Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• και θα συνεχίσει να είναι έτσι για τον επόμενο χρόνο.
    Carpe diem

Comment

• Οντώς αυτό που λέει ο αλέχαντρο περί αναλύσεων ισχύει! Οπώς εν μέρει ισχύει αυτό που λέει ο ΒΒ. Aν έχω καταλάβει καλά απο αυτα που διάβασα έχτες στο ps3 φαίνονται λίγο ποιο έντονα τα χρώματα (αν κατάλαβα καλά το ξαναλέω) εξαιτίας ορισμένων φίλτρων που πρόσθεσε η Rockstar!

Τέσπα ρίξτε μια ματία
      http://kotaku.com/385237/gta-iv-runs-at-63...whats-that-mean
      Πρός θεού όμως μην αρχίσουμε να διαφωνούμε και να τσακωνόμαστε για μαλακίες! Το παιχνίδι είναι εξίσου καλό και στις 2 κονσόλες και κατ εμε η πραγματική διαφορά βρίσκεται μόνο στο DLC.
      Εnjoy ;)

Ωχ πάλι καλά που το θυμήθηκα!! Μέχρι και στις ειδήσεις του αντενα έφτασε η χάρη του GTA!! Yπερβολικα βίαιο και στην αγγλια μπορούν να το αγοράσουν μόνο ενήλικες κ.λπ.π (και λοιπες παπαριες!)

Εdit
      http://www.thedailyshow.com/video/index.jh...nd-of-the-spree
      I attack sharks
      when i smell them bleed
      I dont go swimming
      water just wants to be around me.

Comment

• η καλύτερη έκδοση είναι του jaguar :blink: :blink: :blink: :blink:
        Carpe diem

Comment

• Το επαιξα και στα 2 στην TV μου και δεν ειδα καμια διαφορα, και τα 2 με HDMI συνδεση στα 720p ακριβως οπως και στο DMC 4, μια διαφορα στα χρωματα υπαρχει και λογο της διαφορετικης καρτας γραφικων... ;)

Comment

• Περι συγκρισεων εχω δωσει πιο πισω ενα link που αναφερουν πως ναι μεν στο ps3 ειναι downgrade η αναλυση αλλα εξαιτιας αυτου τρεχει ελαφρως καλυτερα σε καποια ''δυσκολα σημεια'' και καποια τεχνικα κομματια ειναι καπως upscaled . Anyway οπως ειπαν και τα παιδια πιστευω μιλαμε για απειροελαχιστες διαφορες και οχι κατι τεχνικα ουσιαστικο.

Comment

• Ok.Μόλις σταμάτησα να παίζω μετά από αρκετές ώρες συνεχόμενου λιωσίματος.Οι αρχικές εντυπώσεις μου είναι οι εξής.Σχετικά με το Single Player κομμάτι μπορώ να πω ότι μου άρεσε,αλλά δε με ενθουσίασε σε πρώτη φάση.Εκτός από την εμφανέστατη διαφορά στα γραφικά,γενικά μου φάνηκε πολύ...ίδιο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.Ελπίζω προχωρώντας το σιγά σιγά να αλλάξω άποψη,όχι πως θα με χαλάσει βέβαια και έτσι,αλλά πραγματικά περίμενα κάτι τελείως ανανεωμένο και τα όσα έχω δει έως τώρα δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελάνανε.

Το Multiplayer κομμάτι μου άρεσε περισσότερο απ'όσο περίμενα.Αν και δεν ασχολήθηκα πολύ ώρα έπαιξα ένα Deathmatch παιχνίδι και το βρήκα τρομερά εθιστικό.Γενικά δε θέλω να πω πολλά πράγματα ακόμα γιατί είναι αρχή.Όσο περνάει ο καιρός και ασχολούμαι περισσότερο με το παιχνίδι πιστεύω να δημιουργήσω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη.
              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• άλλος UEg μας βρήκε
                Carpe diem

Comment

• Εμενα η αρχικη αρνητικη εντυπωση εχει φυγει εντελως μιας και συνηθισα αλλα ακομα πιστευω οτι εχει μερικα flaws και βρισκω τα 10αρια απο παντου υπερβολικα..

