Announcement

Collapse
No announcement yet.

Epic Mickey

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Περί emulator μιας και με ρώτησε ο Aion. Έχω i5 στα 2,8 , 4 Γίγα Ραμ, και 5850 ΑΤΙ κάρτα γραφικών. Δεν έκανα όλες τις αλχημείες που αναφέρονται στο πρώτο Post εδώ, απλά κατέβασα τον emulator και πέταξα το ISO μέσα. Δεν ripαρα το DVD μόνος, προτίμησα ROM από το internet μιας και πολλές φορές οι hackers τα patchάρουν και τα κάνουν καταλληλότερα για emulators

Υπάρχουν artifacts που εμφανίζονται στα βίντεο, όμως αυτό είναι γενικό πρόβλημα απ' ό,τι παρατήρησα. Πέρα από αυτό δεν είχα κάποιο πρόβλημα στο gameplay. Πέρα από το χειριστήριο that is, μιας και όπως είπα παραπάνω μου βγήκε ολίγον το λάδι να βάλω όλες τις λειτουργίες του Wii χειριστηρίου στο gamepad.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες στη Wiki και το forum του Dolphin, τα παραθέτω εδώ πέρα για όποιον ενδιαφέρεται

Disney Epic Mickey Dolphin Wiki
    Epic Mickey Dolphin forum thread #1
    Epic Mickey Dolphin forum thread #2

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Ρε παίδες γιατί όσοι έχετε τέλειο σύστημα για Wii emulator, δεν παίρνετε απλά ένα χειρηστήριο και ένα bluetooth dongle να ξεμπερδεύετε;
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Επειδή όσα προβλήματα και να μου παρουσιάζει το pad, είναι πολύ προτιμότερο από το να παίζω με το απάλευτο motion χειριστήριο του Wii κουνώντας τα χέρια μου μπροστά στην οθόνη

Comment

Καλα κοψε κατι, δεν ειναι ετσι τα πραγματα στα περισσοτερα παιχνιδια, ποσο μαλλον στο Epic Mickey.

Comment

Δεν ξέρω, είναι και υποκειμενικό το θέμα. Σε όσα παιχνίδια Wii έχω προσπαθήσει να παίξω, χάνω ολίγον τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβανόταν Motion + στο χειριστήριο, όμως, και σαφώς δεν ήταν η ίδια κατάσταση έτσι σε όλα τα παιχνίδια, είμαι σίγουρος πως υπάρχουν και παιχνίδια με καλό χειρισμό. Για το Epic Mickey συγκεκριμένα δεν ξέρω, δεν το έχω παίξει με Wii χειριστήριο αλλά δεν νομίζω κιόλας.

Γενικά, οποιοδήποτε άλλο χειριστήριο πέραν του Playstation δεν κάθεται καλά στα χέρια μου, πόσο μάλλον ένα χειριστήριο όπως του Wii Αν με ενδιέφεραν κι άλλα παιχνίδια του Wii, πιστεύω θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο αγοράς χειριστηρίου, όμως όταν δε με ενδιαφέρουν πάνω από 4 τίτλοι της συγκεκριμένης κονσόλας, δεν θα ξοδευτώ παραπάνω

Comment

Εννοείς προφανώς ότι δεν σε βολεύει όταν το κρατάς οριζόντια αν και αυτό ακούγεται παράξενο γιατί δεν είναι και κανά χοντρό χειριστήριο.Όλοι οι άλλοι τρόποι χειρισμού πάντως δεν έχουν κανένα πρόβλημα εκεί που εφαρμόζονται(wiimote κάθετα και wiimote+nunchuk) παρά μόνο ίσως στο waggle σε μερικά παιχνίδια να είναι άβολο.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Υποκειμενικό δεν είναι, η κονσόλα φτιάχτηκε για να δουλεύει έτσι, όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα. Θα το καταλάβαινα αν μου έλεγες ότι είναι υποκειμενικό στην περίπτωση του DKCR, όπου το wiimote είναι καθαρό gimmick, αλλά όχι και σε παιχνίδια όπου απαιτείται στόχευση .

Γενικά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το control scheme του Wii, αλλά στους τίτλους που εφαρμόστηκε σωστά το αποτέλεσμα είναι άκρως ξεκούραστο και βολικό.

