Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλά το προηγούμενο post το έκανα μες στο χαβαλέ για τον καυτηριασμό της όλης hype κατάστασης που επικρατεί, δε ξέρω εάν θα πέσει όντως το κάστρο του Ocarina, αλλά εάν γίνει κακό δεν θα ναι, κάποια στιγμή θα συμβεί έτσι κι αλλιώς.

Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το σύνολο των reviews, το αποφεύγω άλλωστε, είδα μόνο το video review του GameTrailers, site το οποίο και είναι από τα ελάχιστα τα οποία έχω σε εκτίμηση στο internet, και όσα άκουσα και είδα ομολογώ ότι με εντυπωσίασαν πολύ, γενικά φαίνεται να έχει πέσει πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς, θέλω να ασχοληθώ με τον τίτλο για έχω άποψη κι η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να το κάνω.

Δεν υπάρχει κανένα gamespot, ποτέ δεν υπήρξε.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Το IGN δεν θεωρείτε πως είναι πιο αξιόπιστο στα review από το gamespot;
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Meta to Kane + Lynch scandal και το games θεωρείται πιο αφιόπιστο από το gamespot.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Tι είναι το games;

Comment

• LoL
            Το κακό είναι ότι και το Gamespot θεωρείται αξιόπιστο και μάλιστα, από αρκετούς, περισσότερο από το IGN.

Βάρα το ένα και χτύπα το άλλο είναι (mainstream sites χιλιάδων συμφερόντων λογικό είναι), αλλά κατ εμέ το IGN υπερέχει του Gamespot, όχι στον τομέα βαθμολογίας που όλα πάντα είναι ψιλά, αλλά στο τομέα του κειμένου, χωρίς δηθενισμούς, χωρίς να προσπαθεί να είναι κάτι που δε μπορεί να είναι, κάνει μια σε γενικές γραμμές καλή ανάλυση του τίτλου με πολλές σχετικές πληροφορίες κλπ, πάντα όμως με mainstream προσέγγιση και παίζοντας το παιχνίδι των publishers (imo για το τελευταίο τουλάχιστον).

Tι είναι το games;
            [/b]
            Το δικό μας GAMES λέει ρε, ο άνθος της Ελληνικής video game δημοσιογραφίας.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• To games είναι το Sony Official Magazine στην Ελλάδα.....Γκρελόνι/Μακαρόνι ftw.....

Comment

• Τα tracks του GTA IV Official Soundtrack
                http://kotaku.com/384297/whats-on-gta-ivs-soundtrack
                Soviet Connection [The Theme From Grand Theft Auto IV] by Michael Hunter
                Dirty New Yorker by Mobb Deep Feat. Havoc & Prodigy from H.N.I.C. Part 2 Sessions
                No Sex For Ben by The Rapture
                No Fraid A by Munga
                Where's My Money by Busta Rhymes
                I Want You by C.J.
                Rocky Mountain Way by Joe Walsh
                Stand Up Jamrock by Bob Marley & The Wailers and Damian Marley
                Liberty City: The Invasion by Seryoga
                Vagabond by Greenskeepers
                On A Journey by Electrik Funk
                Nickname by Qadir
                Holy Thursday by David Axelrod
                War Is Necessary by Nas
                Zombie by Fela Kuti
                5:23 by Global Communication[/b]

και ΛΟΛ---> http://computerandvideogames.com/article.php?id=187829
                NDS themes

Comment

• HYPE VICTIM APPROACHING!!!
                  Ε αμάν ποια!!! Οτι site και να ανοίξω το βλέπω μπροστά μου! To GTA αυτό το GTA το άλλο, ε κουράστηκα, ξενέρωσα και το παράγγειλα! :blink: Να δω επιτέλους τι στο διάολο έχει αυτό το παιχνίδι! Εχω παίξει τα προηγούμενα αλλά οκ δεν τρελαινόμουνα κιόλας! Κωλο ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

Τέσπα ενα πολύ ενδιαφέρον αρθρο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε ορισμένα media, πολιτικούς κλπ!!
                  http://www.gamesradar.com/xbox360/grand-th...051014323586065
                  Για γέλια πραγματικά!!

