Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vanquish

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    το τελειωσα μολις, αν και εχω γραψει καποια πραγματα και στο ''τι παιζεται αυτον τον καιρο'', λοιπον μου αρεσε παρα πολυ, θεωρω οτι ειναι το TPS αποκαλυψη της χρονιας, η υλιγγιοδεις ταχυτητα με την οποια παιζεται το game ετσι ωστε να αποχτα μια arcade ταυτοτητα δεν υπαρχει σε κανενα αλλο του ειδους (απο οσα παρομοια εχω παιξει τουλαχιστον), το ΑΙ ειναι σε υψηλα επιπεδα, ο χειρισμος αψογος, τα γραφικα απιστευτα crisp to framerate δεν πρεπει να επεσε ποτε κατω απο 40 frames και ειναι τρομερο επιτευγμα με τον χαμο που γινοτανε συχνα στην οθονη, το art direction τι να λεμε (casshern rulez και τα σχετικα),

επισης ειναι και πολυ δυσκολο, επαιξα στο hard και ειδα το game over 205 φορες (lol i sucκ big time στα shooters) συν αλλες 50 στο τελευταιο boss....συνολικα μου πηρε 12 ωρες αλλα λογικα στις μικροτερες δυσκολιες θα ειναι συντομοτερο, (λιγοτεροι θανατοι κτλπ)
    i want more !!! παω για τα challenges συντομως

απο οτι ειδα εχει ενα τελευταιο difficulty (god's hard)+ το challenge mode που αντιμετωπιζεις σε 6 stages 5 waves με δυνατα σετακια/συνδυασμους απο εχθρους χωρις chaecpoints!! lol wut?

περιττο να πω οτι οσοι τα εχουνε περασει/δοκιμασει/προσπαθησει μιλανε για δυσκολια που κοντραρει αυτη των UNM 1/2 στο ninja gaiden sigma 2

το vanquish σου δινει 2-3 μηχανισμους απο την αρχη του παιχνιδιου τους οποιους πρεπει να χρησιμοποιησεις στο επακρο, δεν σε ξαναβοηθαει με κανενα extra ability η gimmickia κατα την υπολοιπη διαρκεια του οποτε την λογικη ταμπουρωνομαι σε cover και πινω καφε ξεχαστε την σε δυσκολες μαχες
    , εχει σχεδιαστει με τετοιο τροπο που ευνοηται η aggro προσεγγιση ,do it with style!!

τολμω να πω οτι θα αποδειχτει το ''ikaruga'' της 3d gamimg εποχης των ΤPS
    (εχει φιλοσοφια shot em up)

(ελα τωρα....ασε μας κατω ρε ψηλε με τις προφητιες σου:drunk

α ρε mikami μεγαλουργησες παλι

9/10 απο μενα (σκεφτομουνα και 8,5 λογω του στορυ αλλα what the hell? ας ειμαι γενναιοδωρος, εδω εβαλα 6,5 στο gothic 4)

edit:και επειδη θα ρωτησετε standar, ΝΑΙ εκσφενδονιστηκε
    (ευτυχως στην μοκετα) το pad κατα την διαρκεια του last boss

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Πάρε Castlevania & New vegas που θα σε κρατήσουν για καιρό και όταν πέσουν οι τιμές παίρνεις και τα υπόλοιπα.
    Γι αυτο και μαλλον θα παω για fallout.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πάρε Castlevania & New vegas που θα σε κρατήσουν για καιρό και όταν πέσουν οι τιμές παίρνεις και τα υπόλοιπα.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Vaynard
    εχει παρει απιστευτα reviews so far το περιμενω συντομως
    Δυστυχως ναι.
    Και λεω δυστυχώς γιατι θελω να παρω ένα εκ τών Vanquish,Castlevania,Fallout new vegas,Enslaved.(τα οποια εχουν παρει ολα καλες κριτικές).

Leave a comment:

• wesker
    replied
    tha to paro ke ego epexa to demo ke mou arese

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εχει παρει απιστευτα reviews so far το περιμενω συντομως

Leave a comment:

• Altair
    started a topic Vanquish

Vanquish

Ανοίγω θέμα για έναν αρκετά αναμενόμενο για μένα τίτλο.
    Εδώ όλα τα βίντεο που είναι διαθέσιμα.

Εδώ το preview

Γνωρίζοντας την τελειομανία του δημιουργού του (Shinji Mikami),έχω υψηλές προσδοκίες.Όλα δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα thrid person shooter ala gears of war.Όμως βασίζω τις ελπίδες μου στο Magic touch του Ιάπωνα δημιουργού,για κάτι παραπάνω από έναν απλό κλώνο.
    Μέσα Οκτωβρίου κυκλοφορεί για Χ360 & PS3.

Το περιμένει κανείς άλλος;
Working...
X