβει το αντιθετο.

Eπισης δεν ξερω αν προσεξατε αυτο.
    and a digital Steam Play copy of Portal 2 for PC and Mac at no additional cost by simply linking your PSN and Steam accounts.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Ελα αλεκο, ποσα achievements και ποσα updates εχει το TF2 στο xbox ? ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!! :p

Αντε μετα το pc + mac θα περασουμε στην εποχη του pc + ps3, καντε και το cs source ή εστω το ξεπεσμενο half-life 2 deathmatch cross platform να γελασει και το παρδαλο τσοκομπο

Καλο και αγιο το πορταλ αλλα οταν εχεις deus ex crysis 2 battlefield 3 και bulletstorm μεσα στην ιδια χρονια ποιος ο λογος να ασχοληθεις μαζι του και οχι με τα παραπανω ? εκτος αμα εισαι ιδιοτροπος και δεν σαρεσουν τα fps , ειμαι περιεργος να δω τι τιμολογηση θα εχει στο steam και πως θα παει απο πωλησεις γενικα, το πρωτο απο σποντα το πηρα επειδη ειχα αγορασει μια καρτα "black box" απτο ebay, πιο πολυ για το TF2 και το EP2 την τσιμπησα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Sony does what Microdoesn't?
    Owned και δικαιωματικα, καλα να παθουν τοσο ξεροκεφαλοι που ειναι.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Wow καλή φάση,παίζει να είναι το πρώτο παιχνίδι που γίνεται αυτό?

Φαντάζομαι ελέω cross Platform ότι υποστήριξη θα υπάρχει για PC από την Valve θα βγαίνει και για PS3 οπότε μάλλον θα προτιμηθεί η έκδοση για PS3 από του 360(τουλάχιστον από εμένα)

Χαλαρά πάντως το πιο αναμενόμενο game για το 2011

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Portal 2 Has Cross Platform Play
    Valve details PS3 Steamworks.
    Valve has confirmed the PlayStation 3 version of Portal 2 will feature cross platform play, allowing PS3 owners to play multiplayer games with PC and Mac users.

At E3 2010, Valve announced the PS3 version would include Steamworks, a set of publishing and development tools that integrates, among other things, game updates and community features.

Alongside cross platform play, PS3 owners also get persistent cloud-based storage of saved games, cross platform chat (PC/Mac and PS3), and a digital Steam Play copy of Portal 2 for PC and Mac at no additional cost by simply linking your PSN and Steam accounts.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Σουπερ φαινεται το co-op.

[GT]704061[/GT]

[GT]704062[/GT]

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Co-op Trailer:resp:

Εδώ κι άλλα βίντεο.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    [YOUTUBEHD]LRxafex-1Ec&hd=1[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αυτό εννοούσα . Βασικά έτσι όπως το είπα είναι σα να θεωρώ καλύτερο το HL2 gameplay-wise από το HALO. Το αντίθετο εννοούσα. Τέλος πάντων, μπερδευτήκαμε .
    Μια χαρά σαφές ήταν νομίζω. Εγώ αυτό που εννοούσες κατάλαβα.
    Θεωρώ πάντα δεδομένο ότι όταν κάποιος ασχολείται με αυτά τα παιχνίδια, δίνει πρώτα από όλα βαρύτητα στο σενάριο, στο περιβάλλον και στον τρόπο που εξελίσσεται η δράση. Το Gameplay, αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά διασκεδαστικό, δεν είναι σίγουρα το βασικότερο στοιχείο του τίτλου.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω παιχνίδι πρώτου προσώπου που έχει δράση και πρέπει να σκοτώνεις τέρατα όσο ωραία ατμόσφαιρα και σενάριο και να έχει. Και επειδή το Portal 2 φαίνεται επίσης πολύ action δεν πρόκειται να παίξω ούτε αυτό αν και μου άρεσε το πρώτο.
    Επιπλέον, δε μπορώ να πω πως με συνεπήρε η ατμόσφαιρα και ακόμα περισσότερο το (πρακτικά ανύπαρκτο) σενάριο του Portal. Ήταν διασκεδαστικά τα σχόλια της GladOS αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που με τράβηξε ήταν η λύση των γρίφων με την πρωτότυπη λογική του Portal gun (και η μικρή διάρκεια του παιχνιδιού ).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    μηπως τελικα εννουσες οτι το halo εχει πιο δυσκολες μαχες απτο hl2
    Αυτό εννοούσα . Βασικά έτσι όπως το είπα είναι σα να θεωρώ καλύτερο το HL2 gameplay-wise από το HALO. Το αντίθετο εννοούσα. Τέλος πάντων, μπερδευτήκαμε .