Edit
                  Δηλώσεις γερουσιαστή απο το Sacramento
                  It is imperative that parents avoid purchasing this game for their children and always review the video games their children are playing," said Yee, who is also a child psychologist. "Unfortunately, the makers of Grand Theft Auto have a history of deceiving the ratings board and the public on the true content of their games. Parents beware: this game undoubtedly glorifies violence, is extremely realistic and designed for adults only." [/b]
                  Eτσι πέστα!! Εισαι μεγάλος!
                  Ουστ παλιοσατανάδες της Rockstar!! Θα μου διαφθείρετε τον songoku και τον Altair!!
                  OY OY OY!!!
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming
                  water just wants to be around me.

Comment

• Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα ρε παιδιά, όντως κι εγώ πιστεύω πως το IGN είναι πιο αξιόπιστο. Το Kane & Lynch scandal όμως δείχνει πως είναι πιο αντικειμενικοί απ'ότι θα περίμενε κανείς.

Edit: Μόλις διάβασα (από πολλές πηγές) ότι το GTA IV στο PS3 παίζει σε 640p δίχως AA. Η έκδοση του 360 παίζει κανονικά σε 720p με 2x AA. Επίσης, πολλοί αντιμετωπίζουν κολλήματα της κονσόλας τους (PS3 & 360) λόγω του παιχνιδιού. All hell is about to break loose

Comment

• <div class='quotetop'>(pilgrim &#064; Apr 29 2008, 07&#58;53 PM) [snapback]20237[/snapback]</div>
                      HYPE VICTIM APPROACHING&#33;&#33;&#33;
                      Ε αμάν ποια&#33;&#33;&#33; Οτι site και να ανοίξω το βλέπω μπροστά μου&#33; To GTA αυτό το GTA το άλλο, ε κουράστηκα, ξενέρωσα και το παράγγειλα&#33; :blink: Να δω επιτέλους τι στο διάολο έχει αυτό το παιχνίδι&#33; Εχω παίξει τα προηγούμενα αλλά οκ δεν τρελαινόμουνα κιόλας&#33; Κωλο ΙΝΤΕΡΝΕΤ&#33;&#33;&#33;

Τέσπα ενα πολύ ενδιαφέρον αρθρο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε ορισμένα media, πολιτικούς κλπ&#33;&#33;
                      http://www.gamesradar.com/xbox360/grand-th...051014323586065
                      Για γέλια πραγματικά&#33;&#33;

Edit
                      Δηλώσεις γερουσιαστή απο το Sacramento
                      Eτσι πέστα&#33;&#33; Εισαι μεγάλος&#33;
                      Ουστ παλιοσατανάδες της Rockstar&#33;&#33; Θα μου διαφθείρετε τον songoku και τον Altair&#33;&#33;
                      OY OY OY&#33;&#33;&#33;
                      [/b]

pilgrim φίλτατο νιντζόσκυλο.έχω ήδη τερματίσει τα grand theft auto vice city&san andreas.οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι ήδη διεφθαρμένος.εγώ μάλλον παρασκευή θα το έχω σπίτι μου.άντε να πέσει λιώσιμο
                      Carpe diem

Comment

• Επίσης, πολλοί αντιμετωπίζουν κολλήματα της κονσόλας τους (PS3 & 360) λόγω του παιχνιδιού. All hell is about to break loose
                        [/b]
                        Τα GTA έχουν προιστορία με προβλήματα και bugs, που είτε διορθώνονταν με ένα patch στο PC, είτε με επανακυκλοφορία στις κονσόλες. Κάποιος μέσα στην Rockstar δεν έχει την υπομονή που χρειάζεται ο τελευταίος κύκλος dev...
                        Insert Coin

