Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Evans View Post
    installing λέμε!
    Today, 12:42 AM
    ωx sorry αυτο λεγεται day 2,για την ακριβεια σε prive trackers εσκασε πρoxθες αντε καλο day 3 βρε!! φαν να σου πετυχει

ολο το νετ χθες μοιραζε 9αρια!!!

μεχρι και οι δυσκοιλιοι στο edge βαλανε 9

ΑΛΛΑ....

gametrailers masters

portal 2- 9.0
    mk - 9,4

γιατι ΕΤΣΙ...

πασχαλινα δωρακια μκ και portal 2:cheers:

Comment

Originally posted by straier View Post
      το gameplay από αυτά που είδα δε μου άρεσε οπότε δε θα ασχοληθώ. Momentum και πράσιν'άλογα, να πηδάς σαν το κατσίκι χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.
      Blasphemy!

Το Portal είναι το απόλυτο μοντέρνο puzzle game, θα μείνει στην ιστορία λέμε.

Το Tetris στα 80’s
      Το Lemmings στα 90΄s
      Το Portal στα 00’s και σήμερα.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Στο τσακ πρόλαβες Evans να μη χάσεις τον ανδρισμό σου. 18 λεπτά είχαν μείνει.
        Αν και μου αρέσουν αυτά που λένε για την κωμική αφήγηση, το gameplay από αυτά που είδα δε μου άρεσε οπότε δε θα ασχοληθώ. Momentum και πράσιν'άλογα, να πηδάς σαν το κατσίκι χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.
        Απλα αρχισε το(ξεκινα με το πρωτο πορταλ,γιατι δεν το εχεις παιξει φανταζομαι) και μετα γραψε ενα review και ριξε και ενα 10αρι.Τα βιντεακια και οι εικονες το αδικουν οσο δεν παει.

Comment

Συμφωνώ.Μέχρι κι εγώ που δεν παίζω τίτλο δεύτερη φορά,έχω πιάσει ξανά το πρώτο Portal.Φρέσκο,σύντομο κι ευχάριστο.Παίξτο Straier.
          Carpe diem

Comment

Vaynard το game το έχω εδώ και 5 μέρες, δεν υπήρχε όμως crack .

Comment

Από πότε δηλώνει η ημερομηνία απόκτησης ενός τίτλου αν είσαι η φαν ή όχι ;
              Σήμερα ή αύριο θα βγει για downloading και για mac-os λογικά οπότε θα του ρίξω ένα βλέφαρο πριν έρθει η PS3 έκδοση από το game.co.uk .

Comment

Παιδιά, επειδή έκανα αλλού pre-orders, ξέχασα και το Portal 2. Θα περιμένω να έρθει ο επόμενος μήνας που θα το αγοράσω μαζί με το The Witcher 2 Collector's Edition.
                sigpic

Comment

Κι εγώ το θέλω το Portal, έχει κυκλοφορήσει retail; Έχει καμιά διαφορά PC/Ps3 έκδοση, αν και μάλλον για PC θα το πάρω, πιο φθηνό θα είναι.
                  sigpic

Comment

Retail είχε κυκλοφορήσει μαζί με Orange Box όχι ξεχωριστά. Το Deal τις χιλιετίας ήταν, Team Fortress 2, Portal, Half-Life 2, Episode 1, Episode 2 με 45 ευρώ day one. Σαν να τους έκλεβα ένιωθα. PP

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
                      Κι εγώ το θέλω το Portal, έχει κυκλοφορήσει retail; Έχει καμιά διαφορά PC/Ps3 έκδοση, αν και μάλλον για PC θα το πάρω, πιο φθηνό θα είναι.
                      Mε την ps3 version σου δινουν και κωδικο για να κατεβασεις την pc version(steam).Eχεις επισης τα καλουδια του steam και στην ps3 εκδοση.
                      Ως εδω δεν υπαρχουν διαφορες δλδ.
                      Απο κει και περα στα γραφικα θα υπαρχουν οι γνωστες διαφορες,αλλα παραδοξως η valve(παραδοξως γιατι εθαβε το hw του Ps3 τα προηγουμενα χρονια) εχει δωσει μια καλη ps3 console version(την καλυτερη console version απο οτι φαινεται).

