Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Crisis Core

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

me flaps away....far into the distance

Comment

Αντιλαμβάνεσαι τι αποτέλεσμα θα έχει να προσπαθήσεις να πετάξεις με μόνο ένα φτερό...
      Έβλεπα το τελικό βιντεάκι του dirge of Cerberus και είχα σκάσει στα γέλια σκεπτόμενος πώς ακριβώς θα έπρεπε να καταλήξει η απόπειρά του να πετάξει.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Special Edition: Preordered Υπέκυψα στον πειρασμό

Comment

<div class='quotetop'></div>
          Special Edition: Preordered Υπέκυψα στον πειρασμό[/b]
          me too Προπαραγγελια απο το play.com ( οχι που θα αντεχα )...Δυστυχως αργει ακομα

Comment

Πως και δεν ψηθηκατε για το Αμερικανικο?
            Αργει πολυ ρε γαμωτο απο το play.com.(27/06/2008)...

Comment

<div class='quotetop'>(songoku &#064; Mar 20 2008, 11&#58;56 AM) [snapback]15147[/snapback]</div>
              me too Προπαραγγελια απο το play.com ( οχι που θα αντεχα )...Δυστυχως αργει ακομα
              [/b]

<div class='quotetop'>(hideo. &#064; Mar 20 2008, 02&#58;22 PM) [snapback]15160[/snapback]</div>
              Πως και δεν ψηθηκατε για το Αμερικανικο?
              Αργει πολυ ρε γαμωτο απο το play.com.(27/06/2008)...
              [/b]

ευτυχώς που αργεί.προλαβαίνω να το προπαραγγείλλω
              Carpe diem

Comment

No Squenix love for US gamers?

Comment

Η Αμερικανική έκδωση βγήκε στα torrent-άδικα...
                  https://www.emulator-zone.com
                  I am an iteration closer to my desired solution!
                  The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                  Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                  Hyperdimension Neptunia

Comment

Μόλις έπαιξα την Αμερικάνικη έκδοση του παιχνιδιού. Το άρχισα κατευθείαν στο hard και τελείωσα την πρώτη αποστολή και βρισκομαι στα HQ της Shinra. Μου πήρε λιγάκι να συνηθίσω τις μάχες και να καταλάβω το πως δουλεύει το σύστημα αλλά το κατάφερα και το βρίσκω πολύ καλό, αν και λίγο repetitive. Ευτυχώς οι φόβοι μου για τα Voice Overs δεν έχουν επαληθευτεί ως τώρα και είναι πολύ καλά. Επίσης, τα γραφικά είναι απλά τρομερά.. Ας μην μιλήσω για τα FMVs που είναι σε ποιότητα AC και βάλε. Η μουσική είναι μισοFFVII(remixed) και μισοκαινούργια στο στυλ του FFVII. Σαν αρχή είναι πολύ καλή και ήδη έχει γίνει κάτι ενδιαφέρον στην ιστορία του παιχνιδιού. Τέλος , το παιχνίδι τρέχει τέλεια και χωρίς κανένα slowdown και δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Ίσως να είμαι λίγο biased λόγω του ότι είμαι τεράστιος FFVII fan.. αλλά το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό ως τώρα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και καλύτερα. Περισσότερα νέα σύντομα

Comment

Kati exw akousei gia extras se evrwpaikh ekdosh, an nai, poia einai afta? kai.... ta exei h amerikanikh ekdosh?
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Kati exw akousei gia extras se evrwpaikh ekdosh, an nai, poia einai afta? kai.... ta exei h amerikanikh ekdosh?
                        [/b]
                        Μήπως μιλάς για την special edition που θα βγεί μόνο στην Ευρώπη; Αυτή περιλαμβάνει ωραία θήκη και ένα art book.

Comment

Den to exw psaksei, nomizw pws einai IN game extras omws.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Να και το πρώτο παράπονο για το παιχνίδι, αν χάσεις από έναν αρχηγό πρέπει να δεις όλο το cut-scene ξανά μετά και δεν σου δίνει επιλογή να το προσπεράσεις..

Comment

Τσεεκαρετε και τα πρωτα reviews

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/925138.asp

Comment

<div class='quotetop'>(Alexandros &#064; Mar 21 2008, 01&#58;48 AM) [snapback]15289[/snapback]</div>
                                Μόλις έπαιξα την Αμερικάνικη έκδοση του παιχνιδιού. Το άρχισα κατευθείαν στο hard και τελείωσα την πρώτη αποστολή και βρισκομαι στα HQ της Shinra. Μου πήρε λιγάκι να συνηθίσω τις μάχες και να καταλάβω το πως δουλεύει το σύστημα αλλά το κατάφερα και το βρίσκω πολύ καλό, αν και λίγο repetitive. Ευτυχώς οι φόβοι μου για τα Voice Overs δεν έχουν επαληθευτεί ως τώρα και είναι πολύ καλά. Επίσης, τα γραφικά είναι απλά τρομερά.. Ας μην μιλήσω για τα FMVs που είναι σε ποιότητα AC και βάλε. Η μουσική είναι μισοFFVII(remixed) και μισοκαινούργια στο στυλ του FFVII. Σαν αρχή είναι πολύ καλή και ήδη έχει γίνει κάτι ενδιαφέρον στην ιστορία του παιχνιδιού. Τέλος , το παιχνίδι τρέχει τέλεια και χωρίς κανένα slowdown και δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. [/b]
                                Πανω κατω και εγω την ιδια αποψη εχω για το παιχνιδι και συμφωνω με ολο το ποστ σου.
                                Το αρχικο βιντεο ειναι καταπληκτικο και η μουσικη φοβερη(με ακουστικα).Το εχω δει ηδη καμια 10αρια φορες
                                Τα Voice Overs εξαιρετικα,η φωνη του Αngeal μου θυμιζει λιγο FF12,δεν ξερω γιατι.Ισως να εχουν εχουν βαλει την φωνη καποιου χαρακτηρα απο το 12.
                                Το συστημα μαχης και αυτο καλο,βεβαια ειναι λιγο κουλο το DMW,αλλα τεσπα.
                                Δεν θελω να το προχωρησω γιατι θελω να το αγορασω πρωτα.Αλλα δεν ξερω αν θα κρατηθω.

Comment

Working...
                                X