Comment

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Originally posted by Game 2.0
                  Epic Mickey 2 σκέφτεται η Disney

Ας μην κρυβόμαστε, ακόμα και πριν κυκλοφορήσει το Epic Mickey, όλοι μας λέγαμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να βγει (και) στις HD κονσόλες, γιατί στο Wii δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ευτυχώς η Disney κατάλαβε το λάθος της, και σκοπεύει να εξιλωθεί με το Epic Mickey 2, το οποίο θα βγει σε PS3, Xbox 360 και Wii. Η εταιρία φαίνεται πως έχει ήδη βάλει μπρος την ανάπτυξη του sequel, τουλάχιστον αν έχουν βάσει τα online ερωτηματολόγια που στέλνει σε χρήστες. Κρίνοντας από τα πιθανά εξώφυλλα που πασάρει η Disney, το βασικό θέμα του Epic Mickey 2 είναι η συνεργασία του Mickey με τον Oswald στη νέα αυτή περιπέτεια. Ας ελπίσουμε ότι το Epic Mickey 2 όντως είναι υπό ανάπτυξη και θα ανακοινωθεί σύντομα. Εσείς το θέλετε τρελά;
                  Πηγή

Originally posted by GameInformer
                  Disney Epic Mickey 2 In Development?

According to supposed leaked online marketing materials dug up by a Destructoid reader, it would appear that Disney Interactive Studios is giving Mickey Mouse and Oswald the Lucky Rabbit a second shot in Disney Epic Mickey 2. Along with four potential box art designs for the game, a detailed description lists the game for PlayStation 3, Xbox 360, and Wii.

The game could also feature cooperative play. The description reads: "Players can choose to play single-player as Mickey or for the first time players can also choose 2-player split screen mode. In the 2 payer mode mode one person can play as Mickey wielding magic paint and paint thinner to dynamically change the world and the second player can play as Oswald the Lucky Rabbit - Walt Disney's first cartoon star - with the power to fly like a helicopter and use electricity to fight or friend enemies and solve challenges. Team up and choose your path to save this forgotten world because the choices you make will alter the story and change the end of the game!"

The materials do not list if Junction Point Studios is potentially developing this sequel, but I wouldn't mind seeing them get a second shot, unless it interferes with Warren Spector's desire to make a Duck Tales game. As of December, Disney Epic Mickey had sold 1.4 million copies. With those kinds of numbers, a sequel is a no-brainer.

You can check out the box art over at Destructoid. Until Disney comments, consider Epic Mickey 2 a rumor.
                  Πηγή

Comment

Η ύπαρξη του Epic Mickey 2 φημολογείται εδώ και καιρό, και φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Disney… κατά λάθος. Στο πρόσφατο newsletter της εταιρίας υπήρχε ολόκληρη περιγραφή του παιχνιδιού, η οποία αποσύρθηκε άμεσα, αλλά η… ζημιά πλέον έχει γίνει. Στο Epic Mickey 2 ο Mickey επιστρέφει σε έναν κόσμο γεμάτο με ξεχασμένους χαρακτήρες της Disney, αλλά αυτή τη φορά έχει και παρέα. Μπορείτε να παίζετε μόνοι σας ως Mickey, ή για πρώτη φορά και split-screen co-op με τον δεύτερο παίκτη να αναλαμβάνει τον έλεγχο του Oswald the Lucky Rabbit. O μεν Mickey ως συνήθως μπορεί να αλλάζει δυναμικά τον κόσμο ζωγραφίζοντας, ενώ ο Oswald μπορεί να πετάει και να χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό για να αντιμετωπίζει εχθρούς και προκλήσεις. Μάλιστα, οι επιλογές που κάνετε στο παιχνίδι αλλάζουν την ιστορία και το τέλος. Όλα αυτά υποτίθεται αναγράφονταν στο newsletter, σύμφωνα με το οποίο το Epic Mickey 2 αναμένεται το φθινόπωρο του 2012 για Xbox 360, PS3 και Wii. Καλοδεχούμενο στα PS360 φυσικά, αλλά αν το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βγει στο Wii U θα είναι αμαρτία. Εσείς θέλετε τρελά Epic Mickey 2;
                    Game 2.0

Comment

Λοιπόν το παιχνίδι το τελείωσα.