Comment

Έπαιξα μία ώρα περίπου. Δεν μπορώ παραπάνω, πονάει το κεφάλι μου κι έχω δουλειές, καταραμένη ζωή .

Σε γενικές γραμμές μπορεί να πει κανείς ότι είναι ένα better Portal. Όλα τα στοιχεία είναι εδώ, γρίφοι, GLaDOS, χιούμορ, τρελές ατάκες κτλ κτλ κτλ. Τώρα για τις πιθανές εκπλήξεις είναι πάρα πολύ νωρίς, όταν το τερματίσω θα επανέλθω.

Τα γραφικά έχουν δεχθεί μία σημαντική βελτιώση, η Source είναι πραγματικά φοβερή μηχανή. Δεν είναι τόσο σύγχρονα βέβαια, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν και με το παραπάνω και αισθητική μπορώ άνετα να πω ότι βρίσκεται στα ίδια και καλύτερα επίπεδα.

Οι ατάκες ως τώρα είναι ανεπανάληπτες. Ζούμε νέες Portal εμπειρίες, τα λόγια είναι τόσο περιττά .

ΥΓ: Κάποια στιγμή με πέταξε από το παιχνίδι και λέω "Ωχ αυτό ήταν, μάπα έκδοση κατέβασα." Δε θα άντεχα άλλο ψάξιμο, 5 μέρες τώρα όλο refresh πατούσα στα ίδια και στα ίδια fora .

Comment

Απλα αρχισε το(ξεκινα με το πρωτο πορταλ,γιατι δεν το εχεις παιξει φανταζομαι) και μετα γραψε ενα review και ριξε και ενα 10αρι.Τα βιντεακια και οι εικονες το αδικουν οσο δεν παει.
                          Το έχω παίξει το πρώτο και 10 δε θα του έβαζα που να χτυπιέστε κάτω. Στα θετικά βάζω το ότι είναι το μόνο παιχνίδι πρώτου προσώπου που έχω τερματίσει, στα αρνητικά αυτά που είπα πριν. Προς το τέλος το παιχνίδι με κούρασε, οι γρίφοι έχασαν το ενδιαφέρον τους και όλη η δυσκολία ήταν στο να κάνεις καλά τα άλματα. Θεωρώ πως από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι εξαντλήθηκε παρόλο που ήταν μικρό...

Ξέρω πως δεν τη συμμερίζονται πολλοί την άποψή μου αλλά έτσι το είδα και έτσι μου φάνηκε και το 2 από αυτά που έχω δει.
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Το έχω παίξει το πρώτο και 10 δε θα του έβαζα που να χτυπιέστε κάτω. Στα θετικά βάζω το ότι είναι το μόνο παιχνίδι πρώτου προσώπου που έχω τερματίσει, στα αρνητικά αυτά που είπα πριν.
                            Aσε ρε.Οριστε εκανες υπερβαση για το portal.Θα πρεπει να το λατρευεις εσυ..

Το πηρα σημερα.Δεν εχω παιξει ακομα.Μετα το Μπαρτσα Ρεαλ μαλλον.Μου εκανε για αρχη εντυπωση που πατησα 2 φορες το Χ και εκανε steam acount(εκτος αν δεν καλαβα τι εγινε).
                            Θελετε steam account?Υes(και εγινε ).

Comment

Πως είναι δυνατόν να έχεις στην κατοχή σου το P0rtal 2 και να μην βάζεις να λιώσεις !!!
                              Screw Real life και κάτσε λιώσε ο Messi και η παρέα του θα δίξουν κατανόηση

Comment

Ενταξει εχεις δικιο αλλα πρεπει να δω και το παιχνιδι.Δεν εχει καθε μερα Μπαρτσα-ρεαλ.:xp:

Comment

Working...
                                X