Announcement

Collapse
No announcement yet.

StarCraft 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    ουτε εγω το εχω βαλει ακομα, αφηστε που το εχω αφησει σπιτι και εδω που ειμαι δεν πηρα laptop μαζι μου,αλλα ειχα παιξει τη beta οποτε δεν καιγομαι ιδιαιτερα να το παιξω atm, βασικα το single player του λενε οτι ειναι καλο και συνδεεται αμεσα με το 1 αλλα...seriously? δεν θα κατσεις να παξεις starcraft 2 για το single player, οστοσο ειναι ενα δυνατο + για τις κρυες νυχτες του χειμωνα

οσοι θελουνε να ψαχτουνε για το starcraft 2 http://www.teamliquid.net/ αν δεν το εχετε υπψην σας ηδη ειναι η καλυτερη πηγη πληροφοριων για το competitive community του SC εκτος κορεας φυσικα

προσωπικα περιμενω να δω high lvl videakia απο vs κορεατων , λογικα ομως θα αργησουνε

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Έχω παίξει περί τις 13-14 αποστολές. Ήμουν fanboy του πρώτου, και δη του Broodwar και χάρη σ'αυτό είχα την πρώτη μου ουσιαστική επαφή με το online gaming, όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος. Νιούδια συχνάζαμε στo Cybernet Ναυαρίνου και μετά στα Web όταν τα νετ-καφέζ ήταν ακόμη εξωγήινες αφίξεις, κάναμε clans και τρασάραμε στο σχολείο τις άλλες κλαν γράφοντας υβριστικά συνθήματα στις κασετίνες τους.
    Ως εκ τούτου το StarCraft II είναι γαμάτο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ΑΑΑΑ ολα κι ολα! In StarCraft we trust!!!

Τιτε η λυπητερη μου ιστορια με το usb stick και την αδυναμια αναγνωσης του απο τον μεγαλο υπολογιστη δεν μου επιτρεπει να κανω logon στο Battle.net και ετσι δεν μπορω να κανω confirm το account και δεν μπορω να παιξω ετσι ουτε καν σαν guest (οι λογοι για τους οποιους γινεται αυτο ξεπερνουν την νοητικη μου ικανοτητα βεβαια...).

Ομως ετρεξα λιγο το Brood war απο το usb που δινει η collectors και θυμηθηκα τι παει να πει καμενο πληκτρο απο macro σε fail λευκο πληκτρολογιο δεκαετιας.

Θα βρεθει σιγουρα τροπος παιξιματος τις επομενες ημερες παντως και θα ποσταρω εντυπωσεις.

Η Collector's παντως για μενα θα επρεπε να ειναι πιο φθηνη, δεν δινουν mousepad. Αλλα το βιβλιο με το artwork και το soundtrack γαμαει... Και το USB Stick ειναι πολυ ομορφο,αλλα μονο 2 γιγα, χαθηκε ο κοσμος να ηταν 4; Λεφτα δεν εχουν εκει στην Blizzard;

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Πoιο Starcraft 2 κι άλλα παγκόσμια ψέματα. Νοτιοκορεάτες είμαστε να κάνουμε και Thread?

είς τήν δυτικήν κοινωνίαν είμεθα πιο νορμάλ

Leave a comment:

• Titus
    started a topic StarCraft 2

StarCraft 2

Επέστρεψα από διακοπές και - τι να δω! - δεν υπάρχει ακόμα θέμα για το πιο πολυαναμενόμενο strategy (ή s-tragedy) όλων των εποχών. Το ξέρω πως το μισό forum παίζει καουμπήγδες και ινδιάνους και το άλλο μισό ασχολείται με χαζογιαπωνοπαίχνιδα, αλλά υπάρχουν 3 - 4 σοβαρά άτομα εδώ μέσα που το έχουν παραγγείλει και το έχουν παίξει, οπότε περιμένω απόψεις και κουβεντούλα.

Δυο λόγια στον αέρα από εμένα - το Starctaft 2, έστω και για λόγους πολιτικής της εταιρίας (επεισόδια κλπ) θα μπορεί να κριθεί ολοκληρωτηκά σε μήκος χρόνου, όταν έχουν μελετηθεί το βάθος και οι στρατηγικές του. Προσωπικά θέλω να κάνω ένα όσο το δυνατό πιο γρήγορο playthrough σε Stacraft και Broodwar για να θυμηθώ το σενάριο, και θα περιμένω μια πτώση τιμής.

En Taro Tassadar, Executor...Αν και πάντα έπαιζα με Terrans.
Working...
X