Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy VII Crisis Core
Collapse
X
-
Tha parakalousa na mhn akousw ksana gia FF7 remake prin vgei Remake tou FF13, efxaristw <_<
-
Άχεμ,εννοούσα το κρυφό τρέιλερ που επιβεβαιώνει το ρημέικ βεβαίως βεβαίως...
Leave a comment:
-
Evans μη ριχνεις το επιπεδο
Εχω φριξει με τα DS RPGs. Μιλαμε για μαυρο χαλι. Τι FFIV τι DQIV κτλ
PSP RPGs ftw. Σιγα - σιγα εξελισεται σε Mini-ps2, pολυ σιγα ομως
Κατα τα αλλα....lol (για τη φημη)
Leave a comment:
-
Wow...
Τέλος πάντων, με έπιασε κάτι ξαφνική και μπορώ να πω ότι θέλω πολύ να παίξω το παιχνίδι. Άντε να δούμε τι θα λέει...
Άσχετο ΥΓ ffs: Παίζοντας λίγο το remake του 4 έπαθα λαλά. Μιλάμε για απίστευτη δουλειά. Ξυπνάει το fanboy μέσα σου. Εισαγωγή=hype generator.- Μακάρι να βγάλουν και τα V,VI (μην πεταχτεί κανένας songoku και πει τίποτα του στυλ "μην ξεθάψω τι έλεγες στο gamepro" γιατί θα ξεθάψω και εγώ το "spm"
). Είδα τι έκαναν στο IV και μου βγήκαν τα μάτια. Τέλειο
.
Leave a comment:
-
Εκεί ακριβώς είναι το ριζοσπαστικό της υπόθεσης! Ανασταίνεται η Έρις χωρίς καν να πεθάνει!Σοβαρά ακούγεται κάτι τέτοιο; Αφού είναι Prequel
. Εγώ υπέθεσα ότι ακούγεται ότι ξεκλειδώνεται το FF VII σαν playable ή ότι έχει trailer του remake, lol
.
[/b]
Leave a comment:
-
Σοβαρά ακούγεται κάτι τέτοιο; Αφού είναι Prequel
. Εγώ υπέθεσα ότι ακούγεται ότι ξεκλειδώνεται το FF VII σαν playable ή ότι έχει trailer του remake, lol
.
Leave a comment:
-
Είμαι πάρα μα πάρα πολύ περίεργος άν τελικά θα ισχύσει αυτή η φήμη που λέγεται για αυτό που συμβαίνει άν κάποιος τερματίσει 2 φορές το παιχνίδι... ;) ;) ;)
Leave a comment:
-
Kai nai ekanan to lathos na MHN xrhsimopoihsoun tous agglous ithopoious gia ta voice overs.....krima poly krima, ekeinoi oi anthrwpoi aksizan polla sto FF12 kai to Tactics.
Leave a comment:
-
Ελπίζω να είναι επιλέξιμα τα Jap voice overs στην Αγγλικλη έκδοση
I am soooo sold
Leave a comment:
-
Crisis Core videos με αγγλικά voiceovers
"heading in"
http://youtube.com/watch?v=l8F0BHyf4CY [0:28sec]
"MIA"
http://www.youtube.com/watch?v=vYsKDTW6yqo [1:17min]
Leave a comment:
-
-
Εννοειται ειναι RPG (action-RPG)
Oι μηχανισμοι του ειναι παρομοιοι του Final Fantasy XII
Leave a comment:
-
το crisis core είναι rpg ή κάτι άλλο σαν το dirge cerberus;άμα είναι rpg και δη turn based γουστάρω ΑΓΡΙΑ!!!
Leave a comment:
Leave a comment: