Announcement

Collapse
No announcement yet.

GoldenEye 007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εντυπωσεις so far :

Γραφικα / Ηχος : ΑΚΡΙΒΩΣ τα χαλια που βλεπετε/ακουτε στα βιντεο, το ak47 ακουγεται σαν φυσοκαλαμο, η θολουρα και τα jaggies κανουν παρτυ στα 640*480.

Εχει γινει καλη δουλεια στα γραφικα αλλα δυστηχως αυτη η θολουρα την χαντακωνει.

gameplay : Δεν ειναι κλασσικο goldeneye, εχει ομως την γοητεια του και μπορω να πω οτι μαρεσει αρκετα αυτο το λιγο που εχω παιξει στο campaign, ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ στοιχειο η υπαρξη του classic 007 difificulty στο οποιον δεν υπαρχει health regeneration αλλα body armor pick ups εδω και εκει οτι πρεπει για εμας που δεν ειμαστε κουλομαριες το κακο ειναι οτι εχει και checkpoints αλλα νταξ ( κακο για μενα εννοειται )

χειρισμος : πειραμτιστικα λιγο με ολα τα preset, τελικα κατεληξα στο "experienced 3" επειδη το στριψιμο και η γενικη αποκριση ειναι ΑΜΕΣΗ, επισης εχει πληρη ελευθερια κινησεων μπορεις να κοιταξεις τερμα πανω αμα χρειαστει, σε αντιθεση με τα metroid πχ που νομιζει κανεις οτι η samus εχει προβλημα στον σβερκο επισης by default οταν παταμε Z για να AimingDowntheSights εφοσον εχουμε στοχευσει κοντα σε καποιον εχθρο τοτε τα sights θα πανε κατευθειαν απανω του, cod style δηλαδη, μια χαρα μου εκατσε τελικα η ολη φαση με το remote και nunchuck και ας ειχα της αμφιβολιες μου μετα απο ψυχρολουσιες τυπου red steel 1 και medal of honor vanguard.

Multiplayer : προς το παρων επαιξα μονο ενα ματσακι conflict ( free for all με αλλο ονομα ) με εβαλε εκει με 7 αλλους στην jungle, οι τυποι ητανε μεταξυ lvl 5 και 22 αλλα για καλη μου τυχη ητανε τερμα αναπηροι ( genius > hard work που λεμε ), βγηκα πρωτος λοιπον με 26-10 πηγαινοντας 4ο level κατευθειαν και μετα εφυγα, θα δοκιμασω ξανα το βραδυ, ελπιζω να βρω και τπτ ελληνικα friend code σε κανενα nintendo.gr γιατι δεν εχει πλακα με ξενους, εχει και επιλογη να σου βρισκει παικτες με το δικο σου region αλλα δεν εβρισκε κατι και ειμουνα καπως ανυπομονος :p

Α και το classic controller pro της limited συμπαθητικοτατο αλλα δεν νομιζω να το χρησιμοποιησω ποτε στο συγκεκριμενο παιχνιδι, αρκετα βρισιδια ριχνω ηδη με τους μοχλους στο 360/ps3

Comment

Mousikes einai oi idies i oxi?
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Μπαααα, οι 3 πρωτες πιστες που εβγαλα στο 007 classic μονο στο ονομα ητανε dam - facility - runway, γενικα η ολη φαση θυμιζει cod στο πιο tactical, μου εκανε εντυπωση που στην 3η πιστα μπορουσες να περασεις απτο ιδιο τσεκποιντ με 3 διαφορετικους τροπους.

Βρηκα και ενα καλο custom setup μιας και το "experienced 3" παρα ειναι ευαισθητο οταν βαρας χωρις ADS http://www.gamefaqs.com/boards/99775...7031340?page=4

To mutiplayer ειναι γεματο πελατες και την εχω καταβρει, ολο πρωτος/δευτερος βγαινω ομως καποιες πιστες με ατμους / βροχη κλπ πεφτουνε βαριες στο μουσειο το wii με αποτελεσμα να μην μπορεις να σημαδεψεις ανθρωπινα οση ωρα κραταει το καταραμενο το slowdown :S

Γενικα εχω δει ολα τα κουλα απτην ωρα που εβαλα το παιχνιδι, καποιες φορες το παταω να αρχισει το matchmaking και παγωνει η κονσολα με αποτελεσμα να πρεπει να σηκωθω και να αποσυνδεσω προσωρινα τον μετασχηματιστη, μια αλλη φορα χρειαστηκε να κανω παλι το ιδιο γιατι αποσυγχρονιστηκαν χωρις λογο και τα 4 wii remote.

