Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter X Tekken

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Πατείστε εδώ για να δείτε τον Pac-Man να πελεκάει τον Ryu:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν γίνεται στην ομάδα μου να έχω 1+1 Bison + King για μένα.Δεν ταιριάζουν καθόλου αλλά σπμ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To hype mas teleiwse me King kai Marduk!
    Mono an valoun Armora tha exoume Hype ksana

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι το ξερω οτι τον βαλανε please ενημερομομαι καθημερινα, gameplay footage εννοω

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν περιμενω hype απο κανεναν, εμενα μια χαρα μου κανει παντως αν και δεν εχω XBOX γαμωτο (#%^%#^#).
    Παρε και πτεραρχο να μην παραπονιεσαι... Ολους τους ειδαμε σιγα μη δε δουμε και actual footage με την 1η ευκαιρια.
    Περιμενω και καμια εκπληξη ακομα παντως.. Καλα ξεκινησαν αλλα παλι γεμισαμε με τους συνηθεις υποπτους απο το 2... Οχι πως το line-up και παλι δεν ειναι εντυπωασιακο, αλλα οκ κουβεντα να γινεται..

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ....και περιμενεις hype για ενα fighting game στο GO? πολυ αισιοδοξος εισαι

που ειναι ο πτεραρχος λεμε!!! βαλανε παλι τον μαυρο τον αραπη τον ταμ ταμ ταμ...rog

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Ηype?

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Καλό φαίνεται,ωραίοι φαίνονται οι μηχανισμοί αλλά είναι πιθανό να είναι abusable και broken,μακάρι να έχουν κάνει καλή δουλειά στο balancing.Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι ο μηχανισμός που αναφέρει στο τέλος του βιντεο που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς όσο θέλεις την σουπερ μπάρα.Μου φαίνεται απίστευτα imba,ίσως δούμε φαινόμενα τύπου έμπειρος να χάνει από αρχάριο!

Πάνως φαίνεται καλό,αλλά προσωπικά προτιμώ την λογική του street fighter 4,λίγοι μηχανισμοί και καλοί αλλά με άπειρο βάθος και απεριόριστες δυνατότητες.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    An eimoun 2d fun tha eimoun enas xaroumenos gamer.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Όντως, το έχουν παραφορτώσει. Ίσως να επιλέγεις πριν το παιχνίδι σε τι modes θέλεις να παίξεις.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πολλοι μηχανισμοι ταυτοχρονα και δεν θα ξερεις που να εστιασεις , so many factors= πολλες φορες οδηγει σε more random= που αυτο με την σειρα του οδηγει καποιες φορες σε less skill , anyway θα δουμε στη πορεια αμη τι αλλο φαινεται διασκεδαστικο

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    9/3 το παιχνιδι βγαινει στην Ευρωπη - πολυ πιο γρηγορα απ οσο περιμεναμε - και θα ακολουθησει και pc release.
    Ξενερωνω που παιζει να ξαναγινει ο,τι γινεται τελευταια, δηλαδη να κρατησει 1 χρονο το παιχνιδι και μετα να βγαλουν Super Ultra SFxT^2 και κατι τετοιο ειναι σχεδον σιγουρο μιας και δε θα υπαρξει arcade releae a la MvC3.

Oριστε και η LE:

- Street Fighter X Tekken game
    - Build-It-Yourself Arcade Cabinet Bank (approximately 5”H)
    - Exclusive Prequel Comic Book by UDON
    - 36 Gems: Includes All Pre-Order Packs Plus An Exclusive Pack
    - Pre-Order Bonus: Nine Exclusive Gems Only Available For Pre-Ordering Special Edition
    - Total of 45 Gems When You Pre-Order

Απο εκει και περα παρουσιαστηκε ενας νεος μηχανισμος που παροτι δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει, εκ πρωτης δεν αρεσει και ουτε εγω μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα, αλλα αντε να δουμε τι θα βγει στο τελος.
    Οριστε λοιπον το Gem System και αλλα πολλα βεβαια:

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Νέο gameplay tutorial trailer με νέους μηχανισμούς και νέα modes. Το παιχνίδι προσφέρεται πλέον ακόμα και για χαβαλεδιάρικες καταστάσεις με ταυτόχρονο 4 player mode Επίσης ανακοινώθηκε πως θα βγει και για το Βήτα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Rolento!!!,γινεται ολο και ποιο επικo, δεν θελω να φανταστω τι εχει να γινει εδω στην ελλαδα αφου θα το παιξουνε και streefighteραδες και tekkeναδες, κολαση

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tha doume epitelous enan wraio xontro na dernei ton hlithio xontro tou SF
    O Rolento epaize sto CVS2

Leave a comment:

Working...
X