Το παιχνίδι έχει αρκετά θετικά αλλά και αρνητικά.Στα υπέρ του τα πολύ όμορφα γραφικά και ατμόσφαιρα,η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μουσική η οποία ταιριάζει απίστευτα με τον αλα disney κόσμο και περιβάλλον,η αρκετά μεγάλη διάρκεια,τα πολλά sidequests, τα οποία παρόλο που πολλά ήταν τυπικά fetch quests ήταν διασκεδαστικά να τα κάνεις και πολλές φορές είχαν ωραίες ανταμοιβές(εμφανίζεται κάποιος χαρακτήρας,ξεκλειδώνεται κάποια περιοχή) και εμπεριέχει ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση με npcs πολλές φορές.Πολύ εντυπωσιακό επίσης για το είδος του το ότι μπορείς να περάσεις περιοχές και καταστάσεις με διαφορετικούς τρόπους πχ μπορεί να έχει πολλές παγίδες τις οποίες πρέπει να απενεργοποιήσεις και αν έσωσες κάποιον χαρακτήρα πιο πριν αυτός θα επιστρέψει και θα σε βοηθήσει καταστρέφοντας κάποια,τα bosses έχουν διαφορετικούς δυνατούς τρόπους για να νικηθούν κ.α.Ενδεικτικά θα πω ότι το παιχνίδι έχει διαφορετικά τέλη αναλόγως με την πορεία σου.

Στα θετικά θα αναφέρω επίσης την πολύ ωραία ιστοριούλα που έχει το παιχνίδι και το ότι είναι το απόλυτο παιχνίδι για τους ντισνευ φανς.Από την αρχή ως το τέλος το παιχνίδι είναι τίγκα σε αναφορές για την ιστορία του μίκυ.Το περιβάλλον,οι χαρακτήρες,η μουσική όλα ειναι παρμένα από παλιές ταινίες της ντισνευ.Μέχρι και playable πίστες υπάρχουν που είναι στην ουσία 2D πίστες βγαλμένες από κλασσικά καρτουν.Εντύπωση μου έκανε σε ένα σημείο που βρίσκεις κασσέτα από super nintendo του παιχνιδιού magical quest που πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο μικυ!!!

Πάμε τώρα στα αρνητικά...Η κάμερα είναι όπως ναναι.Σε αρκετά σημεία κάνει τα δικά της με αποτέλεσμα να σε ενοχλεί σε αρκετές φάσεις. Ο χειρισμός βρίσκεται επίσης στα ίδια επίπεδα με την κάμερα,η στόχευση με το remote είναι λίγο άγαρμπη και έτσι πολλές φορές βρήκα τον ευατό μου να στοχεύω κάπου και να πιτσιλάω με το πινέλο τα πόδια μου!Το καλό είναι ότι ευτυχώς το παιχνίδι δεν απαιτεί άλματα μεγάλης ακριβειας σε μικρές πλατφορμες,είναι και τα checkpoints συχνά και έτσι περνάς αναίμακτα τα εμπόδια.

Κάτι ακόμη που με ενόχλησε αρκετά ήταν η πολύ γραμμική φύση του τίτλου.Πάρα πολλές περιοχές τις επισκέπτεσαι μόνο μια φορά και έτσι είναι πολύ εύκολο να χάσεις κάποιο αντικείμενο ή κάποια αποστολή.Ακόμη πιο ενοχλητικό γίνεται επειδή πολλές φορές έχεις πάρει τον δρόμο of no return χωρίς να το καταλάβεις.Πχ μπαίνεις σε μια πόρτα η κάνεις 5 βήματα και βρίσκεις τον ευατο σου να έχει προχωρήσει κάπου αλλού και να μην μπορείς να πας πίσω!Εδώ σημειώστε ότι το παιχνίδι κάνει autosave για ψύλλου πήδημα.

Τέλος,κάποια collecticbles δεν κάνουν απολύτως τίποτα πέρα από την αίσθηση της ολοκλήρωσης.Στο μαριο 64 πχ τα άστρα είχαν χρησιμότητα,εδώ τα pins μου μαζεύεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα.Είναι σαν acievements/trophies.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για καλό τίτλο ο οποίος δεν αξίζει με τίποτα τα εξαρια που τσίμπησε από κάποια site.Είναι ένα αρκετά έως πολύ καλό παιχνίδι,του 7.5 ως 8,το οποίο αξίζει να δείτε σε καλή τιμή.Αν είστε φαν της ντισνευ μην το σκέφτεστε καθόλου.

Τέλος κάτι που θα ήθελα σαν τρελός...

ΕΠΙC DUCKTALES

Αλήθεια το τελείωσε κανένας άλλος το παιχνίδι από εδώ μέσα;Αν ναι γράψτε καμιά εντύπωση.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

Comment

Deus ωραίος.Διάβασα πολλά πράγματα που μου άρεσαν.Αυτό με την κάμερα είναι ένα πλην,αλλά αν όπως λες δεν έχει άλματα ακριβείας και είναι τόσο γραμμικό,δε νομίζω ότι θα είναι τόσο πρόβλημα.Πόσες ώρες σου πήρε;Πόσα φινάλε έχει;Πέρα από τα pins που ανέφερες παραπάνω έχει άλλα collectibles τα οποία να ξεκλειδώνουν πχ Bonus content;
                        Carpe diem

Comment

Nα σαι καλά αλταιρ.;)

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι έχει πολύ άλμα αλλά οι πλατφόρμες δεν είναι μικρές και έτσι δεν νομίζω ότι θα δυσκολέψουν τα platforming σημεία.Μπορεί να ενοχλήσει αλλά όχι στον βαθμό που το παρουσιάζουν κάποιοι.