Comment

• Na po kai ego tin apopsi mou peri tou 10ariou tou IGN .. To IGN prosopika to theoro poli pio aksiopisto apo to Gamespot se oti afora reviews ( eidika meta tin figi tou thrilikou Kasavin apo to GS ), alla einai adikaiologito ek merous tous, na vazoun tin Hilary Goldstein na kanei review to megalitero paignidi tis genias ... Tin idia reviewer pou evale 9.9 sto Jade Empire, kai meta vgike na pei oti itan kai liga &#33;&#33; Fysika to IGN ypostirizei oti aneksartitos reviewer, to score antikatoptrizei tin apopsi oloklirou tou site, alla mesa apo ta xronia exoume dei oti den einai etsi ta pragmata .. Allios vathmologa o Matt Cassamassina, allios o Bozon, allios o Fran, allios i Hilary .. Den ksero an einai 10 to GTA, alla diavazontas to review, poli fovamai oti i Hilary yper-enthousiastike .. Mono kai mono oti egrapse to idio review kai gia tis 2 konsoles, eno yparxoun diafores einai endeiktiko tou oti to IGN apofasise na asxolithei mono me ena version, para na dokimasei kai ta dio .. Tespa, tha deiksei sto mellon ..
                          Tora oso afora to Gamespot, nomizo oti meta tin anaprosarmogi tou rating system, to 10 den einai toso parakseno .. Den einai 9.9 -> 10.0 .. Einai 9.5 -> 10, kai nomizo oti ginete pio eukolo pleon na tou dothei to 10ari ..

P.s. A re Matt, alloi dinoun 10aria kai esi 9.5

Comment

• Φίλε NiCk, αν κάτσουμε να ασχοληθούμε με το ποιος έγραψε το review χαθήκαμε. Είναι προφανές ότι δεν συμπαθείς τον συγκεκριμένο reviewer αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει τι γράφει. Είναι επαγγελματίες άνθρωποι και είμαι σίγουρος ότι σε τίτλο τέτοιου μεγέθους θα πέρασε άπο διάφορα στάδια και διάφορους ανθρώπους πριν εγκριθεί το σκορ. Όσο για τις διαφορές, δεν είναι τόσο σημαντικές ώστε να αλλάξουν το σκορ. Αν η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που θα επηρρέαζε το παιχνίδι θα έδιναν σίγουρα διαφορετικά σκορ. Έτσι δουλεύουν όλα σχεδόν τα site/περιοδικά και κάτι παραπάνω θα ξέρουν για το πως να κάνουν ένα review από εμάς

Comment

• Edit: Μόλις διάβασα (από πολλές πηγές) ότι το GTA IV στο PS3 παίζει σε 640p δίχως AA. Η έκδοση του 360 παίζει κανονικά σε 720p με 2x AA. Επίσης, πολλοί αντιμετωπίζουν κολλήματα της κονσόλας τους (PS3 & 360) λόγω του παιχνιδιού. All hell is about to break loose [/b]
                              Mη δίνεται πολύ σημασία σε αυτά, γιατί κι εγώ διάβασα σε κάποια από τα review πως το ps3 έχει καλύτερο antialiasing και γενικά ότι το game τρέχει λίγο πιο ομαλά .

Comment

• Mη δίνεται πολύ σημασία σε αυτά, γιατί κι εγώ διάβασα σε κάποια από τα review πως το ps3 έχει καλύτερο antialiasing και γενικά ότι το game τρέχει λίγο πιο ομαλά .
                                [/b]

Δώσε κανα link, γιατί όλο το Internet σιγομουρμουρίζει ( έως ουρλιάζει ) για το αντίθετο. Ας το πάρουμε μάλλον απόφαση: Το 360 είναι ο βασικός κορμός ανάπτυξης της πλειοψηφίας.
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X