Comment

βροχη κλπ πεφτουνε βαριες στο μουσειο το wii με αποτελεσμα να μην μπορεις να σημαδεψεις ανθρωπινα οση ωρα κραταει το καταραμενο το slowdown :S
          Μπάς και απλά θέλουν να θυμίζει το παλιό 4p του Ν64?

Μπαααα, οι 3 πρωτες πιστες που εβγαλα στο 007 classic μονο στο ονομα ητανε dam - facility - runway
          Να μην αρχίσω ΚΑΙ εδώ γιατί θα μου πουν για τον παράγοντα νοσταλγίας
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Τα θέλει ο κώλος σου.
            Carpe diem

Comment

To τερματισα και γω.Είναι αρκετά challenging προς το τέλος.Αν και απογοητεύτικα από την πλήρη έλειψη συναισθήματος.Πού είναι ο έρωτας bond,natalia?Ένα ξερό φιλί στο τέλος και αυτό ήταν όλο.Ας μην βάζαν καθόλου το φιλί πιο καλά θα καθόταν.Επίσης θα ήθελα μια μεγαλύτερη σύνδεση με την ταινία.Μερικές νέες πίστες και οι περισσότερες γνωστές σχεδόν όλες πλήρως αλλαγμένες.Νοσταλγία σχεδόν μηδέν.Κατά τα άλλα εξαιρετικό gameplay και σχετικά καλή μουσική.Όχι σαν του n64 πάντως.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Εγω το παω σιγα σιγα και παντα στο 007 classic difficulty, τα αλλα ειναι για τις κουλομαριες, health regeneration pfffffff

Δωσε κανα friend code ρε παιχτη να παιζουμε ( θα τον προσθεσω με edit οταν γυρισω σπιτι )

Τελειωσα το πρωι την carrier, πολυ ευχαριστη εκπληξη γιατι ειχε στοιχεια και απτο παιχνιδι και απτην ταινια, η πιστα με το nightclub λιγο ακυρη αλλα ειχε και αυτη την φαση της με τα objectives, οπως ειπα και πριν σαν το cod το εχουν κανει απλα στο πιο tactical, κοινως οι μαλακιες τιμωρουνται πχ αμα δεν καθαρισεις διακριτικα τους φρουρους σε ενα δωματιο πλακωνουν αλλοι 10 για να μαθεις :p

Comment

Eγώ το τελείωσα στο operative σε ένα φίλο μου(άρα δεν μπορούμε να παίξουμε).Ακόμη και εκεί προς το τέλος υπήρχε έντονο challenging.Πόσο σπάστικα με το σημείο που πρέπει να προστατεύεις τη natalia.Δεν έχει πουθενά checkpoints και στο δεύτερο και τρίτο σημείο γίνεται σφαγή!Πετάγονται από παντού!Με τα από πολλά gameover βγήκε και μου ήρθε μια αίσθηση ανακούφισης.Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι σε αυτό το game τα μπλέκουν λίγο τα πράγματα.Aυτό το σημείο με τη natalia το έχουν στην cradle αντίθετα με του n64 που είναι αρκετές πίστες πρίν στην control.Η γαμάτη caverns γιατί πήγε περίπατο?Τα αγάλματα τα βάλαν όπου να'ναι χωρίς τον mishkin.Επίσης ο borris δεν εμφανίστηκε πουθενά.Οι mishkin και valentin εμφανίστηκαν ελάχιστα.Υπάρχουν και άλλα σημεία που έλεγα γιατί μπλέκονται έτσι τα πράγματα.Το χάσαν λίγο όσον αφορά το τι γίνεται πότε και κάποιες πίστες δεν εμφανίστηκαν καν και μπήκαν καινούριες όπως το nightclub ας πούμε.Ζαλίστηκα!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Working...
                  X