Announcement
Collapse
No announcement yet.
Portal 2
Collapse
X
-
Ευτυχώς ζω και χωρίς portal..
Θα το πάρω σε καμιά καλή προσφορά για 360 ή για PC κάποια στιγμή εκτός αν το νοικιάσω πιο νωρίς.Δεν βιάζομαι πάντως.
Leave a comment:
-
Not all in vain. Patience is a virtue. If you wait more, you'll eventually have it in your hands. ;)Originally posted by Evans View PostΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ρε big boss, Portal 2 σήμερα και με ρωτάς αν θα μπαίνω μέχρι και μέσα στο λεωφορείο στο internet;
Όποιος το βρήκε σε torrent ή RS ας στείλει pm/ msn/ whatever, το preorder αργεί που να πάρει και να σηκώσει, Πάσχα σου λένε μετά, it's all in vain.
Leave a comment:
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ρε big boss, Portal 2 σήμερα και με ρωτάς αν θα μπαίνω μέχρι και μέσα στο λεωφορείο στο internet;
Όποιος το βρήκε σε torrent ή RS ας στείλει pm/ msn/ whatever, το preorder αργεί που να πάρει και να σηκώσει, Πάσχα σου λένε μετά, it's all in vain.
Leave a comment:
-
Να τους λέτε να κάνουν μπάνιο μέρα παρά μέρα, κάνει καλό στην υγεία. Α και εσώρουχα αλλάζουμε κάθε μέρα.
Leave a comment:
-
Ο παππούς δεν είναι και ο μόνος. Βρωμάνε και οι αλλοδαποί(ειδικά οι Αλβανοί και οι Τούρκοι). Το πρωί σήμερα βρωμούσε ένας Αλβανός δίπλα μου και άνοιξα το παράθυρο για να φύγει η μπόχα. :xp:Originally posted by Evans View PostΕίμαι στο λεωφορείο, μπαίνω στο φόρουμ από το κινητό, διαβάζω κριτικές, ο παππούς δίπλα μου βρωμάει τραγικά και το portal 2 έχει κυκλοφορήσει. Μπορείτε ελπίζω να καταλάβετε πώς είμαι αυτή τη στιγμή :Ρ .
Υγ: ευτυχώς μόλις κατέβηκε ο παππούς.
Leave a comment:
-
Ντάξει τι να λέμε ρε γαμώτο μου , ότι περιέχει την λέξει P0rtal με κάνει hype αυτομάτως χωρίς ιδαιέτερη προσπάθεια ...
Εδώ και ένα μήνα έχω φροντίσει να κάνω preorder την έκδοση για το play3 και σήμερα μου στείλανε e-mail ότι το στείλανε οπότε αρχές της επόμενης εβδομάδας θα το λιώνω ανελέητα
Πάντως όποιος είναι κάτοχος PC και PS3 καλά θα κάνει να το πάρει για το δεύτερο για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω .
Leave a comment:
-
Είμαι στο λεωφορείο, μπαίνω στο φόρουμ από το κινητό, διαβάζω κριτικές, ο παππούς δίπλα μου βρωμάει τραγικά και το portal 2 έχει κυκλοφορήσει. Μπορείτε ελπίζω να καταλάβετε πώς είμαι αυτή τη στιγμή :Ρ .
Υγ: ευτυχώς μόλις κατέβηκε ο παππούς.
Leave a comment:
-
Οποιος πήρε ps3 έκδοση ας μου δώσει κωδικό για Pc σε pm. Αν δεν έχει σκοπό να το παιξει σε pc βέβαια.
Leave a comment:
-
Χαχαχαχαχ
Εγω φαντασου οτι δεν πηγαινα για day one αλλα με το που βγηκαν τα reviews εσπασα
.
Ακομα και για Ελλαδα παντως (που θα ειναι πιο ψηλα η τιμη λογικα) το όποιο deal ειναι καλο, απο τη στιγμη που με τη ps3 εκδοση εχεις ταυτοχρονα και την pc και το steam (για X360 ειναι αλλη ιστορια
). Συν του οτι λογω steam και εμεις οι κονσολαδες θα εχουμε κατα πασα πιθανοτητα ολα τα updates... Γενικοτερα παντως η ολη συμπεριφορα της Valve ειναι ιδιατερα φιλικη απεναντι στους καταναλωτες (απο εποχες orange box ακομα).
Το κυριο θεμα ειναι οτι με το cross play δεν φοβασαι οτι δεν θα υπαρχει κοσμος να παιξεις (ακομα και εδω μεσα οι περισσοτεροι pc-ps3 θα πανε λογικα). Αντε να δουμε, θελω να αρχισουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα
;);).
Παντως ανεξαρτητα, οπως ειπα και στο chat αρχισε να σκεπτεσαι το εξωτερικο ;);)
.
Εννοει οτι εμεις θα το εχουμε σε καμια εβδομαδα απο τωρα ενω απο Ελλαδα το εχεις οντως day one.Εξωτερικό η μόνη επιλογή για αγορά.:xp:
Leave a comment:
Leave a comment: