Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter X Tekken

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    συμφωνω με ground αλλωστε τα λεει και ο trollmaster Οno αν δειτε το πρωτο videaki , αν διαβασετε και τις πληροφοριες απο τα links θα καταλαβετε προς τα ποια κατευθυνση παει ο τιτλος , επισης μην ξεχναμε οτι αυτο το build ειναι καποια alpha vesion και το παιχιδι θα βρισκεται στην αναπτυξη τουλαχιστον για αλλον ενα χρονο, οποτε θα αλλαξουνε πολλα

στα γραφικα τα εφε στα hits εχουνε αλλαξει τελειως απο το sf4 ,γενικα ειναι ποιο εντυπωσιακα και ''πιτσιλωτα'' απλα χρησιμοποιουνε το ιδιο skin για τους χαραχτηρες του sf κατι που δεν ειναι απαραιτητα κακο

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εμένα δεν μου αρέσουν τα περιβάλλοντα των πιστών.Κατά τα άλλα φοβερό παιχνίδι όπως και το sf4 άλλωστε το οποίο τα έσπασε!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ma paizei san SF den exei kamia sxesh me Tekken, aplws exei tag button, den yparxei logos na mhn niwsoun san sto spiti tous oi SF fans.
    Egw paides afto pou lete gia to optiko apotelesma den to vlepw, to paixnidi pou fenetai oloidio me to SSFIV pantou, aplws anti gia effe "pinelias" exei effe "pitsilias".
    Des thn Super ths Nina, einai apla foverh...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Σιγουρα μπορουσαν να κανουν κατι πολυ πιο ομορφο, κι εγω δε μπορω να πω πως μου αρεσει το οπτικο αποτελεσμα και ελπιζω στην πορεια να αλλαξει κατι προς το καλυτερο.

Το gameplay παντως μια χαρα μου φαινεται και πιστευω πως θα ειναι ενα αρκετα fun παιχνιδι και προσιτο σε ολους τους SF fans και θεωρω δεδομενο πως θα μαζεψει κοσμο, αν κρινουμε ποσα ατομα εχουν ασχοληθει με το SF4.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά έχεις δίκιο,όχι το art,κάτι με τα χρώματα,δεν μπορώ να πω ακριβώς,απλά κάτι με χαλάει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To idio art einai.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν μου αρέσει το art direction.Κάτι με χαλάει.Σε αντίθεση με το SSFIVAE το oποίο μου φαίνεται υπέροχο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    GAMATO videaki sthn eisagwgh, trelo respect.
    An kai h alhtheia einai oti akomh perimenw to Tekken X Street Fighter niwthw afto to paixnidi na me porwnei oso kanena allo meta apo toso kairo!!!
    Bring more!!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied

GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ]πωπω αρρωστησα με τα νεα!!!!
    δε παιζουνε με αυτα τα πραγματα!!!!

[GT]712749[/GT]

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως,τώρα το πρόσεξα.Βασικά δεν τσέκαρα το λινκ που βάλατε και επειδή ένας φίλος μου έστειλε το βίντεο του Street Fighter X Tekken μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι λέμε το ίδιο.
    Sorry.

edit:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi altair, aftes oi eikones einai ths Namco
    Tekken cross Street Fighter.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ο ruy που μια ζωη ητανε ο ορισμος του ''φλωρου'' σχεδιαστικα απο την capcom
    εγινε αντρας μολις τον πηρανε λιγο η της namco

Ακόμα της Capcom δεν είναι;Αυτό είναι το Street Fighter X Tekken όχι το Tekken X Street Fighter.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Τι λέτε ρε παιδιά δίκιο έχει, ο νέος είναι πολύ πιο πορωτικός...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δεν βλεπουμε το ιδιo προφανως, whatever

Leave a comment:

Working...
X