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Τουλάχιστον είναι αρκετά απλό και άμεσο, οπότε ο οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να χαλαρώσει και να απολαύσει το παιχνίδι χωρίς να σκέφτεται δύσκολες στρατηγικές και να κάνει πολλά συνεχόμενα respawn για να περάσει ένα σημείο, όπως γίνεται στο HALO.
    Καμια σχεση, το hard στο hl2 το βγαζεις με το αριστερο χερι στο ποντικι ( κυριολεκτικα ) αν εξαιρεσεις τις ελεεινες μαχες με τα strider ενω το legendary στο halo3 ( ή ακομα χειροτερα στο πρωτο και ας μην εχεις gamepad) το βγαζεις πολυ πιο δυσκολα,το AI και η προκληση ειναι πραγματικα σε αλλο επιπεδο, το ωραιο στο hl2 ειναι τα καποια εμποδια που υπαρχουν εδω κι εκει η ατμοσφαιρα ( και παλι εκει stalker > * since 2007 ) και το ελαχιστο hand-holding, θα προτεινα στον aion να παιξει half-life 1 και opposing force αλλα δεν ξερω αν θα του χαλασει την αισθητικη, υπαρχουν τοσο κομπλεξικοι ανθρωποι σημερα που αμα ενας τιτλος εχει χειροτερα γραφικα απτο πρωτο farcry τον εχουν στο φτυσιμο by default χωρις να του δωσουν ουτε μια ευκαιρια.

edit : μηπως τελικα εννουσες οτι το halo εχει πιο δυσκολες μαχες απτο hl2 ? γιατι εγω αυτο που καταλαβα την πρωτη φορα που διαβασα το ποστ σου ειναι οτι ισχυριζεσαι πως τα hl2 και halo εχουν παρομοια δυσκολια.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Και την ανθρώπινη φύση μη σου πω .

Προσπερνώντας το σχόλιο περί υποτίμησης:

Και γω μόνο Portal έχω παίξει (το μόνο παιχνίδι πρώτου προσώπου που έχω τερματίσει). Διαφέρουν πολύ σε θέμα gameplay ώστε να μπορεί να σου αρέσει το ένα και όχι το άλλο, το Portal είναι καθαρά παζλ ενώ το Half-life είναι πιο action.
    Θεωρώ πάντα δεδομένο ότι όταν κάποιος ασχολείται με αυτά τα παιχνίδια, δίνει πρώτα από όλα βαρύτητα στο σενάριο, στο περιβάλλον και στον τρόπο που εξελίσσεται η δράση. Το Gameplay, αν και προσωπικά το θεωρώ αρκετά διασκεδαστικό, δεν είναι σίγουρα το βασικότερο στοιχείο του τίτλου. Τουλάχιστον είναι αρκετά απλό και άμεσο, οπότε ο οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να χαλαρώσει και να απολαύσει το παιχνίδι χωρίς να σκέφτεται δύσκολες στρατηγικές και να κάνει πολλά συνεχόμενα respawn για να περάσει ένα σημείο, όπως γίνεται στο HALO.

Όσον αφορά στη θεματική που αναφέρθηκα, και τα δύο έχουν ως βάση το ίδιο μοτίβο, δηλαδή τον έλεγχο, την παρακολούθηση και πράγματα τα οποία συνέβησαν στο παρελθόν (το οποίο είναι αρκετά θολό), που σου αποκαλύπτεται μόνο μέσω της εξερεύνησης και δίνοντας προσοχή σε ό,τι βρίσκεται γύρω σου.

Από εκεί και πέρα θεωρώ παράλογο να μην αρέσει σε κάποιον ο κόσμος του HL2 . Ίσως βέβαια εγώ να γίνομαι παράλογος οπότε ΟΚ. Αυτό που έχω να πω είναι ότι και οι δύο αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία και ειδικά εσύ Aion να το δεις με άλλο μάτι.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    For goodness sake, υποτιμάτε το ανθρώπινο μυαλό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ο συνδυασμός του και η όλη εικόνα του παιχνιδιού δεν μου άρεσε, ούτε καν ο κόσμος του. Δεν είναι όλα τα παγωτά σοκολάτας ίδια.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Και γω μόνο Portal έχω παίξει (το μόνο παιχνίδι πρώτου προσώπου που έχω τερματίσει). Διαφέρουν πολύ σε θέμα gameplay ώστε να μπορεί να σου αρέσει το ένα και όχι το άλλο, το Portal είναι καθαρά παζλ ενώ το Half-life είναι πιο action.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς σου άρεσε το Portal και όχι το HL2, δεδομένου ότι μοιράζονται τον ίδιο τρόπο αφήγησης και μία παρόμοια θεματική (σε διαφορετικά πλαίσια βέβαια). Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τη γνώμη σου λίγο, εκφράζοντας τη λίγο πιο ολοκληρωμένα βέβαια. Το HL2 το θεωρώ μακράν το καλύτερο παιχνίδι όσον αφορά τη σκηνοθεσία και την αφήγησή του. Αν το κοίταξες ως ένα ακόμα FPS λογικό είναι να μη σου άρεσε. Στο HL2 το να σκοτώνεις έχει την ίδια σημασία με το να παρατηρείς τα πάντα που γίνονται γύρω σου, γιατί τα πάντα συνθέτουν την τελική εικόνα για το σενάριο και για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.

Leave a comment:

Working...
X