Announcement

Collapse
No announcement yet.

Darksiders

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Thanks. Fable 1 το τερματισα, το 2 το αφησα καπου στη μεση, μου φανηκε βαρετο για καποιο λογο (ποσα ξυλα να κοψω πια; )
    Prince of Persia 2008 οντως μεγάλη αγάπη... θα τσεκάρω το LoS...και το Enslaved φαίνεται σε αυτό που ψάχνω από εικόνες...
    Το Enslaved στο δανείζω εγώ αν θες.

Δε λέει και πολλά από άποψη gameplay αλλά, για μένα, αξίζει να το δει κανείς μόνο και μόνο για την αφήγηση, το character development και το art-direction.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Kameo

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ΑΑΑ χαχαχ ναι δεν ειδα οτι ειχε το Gears... ναι βασικα καλα λεει ο Ραμπιδης, για τετοιου ειδους παραδειγματα "παραπονιομουν" στη προηγουμενη σελιδα...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ρε παιδια χρωματικη παλεττα ζητησε ο ανθρωπος, το Gears ειναι ο ορισμος της καφετουρας και ειμαι σιγουρος οτι και πολλα αλλα στη λιστα ειναι 50 shades of brown οπως πχ το Red Dead Redemption.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    βεβαια απο την λιστα λειπει ΤΟ game με ΤΗΝ χρωματικη παλετα

mvc3/umvc3

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ε κατσε να τελειωσω το 1..

Thanks REN! Μερικά τα έχω αλλά και πάλι

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πολυ καλη λιστα^^

πρεπει να τσεκαρεις και το darksiders 2 ομως ειναι καλυτερο απο 1 σε ολους τους τομεις

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Α όχι εμένα μου αρέσει πολύ... αν μπορείτε να μου δώσετε και παραδείγματα τέτοιων games που είναι δηλαδή action /adventure αλλά δεν απουσιάζει η πλούσια χρωματική παλέτα (back to the 90's δηλαδή) θα ήμουν υπόχρεος!
    Kingdoms of Amalur: Reckoning
    Fable 2
    Fable 3
    Enslaved: Odyssey to the West
    Halo 3
    Halo: CEA
    Halo 4
    Skyrim
    Oblivion
    Red Dead Redemption
    Borderlands 2
    Devil May Cry 4
    Bayonetta
    Castlevania: Lords of Shadow
    Kameo: Elements of Power
    Gears of War 3
    Rayman Origins
    Sacred 2: Fallen Angel
    Tales of Vesperia
    Mini Ninjas

Δεν ειναι ολα action/adventure αλλα εχεις να διαλεξεις.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τα χρώματα κι εμένα μου άρεσαν, αλλά η σχεδίαση χαρακτήρων, εχθρών κτλ. ήταν αχταρμάς ΙΜΟ. Το Enslaved σπέρνει!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Thanks. Fable 1 το τερματισα, το 2 το αφησα καπου στη μεση, μου φανηκε βαρετο για καποιο λογο (ποσα ξυλα να κοψω πια; )
    Prince of Persia 2008 οντως μεγάλη αγάπη... θα τσεκάρω το LoS...και το Enslaved φαίνεται σε αυτό που ψάχνω από εικόνες...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το Castlevania Lords of Shadow έχει μερικά πανέμορφα σκηνικά.Χρώματα,τοπία κλπ.Δεν έχω παίξει το Darksiders για να ξέρω αν όντως σε καλύπτει,όμως είναι ένας τίτλος που με άφησε με το στόμα ανοικτό σε αυτόν τον τομέα.Άλλοι τίτλοι είναι τα Enslaved,Prince of Persia 2008 κι ένα ακόμα που είχα κατά νου και το ξέχασα.

Α ναι.Τα Fable 2+3 τα οποία όμως δεν είναι action adventure αλλά rpg.Αυτά με μια πρόχειρη σκέψη και μόνο όσον αφορά το Χ360.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Α όχι εμένα μου αρέσει πολύ... αν μπορείτε να μου δώσετε και παραδείγματα τέτοιων games που είναι δηλαδή action /adventure αλλά δεν απουσιάζει η πλούσια χρωματική παλέτα (back to the 90's δηλαδή) θα ήμουν υπόχρεος!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Συνεχίζω ακάθεκτα το πρώτο παιχνίδι.

1000 μπράβο στην πρώην εταιρία

Το ότι θα περίμενα σε αυτή τη γενιά παιχνίδι με την αποκάλυψη του Ιωάννη (άρα το μοναδικό truely post-apocalyptic ) για να δω λιγο χρωματάκι ρε αδερφέ δε το περίμενα (κόντεψα να πιστεύω πως το xbox μου μπορεί να κάνει render μόνο μαύρο καφέ και γκρι από τα χρώματα)
    Εγώ το art direction του 1 το βρήκα απλά τραγικό. Το 2 φαίνεται καλύτερo τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ωραίο παιχνίδι. Πήρα το 1000 στα achievements, από τα οποια κάποια είναι κάπως pain in the ass.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Συνεχίζω ακάθεκτα το πρώτο παιχνίδι.

1000 μπράβο στην πρώην εταιρία

Το ότι θα περίμενα σε αυτή τη γενιά παιχνίδι με την αποκάλυψη του Ιωάννη (άρα το μοναδικό truely post-apocalyptic ) για να δω λιγο χρωματάκι ρε αδερφέ δε το περίμενα (κόντεψα να πιστεύω πως το xbox μου μπορεί να κάνει render μόνο μαύρο καφέ και γκρι από τα χρώματα)

Πλέον οι ομοιότητες με τα Ζελντα ειναι εμφανεις (αλλά είναι πιο ενδιαφέρον παιχνίδι ), όπως αυτά που είπατε περί των Dungeons, heart pieces κλπ... εγώ να προσθέσω πως έχει μέχρι και Navi!

Leave a comment:

Working...
X