Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    edit:αντε να δωσουνε και το επομενο επεισοδιο στο half life
    Άραξε, το πιθανότερο είναι να το παίξουν τα παιδιά μας πρώτα .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το τελειωσα και εγω, τελεια αισθητικη φοβερη αφηγηση/script και pacing , πραγματικα λατρεψα τους χαραχτηρες , τα voice overs ητανε απο αλλο πλανητη, η Ellen Mclain (GlaDos) και ο Stephen Merchant (Wheatley) δινουνε τετοια ζωντανια στους χαραχτηρες τους που αλλλοι καλα καλα δεν καταφερνουνε να δωσουνε σε ανθρωπους

μια χαρα φρεσκαδουρα βρηκα και την source engine , ενω τα puzzles ητανε οπως επρεπε ουτε walk in the park ουτε εξαιρετικα πολυπλοκα , τελειοι μηχανισμοι τα gels και το funnel δεσανε πολυ ομορφα στο oλο gameplay των puzzles προς το τελος

το τελος ητανε epic σου αφηνει μια μελαγχολικη αισθηση

για καποια περιεργο λογο δεν εχω παξει το πρωτο portal κατι που θα γινει συντομα

οταν επιστρεψει και το psn θα χωθω και στο online co op

για μενα η valve επιβεβαιωνει για ακομα μια φορα οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους developers videoπαιχνιδιων στο κοσμο και ας μην δινει συχνα τιτλους

10/10 ευκολα για το portal 2 απο μενα και φανταστειτε δεν συνηθιζω να παιζω puzzle games

edit:αντε να δωσουνε και το επομενο επεισοδιο στο half life

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Την source δεν την βαριεμαι ποτε ρε να την κοιταω, καπως λιγοτερο cpu bound να ητανε μονο, δεν γινεται να αλλαζεις ΤΕΣΣΕΡΙΣ καρτες γραφικων και το framerate σου να παραμενει ιδιο στο l4D, σιγουρα ομως εχει του περιορισμους της για καποιον που θελει να φτιαξει ενα παιχνιδι με κορυφαια γραφικα πχ η απουσια soft particles μου χτυπαει ΠΟΛΥ ασχημα στο ματι, εδω μεχρι και το cod2 ειχε ρεαλιστικο καπνο ( http://www.tweakguides.com/images/COD2_8.jpg ) που ητανε port απτο 360 :S

Οσο για τον χειρισμο, οσοι γκρινιαζετε οτι δεν γουσταρετε ουτε gamepad ουτε ποντικι ( noobs :p ) για εσας - razer does what nintendo DON'T !

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άντε περιμένω τις τελικές σου εντυπώσεις, αν και είμαι σίγουρος για το τι θα διαβάσω . Όταν μου έρθει παίζουμε και coop φυσικά, ανυπομονώ να δω τι έχει να προσφέρει.

Όταν το τερματίσεις κάνε τον κόπο και δες αν ξεκλειδώνονται challenges, όπως στο πρώτο portal. Όταν τελειώνει ο τερματισμός με πετάει έξω και δεν καταχωρείται ότι το τερμάτισα .

Ελπίζω οι hackers να σταματήσουν τη σπουδαία δουλειά τους και να λειτουργήσει το PSN όταν μου έρθει. Θέλω να ενεργοποιήσω τη Steam στο PS3, για να έχω το παιχνίδι στο PC.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Συνεχιζω και εγω σιγα σιγα.Δεν παιζω πολλες ωρες καθημερινα,αλλα ηδη μου φαινεται οτι θα ειχα τερματησει το πρωτο στις ιδιες ωρες.
    Εξακολουθει να μου αρεσει πολυ το παιχνιδι και οσο προχωραω ακομα περισσοτερο.Εκει που το portal οντως εμοιαζε και ταιριαζε περισσοτερο για παιχνιδι ενος πακετου(Orange box) ή για psn-xbla game,το portal 2 ειναι σαφως μεγαλυτερο και πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι.
    Εξαιρετικο μεχρι στιγμης,με μεγαλυτερη ποικιλια στα επιπεδα και στο gameplay.

Βεβαια θα συμφωνησω με τον Evans για τα puzzles.Μεχρι στιγμης δεν με δυσκολευουν οσο του πρωτου portal.Βεβαια αν ξεκιναγα κατευθειαν με το δευτερο,ισως να με δυσκολευαν περισσοτερο και απο του πρωτου.

Για τα γραφικα επισης θα συμφωνησω με αυτο.
    Τα γραφικά είναι πολύ βελτιωμένα. Δεν περίμενα ότι 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του HL2 η Source θα μπορούσε να δώσει τέτοια αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα δείγματα στον οπτικό τομέα, αλλά αυτή η ιδιαίτερη αισθητική που πετυχαίνει η Valve στα παιχνίδια της τα καθιστά διαχρονικά.
    Παρ'ολο που φαινεται καπως γερασμενη η μηχανη,υπαρχει αυτο το κατι(Τα χρωματα των υφων?Ο φωτισμος?) στα γραφικα(οπως και στα προηγουμενα της valve),που τα κανει να δειχνουν ξεχωριστα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    ΥΓ2: Όταν το τερμάτισα και μου έβγαλε το "The End" κράσαρε, καλή φάση :xp: .
    Μήπως ήταν μέρος του παιχνιδιού; Σα να βλέπεις σκηνές μετά τα κρέντιτς ας πούμε;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    The end .

Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω, ήταν τέλειο σε όλους τους τομείς του. Οι γρίφοι ήταν πάρα πολλοί και αρκετά έξυπνοι, αν και γενικά δε θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Σε 5-6 σκάλωσα μερικά (έως αρκετά) λεπτά, σίγουρα όμως δεν αντιμετώπισα τη δυσκολία που αντιμετώπισα σε μερικά σημεία του πρώτου Portal. Πιστεύω βέβαια ότι σε αυτό οφείλεται και η εμπειρία που είχα από τον πρώτο τίτλο, αφού τον έχω τερματίσει κοντά 10 φορές, κάνοντας όλα τα portal challenges. Το πιο ωραίο όσον αφορά στους γρίφους είναι ότι συνέχεια μπαίνει ένα νέο στοιχείο: αρχικά παίζεις με τη λογική του πρώτου Portal, μετά μπαίνουν κάτι barriers, μετά κάτι lasers, μετά τα υγρά, μετά κάτι περίεργα fields και προς το τέλος έχεις ένα συνδιασμό όλων αυτών. Έπειτα, οι χώροι συνέχεια αλλάζουν. Δε θα πω περισσότερα για να μη χαλάσω πιθανές εκπλήξεις.

Η δομή του τίτλου επίσης είναι τελείως διαφορετική. Στο πρώτο είχες 19 chambers και ένα κομμάτι όπου περιφερόσουν στους χώρους της Aperture. Εδώ δεν υπάρχει μία τόσο συγκεκριμένη δομή, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, ο τίτλος είναι χωρισμένος σε chapters, βάσει του σεναρίου και του πώς αυτό εξελίσσεται. Αυτό λειτουργεί πολύ καλά κατά την άποψή μου, δεδομένου ότι με το πρώτο Portal πήραμε μία γερή δόση μυστηρίου, ενώ το δεύτερο είναι εδώ για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις και να μας προϊδεάσει ίσως για μία επικείμενη συνέχεια του Half-Life (υποτίθεται ότι γεφυρώνει κάποιο χάσμα σχετικά με το Borealis και τη σύγκρουση Black Mesa - Aperture).

Τα γραφικά είναι πολύ βελτιωμένα. Δεν περίμενα ότι 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του HL2 η Source θα μπορούσε να δώσει τέτοια αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα δείγματα στον οπτικό τομέα, αλλά αυτή η ιδιαίτερη αισθητική που πετυχαίνει η Valve στα παιχνίδια της τα καθιστά διαχρονικά.

Πάντως μην περιμένετε να σας αφήσει την ίδια αίσθηση που πιθανώς σας άφησε το Portal. Μέχρι και τη μέρα που το ξεκίνησα φοβόμουν ότι θα έβλεπα ένα δεύτερο Portal, με ίδια δομή και ίδια μυστικά, χάρηκα ιδιαίτερα όμως όταν κατάλαβα που το πάνε. Σωστή η απόφασή τους να του δώσουν ένα συγκεκριμένο σεναριακό κορμό, με αυτόν τον τρόπο διαφοροποιείται από τον πρώτο τίτλο και δικαιολογεί πλήρως την ύπαρξη του ως sequel.

10/10 χωρίς πολλή σκέψη .

Δυστυχώς μία ατάκα σαν το the cake is a lie δεν είδα. Λογικά το "For Science. You monster." μπορεί να το αντικαταστήσει αλλά και πάλι... the cake is a lie .

ΥΓ: Άντε να μου έρθει το original τώρα για replay και multi .
    ΥΓ2: Όταν το τερμάτισα και μου έβγαλε το "The End" κράσαρε, καλή φάση :xp: .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Τελος για σημερα.Aρχιζει και δυσκολευει και αυτο μου αρεσει.
    Αρχικα ηταν ευκολο θα ελεγα.Βεβαια για αυτους που δεν εχουν παιξει το πρωτο portal,δεν νομιζω οτι θα ηταν το ιδιο ευκολο.
    Μεχρι στιγμης μου αρεσει οσο και το πρωτο.Ειμαι στην ιδια φαση με τοτε,καθως προχωραω.
    ''Αντε λιγο ακομα να βγαλουμε και την επομενη περιοχη και σταματαω''.
    Αλλα τελικα συνεχιζω

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Δεν με χωρίζει μια ώρα,μία κάρτα γραφικών με χωρίζει

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οδυσσέα 1 ώρα σε χωρίζει από το να πάρεις μία κόπια στα χέρια σου .

Όταν φυσικά έρθει το δέμα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις :xp: .

hideo περιμένουμε εντυπώσεις.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Πεθάνετε όλοι σας τομάρια

Άντε ρε ΕΛΤΑ γαμώ το δέμα μου μέσα

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Ελεγα να το βαλω σε λιγο,χθες επαιξα 1.5 ωρα περιπου.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    dp γιατί πρέπει

Καλά hideo παράτα ό,τι κάνεις και λιώσε, μιλάμε για απίστευτη εμπειρία . Δε θέλω να πω οτιδήποτε γιατί μπορεί να χαλάσει την οποιαδήποτε έκπληξη, θα μείνω μόνο στο ότι είναι πολύ μεγαλύτερο του πρώτου.

Αύριο λογικά θα έχετε συνολικές εντυπώσεις, δε νομίζω να μου μένει πολύ ακόμα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Mόλις έφτασα στη φάση που μπαίνουν αυτά τα περίεργα gels στο παιχνίδι και το έκλεισα. Ως τώρα θα είχα τερματίσει 2 φορές το Portal και θα ήμουν στα μισά του 2ου playthrough, είναι εμφανώς μεγαλύτερο. Βέβαια μέχρι τώρα κινούταν στα πρότυπα του πρώτου, χωρίς να βάζει κάποια σπουδαία νέα ιδέα. Θα έλεγα μάλιστα ότι οι γρίφοι ήταν αρκετά απλοί. Το παίρνω σαν tutorial, χωρίς να ξέρω τι έχω να περιμένω από εδώ και πέρα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    xaxaxaxaxa

Leave a comment:

Working...
X