Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Crisis Core

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ωραια ηταν, καλο fanservice κτλ, αλλα μαθαινεις ακριβως ο,τι ειχες μαθει και στο VII. No extra info etc.
    Βεβαια οι περισσοτεροι ισως να μη θυμοντουσαν ακριβως την καθε λεπτομερεια, αλλα τα events στο Nibelheim πραγματικα τα θυμομουν καρε-καρε και στο τελος μου ηταν σαν να ζω την ιδια εμπειρια σε "hd" .

Comment

• Ωραια ηταν, καλο fanservice κτλ, αλλα μαθαινεις ακριβως ο,τι ειχες μαθει και στο VII. No extra info etc.
      Βεβαια οι περισσοτεροι ισως να μη θυμοντουσαν ακριβως την καθε λεπτομερεια, αλλα τα events στο Nibelheim πραγματικα τα θυμομουν καρε-καρε και στο τελος μου ηταν σαν να ζω την ιδια εμπειρια σε "hd" .
      [/b]
      Σιγα μην ειναι και 1080p το psp...

Comment

[/b]
        Μα τι άλλο ήθελες να μάθεις ; Δεν ήξερες εξ' αρχής τι παίζεις; Εγώ περίμενα πόσες ώρες αυτές τις σκηνές και όσες ακολουθούν. Πιστεύω μάλιστα ότι μας κούρασαν και πολλά σημεία δε θα έπρεπε να υπάρχουν. Καλύτερα να το γέμιζαν με ουσιαστικότερες σκηνές και όχι με πανηλίθιους χαρακτήρες (Hollander, Genesis).

Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ που έχει αρκετό παιχνίδι μέχρι να φτάσεις στην Midgar. Είμαι στην Gongaga.

Comment

• Μα τι άλλο ήθελες να μάθεις .
          [/b]

Extra tidbits / sth more than fanservice.
          Anyway, πολυ απαιτητικοι εχουμε γινει πλεον, αλλα μετα τις ξενερωτες καταστασεις περι Hollander κτλ, ισως να ηθελα το κατι παραπανω για να σωσει το κακο 1ο μισο του παιχνιδιου.
          Κατα τ' αλλα ηταν μια ωραια εμπειρια, αλλα οκ παει αυτο (και εμεις παμε για αλλα).

Comment

• Έτσι είμαι σύμφωνος. Οι δικές μου απαιτήσεις ήταν οι σκηνές με την Aerith, στο Nibelheim και μετά (μέχρι το θάνατο) και το πώς ανέβηκε στην ιεραρχία του SOLDIER. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να μην υπάρχουν . Γενικά ότι προστέθηκε στο σενάριο δε με ενδιαφέρει, ούτε καν το παίρνω στα σοβαρά.

Comment

• Διαφωνώ σε όλα

Την ιστορία του Genesis (και σε συνδιασμό με το Digre) την βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και τον βρήκα ενδιαφέρον σαν χαρακτήρα. Η ιστορία γενικά είχε πολλές καλές πινελιές (π.χ. πως ο Sephiroth οδηγήθηκε στην παράνοια, ποιό ήταν το πραγματικό κίνητρο του Genesis, πως δένουν οι Turks σε όλη την ιστορία κ.ά.). Προφανώς υπάρχει μπόλικο έξτρα info και για τους Turks και για τα γεγονότα του Digre. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν κίνητρα για ότι κάνουν στο παιχνίδι, ακόμη και ο Hollander.
              https://www.emulator-zone.com
              I am an iteration closer to my desired solution!
              The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
              Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
              Hyperdimension Neptunia

