Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Hthela na to valw kapou kai eipa pws edw tha teriaze:

Leave a comment:

• Bartman
    replied

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Δεν έδωσα καθόλου βάση στο σενάριο, αυτό. Δεν ξέρω αν ήθελε να δώσει κάποιο μήνυμα ή γιατί γινόταν όλα αυτά τα πειράματα, δεν ασχολήθηκα καθόλου οπότε δεν κατάλαβα και τίποτα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τι εννοεις δεν καταλαβες τιποτα απο το σεναριο?και εχεις παιξει και xenosaga διαολε!!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Πριν 5 λεπτά το τέλειωσα. Μικρό ήταν και μάλλον εύκολο. Κόλλησα 2-3 φορές γιατί δεν καταλάβαινα τη λογική των puzzles αλλά οκ, θέλει λίγο περισσότερο φαιά ουσία απ'το μέσο παιχνίδι. Από σενάριο δεν κατάλαβα τίποτα. Τα γραφικά και ο ήχος ήταν φανταστικά. Και η χορωδία στο τέλος και το τραγουδάκι μου άρεσαν. Ικανοποιημένος γενικά.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Evans
    Παίξε και το πρώτο. Δεν μπορώ να μείνω σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο από τα όσα είπες, είναι όντως πολύ χιουμοριστικό, ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε και σίγουρα δεν έχει αυτή τη δόση σοβαρότητας που έκανε τη διάφορα στο 1. Από την άλλη, ένα δεύτερο πορταλ 1 δε θα βοηθούσε και το 2 είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να δικαιολογείται η συνέχεια.

Όλα όμως είναι και θέμα γούστου. Επιμένω όμως, παίξε και το 1.
    I will.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παίξε και το πρώτο. Δεν μπορώ να μείνω σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο από τα όσα είπες, είναι όντως πολύ χιουμοριστικό, ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε και σίγουρα δεν έχει αυτή τη δόση σοβαρότητας που έκανε τη διάφορα στο 1. Από την άλλη, ένα δεύτερο πορταλ 1 δε θα βοηθούσε και το 2 είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να δικαιολογείται η συνέχεια.

Όλα όμως είναι και θέμα γούστου. Επιμένω όμως, παίξε και το 1.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Λοιπόν τέλος το Portal 2 και μπορώ να πω ότι αν και παιχνιδάρα ψιλοαπογοητεύτηκα. Όχι φυσικά γιατί είναι άσχημο, αλλά γιατί με αυτά που είχα ακούσει περίμενα την δευτέρα παρουσία.

Λοιπόν από πλευράς gameplay και level design το παιχνίδι είναι 10 στα 10. Το όλο σκηνικό με τα portals είναι φοβερό και τα gels δίνουν πραγματικά άλλη διάσταση στα puzzles. Επίσης θετικό που η δράση και οι γρίφοι δεν περιορίζονταν μόνο στα test chambers.

Και τώρα τα αρνητικά. Ήταν πολύ μικρό. Πότε το έβαλα και πότε το τελείωσα ούτε που κατάλαβα. Εντάξει έχει και co-op campaign, αλλά για κάποιον που το θέλει μόνο για single δεν δικαιολογεί την τιμή του, ειδικά αναλογιστούμε ότι έχει μηδέν replay value.
    Έπίσης ήταν πολύ εύκολο. Εγώ περίμενα πως τα puzzles θα θέλουν τρελή σκέψη, αλλά δεν βρήκα ούτε ένα που να με παιδέψει για πάνω από 5 λεπτά. Ενώ σαν σύλληψη ήταν όλα υπέροχα με μία προσεκτική παρατήρηση του χώρου καταλάβαινες τι έπρεπε να κάνεις. Ακόμα και με τα gels και τα tunnels το challenge δεν ανέβηκε ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι η Valve φοβήθηκε να ανεβάσει λίγο την δυσκολία, πράγμα λογικό απ'την μία, αλλά άνετα θα μπορούσαν να μπουν έξτρα δωμάτια σαν unlockables.

Τέλος αν και το ιδιαίτερο ύφος του είναι μία όαση στην βιομηχανία, μάλλον το παρακάνανε ΙΜΟ. Παράγινε artsy και αυτό το λέω με την αρνητική έννοια. Στην αρχή γουστάρεις με τα εξυπνακίστικα σχόλια της glados και τον wheatley με την αγγλική προφορά, αλλά μετά ψιλοκουράστηκα να πω την αλήθεια. Το τέλος βέβαια ήταν φοβερό, όπως και το τραγούδι των τίτλων.

Επίσης κάτι που θα ακουστεί βέβηλο, αλλά δεν θα ήταν πιο ωραίο αν αντί για το χιουμοριστικό του ύφους το παιχνίδι είχε ένα καθαρά dark χαρακτήρα αλά Cube;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Λίγο δύσκολο να το αγόραζε κανείς εδώ που τα λέμε.
    Στην εικόνα με το Λαχαρλ τι ακριβώς έχει γίνει;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γενικά να πούμε ότι έχει άπειρο γέλιο το πώς τα χώνει η GLaDOS είτε στον έναν είτε στον άλλον. Μπορεί ο blue να κάνει μία βλακεία πχ πάνω στον πειραματισμό και να τον κράξει, όπως φυσικά γίνεται και με τον orange. Το καλύτερο είναι όταν ο ένας σκοτώνει τον άλλον και λέει ξέρω 'γω "Blue did you really had to do that?" ή όταν λέει κάτι του στυλ "Orange, now that blue doesn't hear us, I have to agree with you. He is <κάτι άσχημο>."

Valve btw owns our asses και πάλι, τσάμπα το OST του Portal 2 για download:

Leave a comment:

• Laharl
    replied

Leave a comment:

• Evans
    replied

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Tι σημαίνει το έχεις τελειώσει?Μόνο για τα trophies και τα achievements παίζουμε?Τι καλύτερο να παίξεις με φίλους!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ωραιος Nooto , αν ψάχνεις για άτομο για co-op και συλλογή trophies ειμαι διαθέσιμος αν και ήδη το έχω τελειωσει το co-op κομμάτι πριν καμια εβδομαδα...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Μπράβο ρε nooto συμφωνώ 100&#37; σε όλα όσα λες

Ένα ακόμα πολύ μικρό μείον που μπορώ να βρω ήταν το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι στο παλιό lab.Εκεί λίγο με κούρασε το παιχνίδι μέχρι να βρεις τα liquid tests.

Το co-op είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.Παίζαμε με Evans και πραγματικά ρίξαμε απίστευτο γέλιο.Εκτός του γέλιου όμως έχει και πολλά mindfuck puzzles που είναι από τα καλύτερα του παιχνιδιού.Για εμένα πάντως ίσως από τα πιο άριστα co op που έχω δει ποτέ.

Leave a comment:

Working...
X