Δεν ξέρω πόσο ακριβώς μου πήρε γιατί το παιχνίδι δεν μετράει ώρα παιξίματος αλλά θα έλεγα 25 ώρες μέσα στο νερό.Γενικά αν θέλεις να ολοκληρώσεις και sidequests και να ψάχνεις τις περιοχές για collectibles κτλ υπολόγισε κάπου εκεί.

Δεν ξέρω πόσα τέλη έχει.Από ότι κατάλαβα δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο αριθμό πχ 3 τέλη,απλά σου δείχνει στο τέλος το αποτέλεσμα των πράξεών σου,δηλαδή τι απέγιναν ορισμένοι χαρακτήρες και περιοχές.Κάποιες περιοχές στο τέλος μπορεί να είναι όμορφες και όλα μέλι γάλα ή ερημότοποι,αν σώσεις κάποιους χαρακτήρες στο τέλος θα τους δείξει και πάει λέγοντας.Επίσης να πω ότι κάποια bosses,πέρα από το ότι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να τα βγάλεις(καλός/κακός)μπορείς και να τα αποφύγεις πλήρως αναλόγως την πορεία σου.

Όσον αφορά τα unlockables,ναι,υπάρχει μια κατηγορία που σου δίνει ουσιώδεις ανταμοιβές.Πέρα από in game χρήσιμα αντικείμενα σου ξεκλειδώνει και κάποια παλιά disney καρτουν που μπορείς να δεις όποτε θέλεις.Εξαιρετική ιδέα αλλά είναι μόνο 2(!) και το παράδοξο είναι ότι καρτουν που θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι μέσα?(όπως το steamboat willie)λάμπουν δια της απουσίας τους.Κατά την γνώμη μου σημαντική παράλειψη για ένα παιχνίδι που αποτελεί φόρο τιμής στον μικυ και στο παρελθόν των καρτουν της ντισνευ.

Επίσης καλό θα ήταν να υπήρχε artwork,μουσικές από παλιά καρτουν και κάποιας φύσης ντοκιμαντερ σχετικό με την ντισνευ διαθέσιμα για ξεκλείδωμα.Θα ήταν εξαιρετική προσθήκη κατά την γνώμη μου.

Αυτά πάνω κάτω.Αν έχεις κάποια άλλη απορία ρώτα.;)

Αλήθεια το τελείωσε κανείς άλλος το παιχνίδι;Γράψτε καμιά γνώμη.Phantom;

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

Οκ Deus,thanks με κάλυψες.
                            Κρίμα που έχει λίγα unlockables,κι εγώ,όσα έγραψες στην προτελευταία παράγραφο περίμενα μήπως έχει.
                            Ας ελπίσουμε στο 2 να έχουν διορθωθεί τα όποια κακώς κείμενα.
                            Carpe diem

Comment

Originally posted by Deus View Post
                              [...]
                              Αλήθεια το τελείωσε κανείς άλλος το παιχνίδι;Γράψτε καμιά γνώμη.Phantom;
                              Δυστυχώς δεν προβλέπεται να το τερματίσω σύντομα λόγω στρατού. Πάντως θα το παίξω μέχρι τελικής πτώσης οπωσδήποτε και θα γράψω ανάλογο post, μείνε ήσυχος.

Comment

Epic Mickey 2 (PSWii60) first news, official announcement tomorrow και τα ρεστα:

[...] Warren Spector revealed it would be a 'fully-voiced, all-star Disney musical'.
                                'I'm such a geek about musicals,' he said. 'I love the co-op and next gen stuff, but for me, when a character breaks into song, which they do on a regular basis in this game, it's magic.'
                                As previously rumoured the game will include drop-in, drop-out co-operative play, with one player cast as Mickey and the other as Oswald the Lucky Rabbit. Oswald will apparently be a partner if playing on your own as well, and has a 'remote control that can manipulate electricity'.
                                +

Epic Mickey: Power Of Illusion (3DS) imminent:
                                http://www.destructoid.com/epic-mick...s-224224.phtml
                                Οπως λενε θα δινει εμφαση στο 2d platforming (yay).
                                Hype αν εχει εστω και καποια κοινα με το Castle of Illusion.

Comment

Working...
                                X