Comment

• [μ]-εγλ200 :blink:
                Το τελείωσα κι εγώ τελικά κάνοντας τα πάντα.
                Οι τελικές εντυπώσεις είναι αρκετά ανάμεικτες αλλά το παιχνίδι είναι μάλλον μέτριο και θα του έβαζα 6 ή 7. Συμφωνώ στα πιο πολλά με τους προλαλήσαντες. Τα κυριότερα προβλήματα για μένα είναι δύο: επανάληψη και τυχαιότητα... Η επανάληψη αφορά κυρίως τα missions και η τυχαιότητα το DMW. Δύο στοιχεία που αν είχαν υλοποιηθεί σωστά θα προσέθεταν στο παιχνίδι αλλά τώρα απλά "αραιώνουν" την εμπειρία. Ιδίως τα missions είναι κάκιστα υλοποιημένα. Πέντε βασικά dungeons ξανά και ξανά σε περίπου 300 αποστολές, χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας, χωρίς κανέναν ενδιαφέρον. Περιττό να πω πως πολλές αποστολές τις πέρασα κάνοντας συγχρόνως κάτι άλλο πατώντας το Χ στις μάχες χωρίς να κοιτάω στην οθόνη (τη μάχη με τους 1000 στρατιώτες την πέρασα σε αυτόματο με counter κοιτώντας την οθόνη κάθε 10 λεπτά να δω αν έχει ακόμα Phoenix down ενεργό ). Αν είχε μόνο 20-30 αποστολές αλλά με μεγαλύτερη ποικιλία θα ήταν πολύ καλύτερο. Ξέρω πως είναι προαιρετικές αλλά ένα πολύ καλό παιχνίδι δε ξεχωρίζει μόνο από ότι περιλαμβάνει αλλά και από ότι δεν περιλαμβάνει... Το DMW ήταν επίσης κάτι που έβαλα σε αυτόματο πιλότο προκειμένου να πάρω 100% για το genji Armor, πράγμα που επίσης δεν έχει νόημα ύπαρξης (και φυσικά κάποια από τα βιντεάκια δεν τα είδα γιατί δεν είχα όρεξη να περιμένω μέχρι να εμφανιστούν). Κατά τα άλλα το Materia Fusion system έχει κάποιο ενδιαφέρον αν και καταλήγουν τα πιο πολλά Materia άχρηστα πριν καν τα αποκτήσεις για πρώτη φορά...

Τώρα λίγα για την ιστορία (μπορεί να περιέχονται μερικά spoilers <_< ):

Οι πιο πολλοί νέοι χαρακτήρες είναι μάλλον ενοχλητικοί και αχρείαστοι. Αντιλαμβάνομαι πως ειδικά ο Genesis υπάρχει και για να ικανοποιεί την ανάγκη ύπαρξης ενός κακού αφού δεν είναι ακόμα η ώρα του Sephiroth αλλά είναι βαρετός και ανύπαρκτος στην καλύτερη (ό,τι θυμάμαι από αυτόν είναι οι συνεχείς απαγγελίες του ηλίθιου LOVELESS), εκνευριστικός στη χειρότερη. Για τους Genesis, Hollander, Lazard υπάρχει παντελής έλλειψη κινήτρων για ότι κάνουν και καμία ανάπτυξη χαρακτήρων. Ναι μπορεί όλα να εξηγούνται στο νιοστό παιχνίδι του compilation αλλά δε βρίσκω το λόγο να παίξω κάποια μέτρια παιχνίδια για κάτι που θα μπορούσε να είναι μισή σελίδα κειμένου. Για μένα αυτοί οι τρεις είναι σα να μην υπάρχουν στο σύμπαν του Final Fantasy. Ο Angeal από την άλλη μου φάνηκε πολύ πιο συμπαθητικός και με νόημα ύπαρξης ως δάσκαλος του Ιακώβου. Και η Cissnei ήταν συμπαθητική αν και δεν εξηγείται πώς τη λένε ή γιατί δεν είναι στους Τούρκους πλέον.

Από τους παλιούς μου άρεσε ο Tseng (αναπτύσσει περισσότερο τους λόγους που άρεσε στην Elena), ο Sephiroth (από ήρωας στην παράνοια), ο Cloud (δεν ήταν πάντα το καθίκι της αρχής του FF7). Η Aerith μου φάνηκε κάπως εξωγήινη για να είμαι ειλικρινής. Πολύ διαφορετική από πριν (βασικά μετά... ). Φαίνεται πολύ ανασφαλής και ντροπαλή, πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το άτομο που είχαμε γνωρίσει και αγαπήσει... Η Aerith του CC δε θα πήγαινε σε μπουρδέλα, στην άκρη του κόσμου να κάνει summon το Holy κλπ. Φυσικά μπορεί απλά να ωρίμασε αλλά και πάλι μου φάνηκε περίεργη. Για την Tifa δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (αν και ήταν κάπως αστεία σχεδιαστικά). Τέλος, ο Zack, αν και είχε λίγο Tidus syndrome (δλδ. υπερκινητικός και υπερβολικά χαρούμενος) κατάφερε να μου γίνει συμπαθής. Δε μου άρεσαν μόνο τα ψυχαναγκαστικά λόγια που είπε στον Cloud στο τέλος του παιχνιδιού (και τον λέρωσε και με τα αίματα).

Τέλος, η μουσική ήταν τελικά καλύτερη από ότι περίμενα στην αρχή, αλλά το παιχνίδι ήθελε ακουστικά. Οι αγαπημένες μου μελωδίες είναι βέβαια από το το πρωτότυπο αλλά υπάρχουν και μερικά αξιόλογα καινούργια κομμάτια (όπως η μουσική στην έπαυλη και το θέμα του Zack).

