Περί emulator μιας και με ρώτησε ο Aion. Έχω i5 στα 2,8 , 4 Γίγα Ραμ, και 5850 ΑΤΙ κάρτα γραφικών. Δεν έκανα όλες τις αλχημείες που αναφέρονται στο πρώτο Post εδώ, απλά κατέβασα τον emulator και πέταξα το ISO μέσα. Δεν ripαρα το DVD μόνος, προτίμησα ROM από το internet μιας και πολλές φορές οι hackers τα patchάρουν και τα κάνουν καταλληλότερα για emulators 
Υπάρχουν artifacts που εμφανίζονται στα βίντεο, όμως αυτό είναι γενικό πρόβλημα απ' ό,τι παρατήρησα. Πέρα από αυτό δεν είχα κάποιο πρόβλημα στο gameplay. Πέρα από το χειριστήριο that is, μιας και όπως είπα παραπάνω μου βγήκε ολίγον το λάδι να βάλω όλες τις λειτουργίες του Wii χειριστηρίου στο gamepad.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες στη Wiki και το forum του Dolphin, τα παραθέτω εδώ πέρα για όποιον ενδιαφέρεται
Disney Epic Mickey Dolphin Wiki
Epic Mickey Dolphin forum thread #1
Epic Mickey Dolphin forum thread #2

Υπάρχουν artifacts που εμφανίζονται στα βίντεο, όμως αυτό είναι γενικό πρόβλημα απ' ό,τι παρατήρησα. Πέρα από αυτό δεν είχα κάποιο πρόβλημα στο gameplay. Πέρα από το χειριστήριο that is, μιας και όπως είπα παραπάνω μου βγήκε ολίγον το λάδι να βάλω όλες τις λειτουργίες του Wii χειριστηρίου στο gamepad.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες στη Wiki και το forum του Dolphin, τα παραθέτω εδώ πέρα για όποιον ενδιαφέρεται
Disney Epic Mickey Dolphin Wiki
Epic Mickey Dolphin forum thread #1
Epic Mickey Dolphin forum thread #2
Comment