Στον ιδιο χρονο που εχω παιξει ειχα εθιστει πολυ περισσοτερο με San andreas και vice city..

Eιναι παιχνιδαρα παντως οπως και να το κανουμε... B) B)

PS: Παντως καλυτερα μη διαβασετε πολλα reviews και παιξτε το μονοι σας να δειτε..

Comment

• ναι αλλά μην ξεχνάς ότι τότε η βιομηχανία και ως εκ τούτου και οι παρόμοιες single player εμπειρίες,δεν είχε γιγαντωθεί τόσο.w/e.
                    εμένα αυτό που με καίει είναι το εξής;ο χειρισμός είναι καλός;πχ στις μάχες έχει βελτιωθεί πραγματικά όπως δείχνουν τα βίντεο;και κάτι ακόμα.το random factor έχει μειωθεί κι άλλο σε σχέση με το san andreas;όχι τίποτε άλλο αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια πλην του san andreas δυσκολεύτηκα πολύ σε κάποιες αποστολές λόγω λαθών της τεχνητής νοημοσύνης και άλλα παρόμοια άκυρα σκηνικά.
                    Carpe diem

Comment

• Επίσης να προσθέσω στα θετικά του τίτλου ότι μπορείς να "ρίξεις" πολύ ευκολότερα τις γυναικίες υπάρξεις σε σχέση με πριν.Από το 2ο ραντεβού μόλις με την αγαπητή Michelle του δώσαμε και κατάλαβε.Φήμες που θέλουν την ηλικιωμένη ένοικο του πάνω διαμερίσματος να παίρνει τηλέφωνο και να μας κάνει παράπονα για "υπερβολικό" και "προκλητικό" θόρυβο κρίνονται ως αναληθής. [SPAM MODE OFF].

Προσωπικά ο χειρισμός έως τώρα μου φαίνεται μία από τα ίδια.Δεν το βρίσκω κακό,αλλά δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει ουσιαστικά σε σχέση με πριν.Το σύστημα στόχευσης πάντως είναι βελτιωμένο.Σχετικά με το AI τι να σου πω.Αν στα Grand Theft Auto III,Vice City Και San Andreas οι citisens είχαν IQ ραδικιού,σε αυτό ίσως να έχουν IQ αμοιβάδας υπάρχει μία εξέλιξη

Εντάξει δε θέλω να φαίνομαι ισοπεδωτικός,το παιχνίδι μου αρέσει πραγματικά,το βρίσκω πολύ ωραίο έως τώρα,αλλά θα συμφωνήσω με τον UEG ότι τα 10άρια από την πλειοψηφία του τύπου είναι υπερβολικά και "ύποπτα".

Comment

• Δοκίμασε κανείς σας να τρακάρει με ταξιτζήδες;;;Γιατί απότι έμαθα μερικοί ρίχουν ένα πολύ συγκεκριμένο και ωραίο μπινελίκι.
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Δοκίμασε κανείς σας να τρακάρει με ταξιτζήδες;;;Γιατί απότι έμαθα μερικοί ρίχουν ένα πολύ συγκεκριμένο και ωραίο μπινελίκι.
                          [/b]
                          WTF are you doing malaka..?

πολυ γελιο..

Comment

• Όντως αναφέρουν τη συγκεκριμένη λέξη?Εγώ τι τους πέταξα έξω από το ταξί,τι καλοκαιρινό τους το έκανα με το Uzi,τι τράκες τους έριξα η μόνη βρισιά που δεν άκουσα ήταν αυτή.

---ΕDIT---

Sorry για το Spoiler,δεν είχα καν δει αυτό που έγραφε ο UEG με άσπρα γράμματα!

Comment

• Μου αρέσει που εγώ και ο Ueg καλύψαμε το spoiler ...
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Eγώ η μοναδική διαφορά που βλέπω είναι λίγο στα χρώματα:

http://www.gamersyde.com/gallery_8319_en.html
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Working...
                                X