Εν κατακλείδι, το παιχνίδι έκανε το fanservice του, αλλά τελικά έμεινε μόνο σε αυτό. Οι πιο αξιομνημόνευτες σκηνές υπήρχαν ήδη, τα περισσότερα καινούργια πράγματα ήταν μάλλον ασαφή. &#39;Ο,τι ήρθε από παλιά ήταν το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και αυτό είναι το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα και αδυναμία συγχρόνως...

Υ.Γ. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο ποζεράδικο όσο φαινόταν στην αρχή.
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Βλεπω πως η πλειονοτητα των σχολιων δεν ειναι και τοσο θετικη Ελπιζω να μην ειναι τελειως μουφα...Εχω πιασει το psp και παιζω στο χαλαρο το castlevania και μετα θα ασχοληθω κυριως με το crisis core ( και gta4 ) . Απ&#39;οτι εχω καταλαβει προκειται κυριως για fanservice τιτλο και οχι κατι παραπανω και βλεπω οτι οι περισσοτεροι λετε για επαναλαμβανομενες αποστολες...Anyway εχω αρχισει και προκαταβαλομαι λιγο για το παιχνιδι αλλα συντομα θα μπορω να πω και εγω καποια πραγματα .

Comment

• θα σου πρότεινα αν μπορείς να κρατηθείς να μην μπεις καν στην παγίδα να κάνεις ούτε μία αποστολή (εκτός από την αρχική που είναι υποχρεωτική). Θα είναι φυσικά πιο δύσκολο το παιχνίδι αλλά πιστεύω πως με αυτά που παίρνεις στη βασική ιστορία θα είσαι εντάξει και θα είναι και πιο προκλητικό. (Ο τελικός είναι 1-hit kill με αυτά που είχα ενώ ήταν πρακτικά αδύνατο να με σκοτώσει...)
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Ο τελικός είναι 1-hit kill με αυτά που είχα ενώ ήταν πρακτικά αδύνατο να με σκοτώσει...[/b]
                      Oh god, το έλιωσες .

Συμφωνώ με όλα όσα είπες, και στα του σεναρίου και στα του παιχνιδιού. Έχω να πω το ίδιο ακριβώς πράγμα στον songoku, μην ασχοληθείς με αποστολές, δεν έχουν νόημα και σύντομα θα τις παρατήσεις. Εγώ τις είχα πάρει θερμά (ιδίως οταν είδα τον straier να έχει κάνει το 55% όταν εγώ ήμουν στο 7%, lol), αλλά σύντομα τις παράτησα και έκανα ένα rush για να το τερματίσω. Όλο το παιχνίδι το έβγαλα με ένα master firaga το οποίο το spam-αρα κυριολεκτικά πάνω στους εχθρούς και έπεφταν όλοι αμέσως. Έβαλα και ένα elemental ward και απορροφούσα όλα τα elementals, lol. Τέλος πάντων, προς το τέλος με κούρασε υπερβολικά πολύ. Πολύ πρήξιμο με τον ανύπαρκτο τον Genesis, αλλά ήταν φοβερό στοιχείο να "ζεις" το δρόμο του γυρισμού στην Midgar. Βέβαια sniping+hollander bitching+genesis είναι ο χειρότερος συνδυασμός αλλά το όλο κλίμα, το zack&#39;s theme, η μουσική στο τελικό dungeon (δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ από τα προεραιτικά, λολ) και το τέλος ήταν άψογα. Ειδικά ο θάνατος του πρωταγωνιστή αποδόθηκε άψογα ΙΜΗΟ.

Καλό παιχνίδι αλλά και εγώ στο 7 θα το έβαζα. Fanservice και μία απλή και γρήγορη εμπειριά για τα φορητά. Δεν έριξαν και πολύ σκέψη αλλά παραμένει διασκεδαστικό.

Comment

• Ειδικά ο θάνατος του πρωταγωνιστή αποδόθηκε άψογα ΙΜΗΟ.[/b]
                        Ου να μου χαθείτε spoilerάδες&#33;&#33;&#33;
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ουπς sorry . Ελπίζω να μη βγει κανένας τώρα και να γκρινιάξει xD .

Comment

Ο τελικός είναι 1-hit kill με αυτά που είχα ενώ ήταν πρακτικά αδύνατο να με σκοτώσει...

Oh god, το έλιωσες tongue.gif .
                            [/b]
                            Emena h minerva mou ekane 0 dmg
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εγώ ούτε καν τη βρήκα αυτήν . Respect to both of you...

Comment

• Pantws den einai kai 100% alhtheia to oti den matheneis kati pou den hkseres, egw goustara thn olh fash me to spathi pou pernouse apo xeri se xeri kai sigoura matheneis epitelous ti paizei me tous klwnous kai pws aftoi elegxontai apo makria apo ton Sephiroth - Genesis - Angeal ktl ktl.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X